שירשור המלצות

tripitrip

New member
../images/Emo124.gifשירשור המלצות../images/Emo91.gif

כולם מוזמנים לשרשר להודעה זו את המלצותיהם לחופשה באתרי הצימרים השונים, קישור לאתר האינטרנט של הצימר המדובר יתקבל בברכה. ותודה לשירשיר על הרעיון המוצלח!

ShirShir

New member
יששש.... אני ראשונה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

מכמה צימרים שהייתי בהם - הכי מומלץ: http://www.weekend.co.il/galiltop/aviv/index.htm דרך אגב, כל מה שאספר יהיה נכון ללפני שנה, כי הבנתי שמאז הם שיפצו שם ושידרגו את המקום. זה בנוי כיחידת חדר אחת, נעימה ודי מרווחת, מיטה זוגית, מצעים ושמיכות נעימים נקיים וריחניים. מטבחון מאובזר, מקרר קטן [שבו חיכו לנו בקבוק יין, חלב, מעדנים וסלסלת פירות], תה+קפה+סוכר, קומקום, כלי מטבח, פינוקים נוספים כמו גרנולה ועוגיות, ועשבים לתה [נענע, לימונית וכו']. חדר אמבטיה + שירותים, האמבטיה היא נמעשה ג'קוזי זוגי מפנק, היה שם גם קצף אמבט וסבון נוזלי וסבונים נוספים. מרפסת נעימה והכל מלא בזרי פרחים קטנים. מזגן + טלויזיה + כבלים (אם אני לא טועה) + וידאו + כמה סרטים + טייפ-דיסק + כמה נרות בחדר.

בקתת המרווה באבירים, אבל טיפה יקר

ונלונה במכמנים (מחיר סביר מאוד). סליחה, לא יודעת לצרף קישור...

ShirShir

New member
תוכלי בבקשה לפרט יותר על הצימר ../images/Emo35.gif

יותר פרטים, תנאים וכו'....

lavendula

New member
יש לי ישי לי!

סוף הדרך במצפה מתת כמובן. לזוגות בלבד. מפרט: סלון עם תנור עצים, פינת אוכל ומטבחון. המטבחון מצויד במיקרו, כיריים חשמליים, קומקום חשמלי, מכונת אספרסו, מקרר קטן. יש כלים כמובן, תבלינים, מיני תה, קפה, עוגיות, קצת כדורי לבנה, חלב, מיץ, שוקולדים. חדר שינה עם טלוויזיה שקולטת את כל ערוצי yes, מע' קולנוע ביתית, סרטים, דיסקים. ארון לתליית בגדים וסלסלת "אוי שכחתי" עם משחת שיניים, דאודורנט, חומר נגד יתושים ומה לא. הטלוויזיה מסתובבת לכל הכיוונים, גם לסלון. בנוסף לתנור יש מיזוג מרכזי. ליד המיטה, אבל לא ממש צמוד, ג'קוזי עגול ענק, ממש ליד החלון שצופה לנוף מדהים. הג'קוזי מצויד גם בדוש, כך שאפשר לותר על המקלחת. מקלחת עם כיור קרמיקה יפה, דוש ואסלה. תמרוקים ונרות כמובן, חלוקי רחצה ונעלי בית. לבקתה נכנסים דרך מרפסת עץ גדולה שצופה לנוף מקסים, עם כסאות נוח. הבקתה תלויה על מדרון, מתחת יש חורש טבעי ולפעמים עוברות עיזים. זה הרעש היחיד שתשמעו שם! ליד הבקתה יש גם סאונה. יתרונות: פרטיות מוחלטת, מחיר סביר ביחס לתמורה (550 ללילה בסופ"ש, 750 ל-2 לילות באמצע שבוע), מיקום טוב ביחס לטיולים ומסעדות, גישה נוחה לישוב, מכביש הצפון. חסרונות: המזרן היה לי קשה מדי. עניין של טעם אישי. לא מוגשת א.בוקר. ניתן להזמין ממישהי בישוב, או להצטייד, או לנסוע לאכול בחוץ. סופי שבוע מלאים כמה חודשים קדימה! שכחתי משהו?

דליריום

New member
המלצות - אחת חיובית השניה שלילית

נכנסתי פה כדי לקבל המלצה לצימר (ההורים נותנים לנו כמתנה ליום נישואים - איזה כיף!). חשוב לי המלצה אמיתית ממישהו שהיה במקום, ולא רק להסתכל באתר של zimmer כי בפעם הקודמת שעשינו את זה הגענו למקום פחות נחמד... אז כדי שזה לא יקרה גם לכם: עפרוני בחרשים - לא שלא נהננו בכלל אבל התאכזבנו. הצימר ממש ממש קטן, פיצי, הוא אמנם מבודד כמו שרצינו אבל לא היה ממנו בכלל נוף (עצים חסמו לנו את שדה הראיה מהחלונות) והיתה אוירה של קמצנות והזנחה: היה כתוב באתר שיש טלויזיה, ונכון - אני לא מגיעה לשם כדי לראות טלויזיה, אבל לקחנו סרט במיוחד - ומה שחיכה לנו היה טלויזיה של 14" - מסך המחשב שלי כבר היה עדיף... כמו כן הבקתה היתה לא נקיה, היו חסרים כלים בסיסיים במטבח והיו חסרות מגבות.... כדי לאזן אני רק אציין שארוחת הבוקר היתה מצויינת, הג'קוזי, למרות היותו ממוקם בהרחבה מוזרה, לא נוחה ולא מוארת של הצימר היה גדול וכייפי, והחתול היה חמוד. לעומת זה - המלצה חיובית: בת הרים במתת היתה מקסימה. הצימר יחסית גדול (אם כי הנסיון שלי בצימרים מוגבל, לצערי), הנוף מהממם והבקתה מבודדת לגמרי. שוב - לאיזון - ארוחת הבוקר היתה לא משהו וסתם יקרה. ולסיום: אני אשמח להמלצה לצימר: מבודד, אווירתי (עץ או אבן), במקום ירוק ועם נוף יפה, עם מטבחון מאובזר וכמובן ג'קוזי. קראתי פה על סוף הדרך במתת אבל הבנתי שהם מפוצצים והייתי רוצה ללכת תוך חודש-חודשיים. תודה. אחלה פורום!

