שלחתי 4 קבצים נא ליידע שקבלתן בבקשה. תהנו!!!!!
P psa New member 22/9/02 #1 ../images/Emo124.gifשלחתי 4 קבצים ../images/Emo124.gif נא ליידע שקבלתן בבקשה. תהנו!!!!!
מ מוקסמתת New member 22/9/02 #2 פסא, לא קיבלתי והכנתי גם קובץ, ברגע שלילך תשלח לי את כתובת המייל שלה אשלח לכל מי שביקשה, ךכ שאם את גם רוצה אשלח לך, אבל כתובות רבותיי כתובות מוקסמתתת [email protected]
פסא, לא קיבלתי והכנתי גם קובץ, ברגע שלילך תשלח לי את כתובת המייל שלה אשלח לכל מי שביקשה, ךכ שאם את גם רוצה אשלח לך, אבל כתובות רבותיי כתובות מוקסמתתת [email protected]
P psa New member 22/9/02 #3 שלחתי מזמן- היו לי הרבה ניתוקים באינטרנט היום . אך שלחתי 4 קבצי זיפ. אם לא יגיע אשלח לכולם שוב. אשמח לקבל את הקבצים .שלחתי לך כתובת. האם קבלת? תודה מראש.
שלחתי מזמן- היו לי הרבה ניתוקים באינטרנט היום . אך שלחתי 4 קבצי זיפ. אם לא יגיע אשלח לכולם שוב. אשמח לקבל את הקבצים .שלחתי לך כתובת. האם קבלת? תודה מראש.
מ מוקסמתת New member 23/9/02 #4 פסא...איזה כיף זה כמעט כמו צ´אט אני שלחתי לך ברגעים אלו ממש- קיבלת??? בסך הכל קובץ אחד מוקסמתתת
P psa New member 23/9/02 #10 ../images/Emo124.gifשלחתי שוב את 4 הקבצים../images/Emo124.gif אנא תיידעו אותי אם קבלתם....
מ מוקסמתת New member 23/9/02 #11 ../images/Emo10.gifלא...... אולי תנסי לשלוח לי בכתובת ששלחתי לך את הקבצים של הפרות והכבשים... אני ממש מצטערת שזה מטרטר אותך תודה מוקסמתתת
../images/Emo10.gifלא...... אולי תנסי לשלוח לי בכתובת ששלחתי לך את הקבצים של הפרות והכבשים... אני ממש מצטערת שזה מטרטר אותך תודה מוקסמתתת
P psa New member 23/9/02 #14 ממש לא מבינה מה קורה. שלחתי כ-3 פעמים. כתבו לי שוב את הכתובות שלכם בשרשור או במסרים חדשים. תודה
L lilachh New member 23/9/02 #17 פסא - לא קיבלתי ../images/Emo7.gif אשמח לקבל את הקבצים כשתוכלי לשלוח אותם
P psa New member 23/9/02 #18 כלי של משה אני שמחה . נשלחו יחד עם כל השאר ואחרות לא קבלו. אשלח שוב בכיף. יום נפלא לכולםםםםםם.
P psa New member 23/9/02 #20 ../images/Emo160.gifשלחתי שוב ../images/Emo6.gif האם הגיע../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif תיידעו אותי בבקשה.
../images/Emo160.gifשלחתי שוב ../images/Emo6.gif האם הגיע../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif תיידעו אותי בבקשה.