שירשור הפרק היומי עוד רבע שעה מתחיל הפרק תכתבו תגובות שלכם על הפרק מווואאההה
M Maiush25 New member 24/8/03 #1 ../images/Emo124.gifשירשור הפרק היומי../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif עוד רבע שעה מתחיל הפרק תכתבו תגובות שלכם על הפרק מווואאההה
../images/Emo124.gifשירשור הפרק היומי../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif עוד רבע שעה מתחיל הפרק תכתבו תגובות שלכם על הפרק מווואאההה
M Maiush25 New member 24/8/03 #2 ד"א../images/Emo26.gif לכל מי שבפורום משחק החיים .. מזכיר לכם משהו חחח....
D dht160 New member 24/8/03 #8 באמת פרק מהטובים יותר אני מקווה שגולן ישאר חבר המשפחה ויצליח לעזור להם בתחרות. אגב לפי הקטעים שרואים בשיר הסיום מהפרק מחר אפשר להבין שפתיחת פיצריית 'ארט' לא הצליחה. לפחות בנתיים גיא
באמת פרק מהטובים יותר אני מקווה שגולן ישאר חבר המשפחה ויצליח לעזור להם בתחרות. אגב לפי הקטעים שרואים בשיר הסיום מהפרק מחר אפשר להבין שפתיחת פיצריית 'ארט' לא הצליחה. לפחות בנתיים גיא
י ילדה סוכר 3 New member 24/8/03 #5 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo60.gif הפסדתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הייתי ביםםםםםםםםםםםםםםםם, תמיד אני מפסידההההה!!!!!!!!!!!!!
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo60.gif הפסדתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הייתי ביםםםםםםםםםםםםםםםם, תמיד אני מפסידההההה!!!!!!!!!!!!!
P perrinat New member 25/8/03 #9 הולך לבדוק אם יש סוכר חום../images/Emo103.gif חחח..... ושמתם לב למשפט- ד"ר גולדמן: "לא יהיו שם דברים כתומים...." יונת: "חבל, אני דווקא אוהבת מיץ תפוזים....." פרסומת סמויה לתפוז
הולך לבדוק אם יש סוכר חום../images/Emo103.gif חחח..... ושמתם לב למשפט- ד"ר גולדמן: "לא יהיו שם דברים כתומים...." יונת: "חבל, אני דווקא אוהבת מיץ תפוזים....." פרסומת סמויה לתפוז