lavendula

New member
איך הגישה לבת הרים?

הבנתי שיש הרבה מדרגות לרדת? סוף הדרך אכן מפוצצים, אלא אם כן זה באמצע שבוע. בכל מקרה שווה בדיקה. לפעמים יש ביטולים. אולי כדאי לך לבדוק באבירים. נראה שזה בסגנון של מתת. הייתה המלצה על בקתת המרווה. לא יודעת לגבי הנוף.

דליריום

New member
יש לא מעט מדרגות

אבל זו גם הסיבה לכך שהמקום מבודד. ואם אני, פדלאה מדופלמת, עליתי וירדתי אותן - אז זו בטח לא ממש בעיה.... הצימר אכן חייב להיות בסופ"ש, ותודה על ההמלצה.

ה דרומי

New member
אורי ואוירה באבירים טוב מבודד קצת

אבל שקט ופרטיות לא חסר. ג'קוזי משולש . ביקת עץ קמין. מזגן. אנחנו הזמנו א.בוקר. לקחנו אותה מאחורי הצימר בטבע ומול הנוף.

shlomke21

New member
3 המלצות

נתחיל מצפון לדרום: * בקתה בחווה באיזור מחניים, מדהים ומושקע, באמת חשיבה על כל פרט ופרט, כולל ג'קוזי זוגי ענק, חלוקי רחצה, קמין, די.וי.די ומערכת סראונד, מטבחון מאובזר, חוברות לקריאה, נרות בכל מקום, משחקי חשיבה מעץ, עוגה, חלב במקרר וקנקן מים עם לימון ונענע....והנוף....מדהים!!! הגישה לצימר קצת מסובכת אבל שווה כל רגע בצימר. * בקתה במטע - בוסתן הגליל אצל חסי מאחורי הבית שתי בקתות בתוך מטע אבוקדו והרבה שקט, למרות ששומעים קצת את הרכבת שחולפת מעכו לנהריה, הכל באמת מושקע וחם באמצעות עבודות הטלאים והאמנות שלה, לא קיטש באמת מחמם את האווירה, שתי טלוויזיות, עליית גג, ג'קוזי זוגי ענק, מטבחון מאובזר, עוגיות, חלב מהרפת הסמוכה, מרפסת מקורה אל הצופה אל המטע והרבה אבוקדו....מומלץ! * פנינה במדבר - צופר. חיפשנו צימר מושקע בערבה ומצאנו באינטרנט את הנ"ל, קצת פקפקנו כי האתר לא מפרט כל כך לגבי בקתות חדשות זוגיות אבל לקחנו את הצ'אנס. 8 בקתות לפנינה, 2 מהן חדשות זוגיות ועוד 6 משפחתיות (לא דגמנו, סליחה) בזוגית טלויזיה בכבלים, ג'קוזי עגול זוגי מיטת אפיריון ומטבחון מצוייד, הכל נקי ונעים אבל חסר טאץ אישי, נרות וכו' גם בגלל שהן היו חדשות (פסח 04') המרפסת הקדמית והאזור לא היה מפותח למרות שסביבת שאר הבקתות והמתחם כולו מושקע. אכן פנינה במדבר, יחסית מצויין למרות שבסביבה אין כמעט מה לעשות חוץ מכמה מסעדות בסביבה וים המלח כ-שעה נסיעה, אילת 129 ק"מ משם.

c h u k i e

New member
פעמונים בגורן

היינו שם סופ"ש האחרון ואין אין אין מילים ! חלי בעלת הבית מקסימה לחלוטין! הגענו לביקתה שלה (יש לה 4 בקתות שכל אחת מהם מבודדת ויש אחת שהיא סופר ביקתה עם ג'קוזי ענק!) דרך האינטרנט . לקחתי בחשבון שהתמונות באינטרנט תמיד מעל המצופה ולכן באתי בלי ציפיות בכלל! והופתעתי... המקום פשוט מושלם! כשהגענו חלי לקחה אותנו לביקתה יפייפיה, עם מיטת עץ ענקית, מטבח מאובזר עם מכונת אספרסו, גקוזי גדול ליד המיטה ומקלחת. הביקתה היתה עם ריח קטורת ונרות שחלי הדליקה מבעוד מועד. אחרי הצהרים חלי פינקה אותנו בפנקייק מתוק. ארוחת הבוקר שהגיעה היתה אלוהית! גולת הכותרת בארוחה היא פטריות שמפניון טריות מהקטיף מוקרמות בגבינה, היה סלט ירקות עשיר, אומלט, פשטידה, ריבות וקנקן מיץ. כנסו לאתר ותראו. אני ממליצה בחום!

למעלה