שישו ושמחו :
חפלות פרסיות

פרויז1

New member
../images/Emo124.gifשישו ושמחו : ../images/Emo65.gifחפלות פרסיות ../images/Emo73.gif

למעוניייים : יש סדרה של חפלות פרסיות בסגנונות שונים : טהראנית אספהאנית שירזית המדאנית וגם חפלות עם זמרים פרסיים ששרים בחו"ל בד"כ זה עם ארוחות מסורתיות טעימות. בסדרת החפלות הנוכחית יהיו : כַּלֵּה פָּצֵ'ה דיזי (אָבּגוּשׁת עם גוּשׁ כּוּבּידֵה) , סירָאבּיייייי !!!!!!!!!, אָשֵׁרֵשׁתֵה ועוד מגוון רחב של מאכלים פרסיים מסורתיים וטעימים. אני הולך ונהנה מאוד מאוד. ממליץ !

חל75

New member
חפלות פרסיות ...!

כן, מעונינייייייייייייייייייייייייייייייייים . אבל תכתוב בי זעמת קי , קוגה, צ'נד , נומרה טלפון . כבדונים...!!! תודה מראש !!!!!!!!

פרויז1

New member
חל75 ברוכה הבאה !../images/Emo140.gif

חוש אמדיד ! את דוברת פרסית, אה, שובבה, מאיפה הידיעות !? הכל בדרך לוד 300 - כשבאים מת"א לכיוון גהה, באולם שבתחום תחנת דלק שלפני כביש גהה. תפעילו Y net או GPS אפשר נהג תורן (אני בא מגבעתיים). מחירים : 130 . 2 אחרונים יש זמר אורח מאמריקה - 150.

חל75

New member
מרסי !!!

נשמע מעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעולה ... ננסה בהקדם !!! נ.ב אני ילידת הארץ כמובן אבל ההורים ב"ה פרסים גאים !!! ערב נפלא חלי !!!

s h i r i n 1 0

New member
פרויז בבקשה רשום

את שם האולם המקום המדויק זה מה כתוב לא אומר לי הרבה. שלח יותר מידע תאריך, מקום, שעה טלפון יותר מידיע. אל תדאג אחמניג'ד לא ידע.

פרויז1

New member
תשובות לחברות :../images/Emo140.gif

זה אולם יפה מאוד - בתוחום תחנת הדלק ובמפלס הקרקע. אין מדרגות. לא עולים ולא יורדים. יש חניה בשפע - לא חסרה חניה. המקום המדוייק : תיכנסי לוויי נט. בשורה למעלה תכתבי את כתובת הבית שלך. ב"יעד" תכתבי תל אביב, דרך לוד 300. ותקבלי את מסלול הנסיעה על הצג שלך. ובכל זאת איך מגיעים ? הנה : את נוסעת מכיוון שכונת התקווה לכיוון גהה. עכשיו : בתחנת הדלק שלפני גהה תיכנסי פנימה. האולם מימין. ואם בכל זאת לא הבנתם - תתקשר למפיל אלברט הפרסי : 651188 - 0524 או : 094484 - 0524 ואפשר להודיע לאחמדינז'אד - נזמין אותו גם כן.

למעלה