שלום לחברי ומומחי הפורום

HotGod

New member
../images/Emo124.gifשלום לחברי ומומחי הפורום

רציתי לדעת האם יש סרטים כחולים עם דיבוב לשפת הסימנים (בחורה שתופיע באליפסה בצד התחתון של המסך) תודה.

mayalea

New member
טרול!

אני מכירה אותו מפורומים אחרים. לא להתייחס

HotGod

New member
ממש לא נימוסי

אסור לאדם להיות בכמה פורומים? ושלום גם לך

mayalea

New member
אתה מאוד מוכשר

כל הכבוד, ותמשיך ככה (למרות שהשם שלך קצת שרוף). תודיע לי כשאתה כותב משהו, לא אחשוף אותך. (אני אפילו מצטערת שחשפתי היום. היה יכול להיות צחוקים). בוא לבקר בפורום נשואים טריים.

0ne Man

New member
אין לי מושג אם יש תרגום לשפת סימנים

אבל, בעצם, מי צריך בכלל תרגום לשפת סימנים בסרטים כחולים? מי צריך בכלל תירגום לכל שפה שהיא?.... חשבתי שהתוכן ברור בכל שפה שהיא

HotGod

New member
אכן כן ../images/Emo45.gif

פשוט חשבתי שיהיה משעשע לראות את הבחורה באליפסה אומרת "מין אוראלי", רק לדוגמא. ולשאלה המקורית, האם יש (והאם מלמדים) גם מילים גסות בשפת הסימנים? האם הן דומות בתנועות שלהן למקור?

כיסוף

New member
נו באמת..........

אישי , זה שווה? ההודעות האלה ראויות לפורום? ועוד לענות עליהם?

HotGod

New member
מסתבר שכן. הן בנושא הפורום. לא?

לא רשמת נימוק משכנע מדוע הן לא. סתם לשאול לרלוונטיות כל אחד יכול.

כיסוף

New member
אני לא חייבת לך הסברים

תתנהג בהתאם לפורום אתה לא יכול . יש פורום מתאימים תנסה לשאול אותם אם יש תרגום .. ואם עדיין לא הבנת תשכיר סרט ותנסה להבין בכוחות עצמך לא כאן!! אל תנסה להרוס על ההתחלה כבר. ואם עדיין לא מצאת פיתרון בפורום מרכז יש קטגוריה מתאימה לשאלות שלך.

HotGod

New member
אז אני מבין שאת מוועדת קישוט?

כל היופי בפורומים הוא שהם פתוחים ל-כ-ו-ל-ם. את מנסה לכפות עלי התנהגות שתתאים לך. את טועה ומטעה! חוץ ממך יש עוד אנשים פה. את לא לבד. את לא ההנהלה + לא הזקתי לאיש. (דיונים מהסוג שלך הורסים את הפורום, לא ההודעות שלי) הכיני לך כוס קקאו חמה, השעני אחורה ותירגעי! |קקאו|

0ne Man

New member
טוב, זה מספיק

HOT-DOG, כיסוף צודקת. כאן זה פורום לדיונים בנושאים הקשורים לליקוי שמיעה, ולא לעשות צחוקים על הנושא. אני חושב שאם היית חירש, לא היית נהנה לראות אנשים שצוחקים על החירשות שלך, נכון? כיסוף לא מנסה לכפות עליך את דעתה, היא פשוט חושבת, ואני מסכים איתה, שכאן לא המקום לשאלות ששאלת. אתה אומנם לא הזקת בשאלה הראשונה, ולכן אני התייחסתי לשאלתך הראשונה בחצי הומור,ואולי בכך טעיתי, אבל מרגע שהתחלת לדוש בנושא, זה הפסיק להיות מצחיק. לכן, אני מבקש ממך להפסיק. תודה על ההבנה

HotGod

New member
מדוע אתה מסיק מסקנות בקשר לשמיעתי?

ומדוע את מקשיב לכיסוף ולא לבחורה הנוספת בשירשור? האם אתה מעדיף דיעה של גולשת על פני דיעה של אחרת? השירשור היה לעניין עד שכיסוף נכנסה והרסה.

0ne Man

New member
אני לא מעדיף דיעה מסויימת

ואין לי בעייה של צחוקים, להיפך. אבל אני חושב, שלערבב בדיחות גסות עם ליקוי שמיעה, זה לא הולם. אין לי כוונה לדון על גבי פורום זה בתרגום לשפת סימנים של מילים פורנוגרפיות, וזה בלי קשר לדעתה של כיסוף. לא הסקתי מאומה בקשר לשמיעה שלך- אתה מוזמן לכתוב כאן גם אם אתה שומע וגם אם אתה לקוי שמיעה- אבל, אנא- לכבד את הפורום ואת הגולשים בו. אשמח לדון איתך בכל נושא שהולם את הפורום הזה.

moran f

New member
הומור

בלי להכנס לשאלה האם ההודעה שפתחה את הפתיל הזה מצחיקה או לא (לדעתי לא ממש) בוודאי שיש מקום להומור עצמי גם בנושא לקויות השמיעה. מה לעשות, עד היום יש דברים שמשעשעים אותי בכל הנושא של בעיית השמיעה שלי. באותה מידה, אם מישהו אחר (לקוי שמיעה או לא) יספר בדיחה מצחיקה שקשורה לחירשות, סביר מאוד להניח שאני אצחק ולא אעלב. שכשהבדיחה לא מצחיקה זה משהו אחר, אבל עדיין אין טעם להיעלב אוטומטית - אם הכוונה הייתה לצחוק עם לקויי השמיעה ולא עליהם זה (לדעתי, כמובן) בסדר גמור.

0ne Man

New member
צודקת! ../images/Emo45.gif

אני אישית בעד הומור, כל עוד הוא בגבולות הטעם הטוב.

כיסוף

New member
אישי וצלף

אני מקווה שעכשיו ברור לכם כמה השיקול שלכם היה מוטעה ובגדול. ואתם בטח יודעים על מה אני מדברת. לפחות את התרחישים האלה כולנו מכירים. וזה מה שצפיתי שיקרה אם וכאשר! בבקשה כמה צדקתי

צלף

New member
ההודעה של אוקספורד נמחקה מאחר

וכל מטרתה היתה להציק

למעלה