שלום לכולם!

shambi

New member
../images/Emo124.gif שלום לכולם!

פעם ראשונה שאני פה.. בכלל לא ידעתי על קיומו של הפורום אז ברגע ששמעתי - נכנסתי! לפני שנתיים ראיתי את הסרט "אגדה עירונית" וכל האגדות שהוזכרו שם ממש עיניינו אותי, גם אחרי הסרט חיפשתי עוד קצת סיפורים על זה אבל אחרי כמה זמן ירדתי מזה.. אין הבדל בין אגדה עירונית לאורבנית, נכון? אם יש, אז מה? הנחתי שאין הבדל כי אגדה עירונית באנגלית זה נשמע כמו אורבן.. או משהו כזה.........

scooby4

New member
עירוני באנגלית נשמע כמו אורבן?

עירוני - בעברית, זה אורבן - באנגלית. כך שלא, אין הבדל. א' כל, ברוכה הבאה לפורום! - אף אחד לא יודע שהוא קיים בגלל שהוא מסתורי ואפל, ובגלל זה אף אחד לא נכנס לפה כמעט (תירוץ טוב, לא?). בקובץ הזה שהכנתי מזמן יש בערך 20 אגדות אורבניות, רובם לא מופיעות ב"אגדה עירונית", אפילו כולן אני חושב. תבלה.

shambi

New member
תודה..

אגדה עירונית באנגלית זה "ארבן לדג'נ" או משהו כזה בגלל זה חשבתי שיש קשר ואני בת..

shambi

New member
"טיילתי" בארכיון

ואני לא מבינה איך לא באתי לפה קודם?
שמתי לב ללינק חמוד של דירה שקטה שמסתכלים עליה 40 שניות ואז פתאום מופיע ייצור כזה שעושה רעש.. ממש אהבתי את זה אבל הבעיה עכשיו שאני לא מוצאת את זה.. מישהו יכול לעלות את הלינק שוב? או קישור להודעה? תודה

ד ג י

New member
ברוכה הבאה + ניצלוש, חזרתי

קודם כל ברוכה הבאה ולכולכם, אני מודיע לכן שלחא נטשתי את הפורום ושחזרתי (אתם לא צריכים להיות כל כך עצובים כי חזרתי) ופשוט לא יכולתי להתחבר בגלל קשר תקשורתי בין המחשב שלי למרכזייה של הקיבוץ אני אולי לא אכתוב בכמה ימים הקרובים כי אני צריך לקרוא את כל מה שפספסתי בבלוגים של כולכם אבל אני אחזור

למעלה