של מי השורה הזו בכלל?!

Musedol

New member
../images/Emo124.gif של מי השורה הזו בכלל?!

ובכן, מרוב שיעמום ונוסטלגיות מימי הקומונה העליזים [?], נחזיר את הפינה הזו :) שיר השבוע הוא: *תופים* She's moved on
רשמו את השורה/בית האהובים עליכם ביותר, ואם תרצו לשתף- אז גם מדוע דווקא בחרתם בשורה/בית האלה
שיהיה לכולנו תחילת שבוע מהנה, לא לחוץ ומלא בחיוכים!

LightbuIb sun

New member
"Now she's moved on..."

השורה\ בית האהובים: I'm left behind Like all the others Some fall for you It doesn't make much difference if they do She changes every time you look By summer it was all gone - now she's moved on למה בחרתי בזה? כי כל אחד יכול להתחבר לזה.. אה וזה השיר הראשון של פורקיופיין טרי שאי פעם שמעתי...(קרדיט לנעמן).

Tin Doll

New member
היי גם אצלי זה היה השיר הראשון

אני חושבת.. בכל אופן, השיר הראשון שמשך את אוזניי, ומאז התחלתי לשמוע בקביעות

Musedol

New member
נעם אתה יודע שאתה הכרת לי את פורקיופיין?

שלחת לי את Open Car והתאהבתי

Benn Is Kane

New member
"By summer it was all gone"

השורה הזו נוגעת לי, מאחר וחוויתי משהו דומה... בגדול, כמה שהשיר הזה מעולה, אני חושב שיש לו דווקא את אחת מהליריקות הפחות טובות של מר W....

handlessman

New member
אני דווקא לא אוהב את הקטיעה החלקית בסוף...

שלא ממש שומעים את ה-n של ה-shes moved on

handlessman

New member
יצא לי עכשיו לשמוע את הגירסה מ-Deadwing

מה-SE שלו... הוא כולו בעל סאונד טיפה יותר עמום מהגירסה של Lightbulb Sun, דבר שנותן לשיר גוון אחר, בנוסף, אחרי הבית הראשון שומעים את הגיטרה עם הווא-ווא הרבה יותר חזק וזה מעפיל על הגיטרה שעושה אץ ה-Main riff ברקע. נחמד. בנוסף, מה שבמיוחד אהבתי בזה, זה שאין את הקטיעה בסוף כמו שאמרתי - בחלק השני של הסולו, כשנכנסות בחזרה המילים, יש 8 תיבות ואז נותנים במה לגיטרה אקוסטית בפייד-אאוט (לעומת המקורי, שיש 16 תיבות שנגמרות בקטיעה). סה"כ יותר אהבתי מהמקורי.

למעלה