שירשור הכרות מחודש

DIRRTY

New member
../images/Emo124.gifשירשור הכרות מחודש../images/Emo70.gif

יאללה חברים תבעטו תפרטים הבאים ומהר
(בשביל החדשים)
שם+שם משפחה
שיר אהוב של אנסטסיה
מאיזה קליפ אתם מעריצים תמלכה
מה האייקונים אהובים עליכם ומה השנואים עליכם
באיזה עוד פורומים אתם משתתפים
מה אתם הכי אוהבים אצל אנסטסיה
גיל כמובן
סרט אהוב
שיר אהוב
שחקנים ומזרות שאתם אוהבים\מחבבים
הערות

DIRRTY

New member
קופים תמיד מתחילים

דוד כהן
ואן די אין יור לייף
ואן די אין יור לייף
אהובים:
,
שנואים:
,
כריסטינה אגילרה,ניקול קידמן ואת השאר תמצאו בחתימה שלי
תסטייל
14
דרדוויל
דירטי של כריסטינה אגילרה
כריסטינה אגילרה,ביונסה חנולס,ג'וניפר לופז,יקול קידמן,ג'ים קארי, אדם סנדלר,רנה זלוויגר,קטרינה ג'ונס
אני שונא את יגאל

טוב, עכשיו אני...

טוב אז הנה שלי: - נתן, השם משםחה בטוח לא מעניין אותכם... - i'm outta love, שיר אהוב... - אני מעריץ את ה"מלכה" מהקליפ הראשון שלה!!! - אני לא משתמש באייקונים!!! רק בפלאפון!!! - אני לא משתמש בפורומים מסויימים מתי שאני רוצה לדבר על משהו אחד אני מדבר עליו עם פורום מסויים, אז בקיצור יש הרבה, תוכלו לראות בפרטים... (אני שונא את מישל בראנץ', אני לא בפורום שלה!!!) - אני הכי אוהב את הקול של אנסטסיה... (והמראה בכלל לא רע...) - גיל 14 - אמממ, סרט אהוב... רק שנייה, טוב אני יגיד כמה: + דבר ראשון ברור שהצלצול... + אני יודע מה עשית בקיץ האחרון, נחשו בגלל מי... + מטריקס, אבל לא משוגע על הסרט כמו חלק מהאנשים... טוב, סורי אני לא מצליח להזכר בסרטים שאני אוהב, סורי עוד פעם... - שיר אהוב, טוב, יש כמה, נעשה רשימה קצרה ומקוצרת: 1. evanescenve-going under 2. jennifer love hewitt-הכל!!! 3. anastacia-i'm outta love 4. jessica garlick-come back 5. claudia beni-vise nisam tvoja 6. eshter hart-one more night 7. birgitta-open your heart 8. christina aguilera- soar,cruz 9. shania twain-up ונעבור לעברית: 10. זהבה בן-חיים שלי 11. יהודית רביץ והשנייה-כשאת בוכה את לא יפה בקיצור איך שראיתם יש הרבה שאני אוהב, וזה רק תמציט, סליחה את האלה ששחכתי... -שחקנים אהובים, זה לא ברור?! ג'ניפר לאב יואיט שולטת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -אההההממממ, הערות, טוב, יש רק דבר אחד: אף אחד לא מושלם, אבל אני מאוד קרוב, חחח סתם...

אחי התאום האבוד../images/Emo70.gif

א. תמיד חלמתי שיהיה לי אח תאום. ב. ג'ניפר לאב יואיט, בריגיטה, והשירים של כריסי הם באמת הכי יפים בעולם. יש לי בדיוק את הטעם שלך

חחחח

דבר ראשון גם אני חלמתי שיהיה לי אח תאום, חחחח... דבר שני אני מעריץ את ג'ניפר לאב יואיט מהרגע הראשון שראיתי אותה בשולחן לחמישה!!! ואני גם דרך אגב מת על שולחן לחמישה, בקשר לבירגיטה, אני רציתי קצת לדעת מה יהיו השירים של האירוויזיון, אז זה השיר היחיד שהורדתי, וישר התאהבתי!!! כבר הורדתי שלוש קליפים שלה עם הלהקה שלה!!! (אירפיר), וכריסטינה, מי לא מעריץ אותה בפורום הזה,חחח, אבל השירים שכתבתי שם, הם השירים האהובים עליי מהדיסק, מדירטי מביוטיפול ומפייטר כבר נמאס, שמעתי כל אחד 1,000,000,000 פעמים!!! אז דרך אגב, גם לך יש טעם טוב!!

NoWords

New member
../images/Emo28.gifאממ.......

