שלום לכל חברות הפורום היקרות-הודעה:

מליאל

New member
../images/Emo124.gifשלום לכל חברות הפורום היקרות-הודעה:

בנות יקרות ברצוני לעדכנכם שנאלצתי לבקש מקרנושי המקסימה להסיר ממני את "השמלה האדומה" מאחר והנני כמו שרובכן יודעות מטפלת בבנותיי התאומות בנות ה-8 חודשים, דבר המצריך הרבה זמן והשקעה בדיוק כפי שמצריך הפורום הנהדר הזה. עזרתי קצת לקרנושי בניהול הפורום מתוך רצון ואהבה לקרנושי ולמוטו של הפורום הנהדר והמיוחד הזה. אמשיך כמובן להיות נוכחת ולתרום את חלקי במה שאני יודעת ואוהבת לעשות אך בשמלה שחורה...יותר מרזה לא?
תודה לכולכן על שיתוף הפעולה ולקרנושי בפרט שנתנה לי את הכבוד וההזדמנות "למדוד את השימלה האדומה" והאמינה בי עד רגע זה. נשיקות וחיבוקים לכולכן ותודה תודה תודה על היותכן חברות טובות
מקווה שתמשיכו להנות בפורום הזה כפי שהנני נהנית ומזמינה אתכן גם לבקר אותי בבלוג. יום נפלא פורה ומפרה לכולכן ♥♥ מליאל- מלי ♥♥♥

smady a

New member
מלוש תודה מותק. ולטפל בתאומות זה הכי

הכי הכי חשוב תהני איתןןןןן

elia1989

New member
אותה גברת בשינוי אדרת!!

מלי לא משנה מה תלבשי אדום או שחור הכי חשוב לזכור שאנחנו אוהבות אותך מאוד!! במיוחד אני חחח אני באמת מצדיקה אותך גם אני הייתי עוזבת הכל כדי לטפל ביפות שלי!! ושוב פעם אוהבתת עד אין סוף (כ.א) תביני לבד חחחח

מליאל היקרה את צודקת לא לדאוג כאן אהבת חינם

בס"ד
ואהבת לרעך כמוך"
************************ ואיך תזכה לזה ? כשתחפש בכל אחד ואחד מישראל איזה זכות וטוב , בזה תקשר עצמך עם הטוב שבו ואז תאהבהו,

מליאל

New member
תודה לכולכן, כמובן שהמשיך לשרוץ כאן....

אבל לא באדום כי התפקיד כך אני רואה אותו מחייב ואני אם אני מתחייבת אז אני נותנת את כל כולי וכרגע במצב הנתון זה לא מסתדר...אוהבת אתכן ומאוד מעריכה את המילים החמות , תודה רבה מעומק הלב

../images/Emo140.gifחברות היקרות אשרייכם ../images/Emo66.gif

התגמדנה המילים ותקצר היריעה להביע לך מלות הערכה על תשומת לב האישות והחמה חן חן עבור ההדרכה על העבודה והטרחה על היחס הנאה והמחמם, כל הכבוד הנהדר, על הנכונות ותשומת הלב, להקשיב , ליעץ לדובב, על המסירות והנתינה אשר לא רצו על לימוד ודרך ארץ התורמים לאוירה חמה, על יחסך הבלתי אמצעי התחום ההדרכה והלימודים מבוקר עד ערב, חן חן על המאמץ, יש בך מכל המידות הנכונות ובשל כך הפרת לסמל ומופת כחמוך ירבו מי ייתן ! "קודח יווצר הילד במעי אימו , הקדוש ברוך הוא גוזר עליו מה יהא בסופו , אם זכר או נקבה, אם חלש או גיבור אם עני או עשיר, אם קצר או ארוך , אם מכוער אם נאה אם בזוי אם גם ,יכן גוזר על קורותיו , אבל אם צדיק או רשע לא , אלא הו אנותנו בידו של אדם בלבד "{נידה ,ל} ה ק ד ו ש ב ר ו ך ה ו א א נ ח נ ו א ו ה ב י ם א ו ת ך באהבה רות וידאל

מליאל ../images/Emo13.gif

תודה רבה על העזרה שנתת פה בפורום שמחנו שאת פה איתנו ושנתת לנו הרבה עזרה קודם כל החדים ואחר כך כולם

shahf11

New member
מלוש

אבל לא להסחף כן... כשאת נעלמת ליותר מידי זמן הגעגועים עזים מידי. במידה... נשיקות

happymam

New member
בשמלה אדומה ושתי צמות

או יותר נכון.. בשמלה אדומה ותאומות... מליאל המתוקה!! עשית את עבודתך נאמנה ואת מדהימההההההההה בטח נבוא לבקר בבלוג ושתרווי נחת מהבנות ומהחיים! רק אושר לכולםםםםםםםםםםםםם!! באהבה סמדר

למעלה