אם אתם כל כך אוהבים את כריסטינה אגילרה למה אתם לא נכנסים רשמית לפורום שלה???? אחלה פורום

DIRRTY

New member
נכנסים נכנסים אבל לא רושמים

בפורום של כריסטוש

אני יענה לעצמי...

דבר ראשון אני יענה רק בשבילי, אולי אצלו זה אחרת... אז בקיצור אצלי דבר ראשון, אני "מעריך" דיי הרבה אמנים, ולכל אמן יש עליות וירידות, לדוגמה עכשיו אצלי יש ירידה ענקית אצל טאטו, ועלייה ענקית לג'ניפר לאב יואיט, אבל אני מניך שזה לא מזיז לך את התחת, ואצל כריסטינה עכשיו יש ירידה אבל קטנה, שאני בטוח שזה גם לא מזיז לך... דבר שני, אני לא רוצה להצטרף לפורום רשמית כי אז יש לי מין התחייבות עלייו, לדוגמה הצטרפתי רישמית לפורום אירוויזיון, וגיליתי שאין לי בעצם מה לעשות שם (אני לא רוצה להרחיב, ואני בטוח שאתם לא רוצים לשמוע...) ואחרי שרציתי לעזוב את פורום איורוויזיון הם חושבים שנעלבתי או משהו, או כל מיני דברים, אז למה שאני חותר זה, למה להכנס לפורום מסויים רשמית?! אני לפעמים מציץ לפורום לבדוק חדשותף אולי שרשור מעניין, אם יש לי שאלה אני שואל... אם יש לך תגובות תגיבי...

NoWords

New member
../images/Emo28.gifעונה!

למרות שאני לא כאן הרבה אבל אני קוראת הודעות... תאמינו לי.. אז הנה אני עונה ונחשפת-
שם+שם משפחה- נעמה *לא נחשפת עדדד כדי כך*
שיר אהוב של אנסטסיה- פייד מי דוז
מאיזה קליפ אתם מעריצים ת'מלכה- אממ אני לא ממש מעריצה שלה, בגדול אני מעריכה אותה!
מה האייקונים אהובים עליכם ומה השנואים עליכם- אהובים יש את אלה-
באיזה עוד פורומים אתם משתתפים- כריס אגילרה, בעלי חיים וחיות בית, המורדים, וזהו!
מה אתם הכי אוהבים אצל אנסטסיה- קול מיוחד לאללה!!! ואחלה גוף אני חייבת לומר!
גיל כמובן- 13 ועשרה חודשים!
סרט אהוב- דרגון-פליי ויש עוד כל מיני זה מה שעולה לי בראש!
שיר אהוב- רוב השירים של כריסטינה אגילרה והמורדים!
שחקנים שאתם אוהבים\מחבבים- אלן האנט, ג'נה אלפמן, קולין פארל, וין דיזל, כל מיני...
הערות- דוד ה

DIRRTY

New member
תודה ממוש ודרך הגב חבר'ה היא צוחק

ת* לגבי הקט של המורדים היא לא אוהבת תמורדים

FreakOfNature

New member
למה צריך שרשור היכרות מחודש../images/Emo35.gif

ממילא בפורום יש רק 4 אנשים...
ובכל זאת, הנה כמה דברים עליי:
שם: יגאל
יש הרבה... נכון לעכשיו - One Day In Your Life.
מעריץ - החל מ You'll Never Be Alone, אבל כבר החל מ- One Day In Your Life מאוד אהבתי אותה...
אייקון אהוב:
. אייקון שנוא: אם היה אייקון של קוף אז הוא היה השנוא עליי (הוא בטח היה דומה לדוד...). אין אחד ששנוא עליי במיוחד.
לימודים ועוד (321).
את הקול ואת הכל
16
סרט: יש כל מיני...
שיר אהוב (אמנה כמה, אם לא איכפת לכם...): Let's Get Loud - JLo Ain't It Funny - JLo Ojos Asi - Shakira Jaleo - Ricky Martin וכמובן שירים שונים של אנסטסיה...
שחקניות: ג'ניפר אניסטון ורנה זלווגר. זמרות: ג'ניפר לופז
הערות: אין.

DIRRTY

New member
יקירי

זה לא משעשע שיש לנו בערך 6 אנשים מתוכם 4 פעילים

NoWords

New member
../images/Emo28.gifאני........

באמת לא מבינה למה אתם כל הזמן יורדים על הפורום שלכם. אומנם אין בו ממש המון אנשים אבל הוא אחלה פורום! אפילו אם אתם יורדים עליו בצחוק זה כבר לא כל כך מצחיק.

למעלה