שמועה ששמעתי

ארזS

New member
../images/Emo124.gifשמועה ששמעתי

אל על עומדת לקבל 777 חכור. האם יש למישהו פרטים שיאששו את השמועה או שזה סתם עורבא פרח ?

ארזS

New member
../images/Emo124.gifשמועה נוספת...

ה-747 החכור שראינו את תמונתו כאן עומד לעבור לחכירה ''יבשה'' ולקבל רישום ישראלי. יש אישור ?

arielguelman

New member
דעתי לגבי "אלעל קרגו"

כפי כולם יודעים אלעל מחזיקה מטוסי קרגו מסוג 747-200 כמדומני 4-5 מטוסים אני חושב שאם אלעל רוצה לקנות מטוסי מטען חדשים כדאי להם לקנות 747-400 כפי שכבר קיים במספר גדול של חברות תעופה. אז דעתי היא שיקנו מטוסים מסוג 747-400 משום שה747-200 הוא מטוס ישן ורועש מידי.

ארזS

New member
ידידי

לא כתבתי על קניה. כתבתי על חכירה. ברור שלא יקנו 742.

ארזS

New member
ועוד משהו בעניין הזה

יש להם 2 מטוסי מטען יעודיים + שניים יסיבים. אין להם 5 למטען.

navig8tor

New member
מידע מעודכן והבהרה כללית

הבהרה:מדיניות הבעלים החדשים של אלעל היא לא לקנות מטוסים חדשים,אלא לחכור מטוסים גם למטען וגם לנוסעים.ועכשיו למידע מעודכן: כפי שנכתב פה בפורום בעבר הג'מבו הסינגפורי(els ) הולך להפוך לג'מבו מטענים,עם גמר עונת הקיץ 2005 . מטוס 737 נוסף (eko )מתחיל לפעול באלעל בנובמבר 2005 המטוס בחכירה כמובן.מטוס 767 נוסף שאלעל התכונה לחכור,היה צריך להתחיל לטוס באוגוסט,אך העניין נדחה בינתיים,כי המטוס שמצאו, לא התאים לאלעל.בינתיים אלעל הולכת לחכור מטוס ג'מבו למטען ,ברישום זר ,ל 3 חודשים.

ארזS

New member
OK../images/Emo51.gif

ואתה יכול לענות גם על ה"חורגת אותי"...

arielguelman

New member
הבעלים של אלעל הם קמצנים

יש להם כסף והם משכירים מטוסים במקום לקנות, אז אם הם חוכרים מטוסים אז שיביאו איירבאס

ארזS

New member
../images/Emo124.gifועוד שמועה...

והפעם זאת שמועה שהגיע ממקור אחר... ה''סינגפורי'' הפסיק הבוקר ריצת המראה על 26 בגלל פגיעת ציפור. שמתם לב ? ציפור , מקור , מעניין...
איזה מידע יש לאנשינו ב"שטח" ? נביגייטור ? שדר מידע לא סודי !

הנכד של

New member
../images/Emo15.gifנועם 04 שאלה? היכן פגעה הציפור

בסינגפורי? בדשים? עזרה?

YochaiM

New member
מאיפה אל על מתכוונים בדיוק..

לחכור 777 עם מנועי RR? לפי מה שאני יודע יש ביקוש אדיר למטוסי 777 וכרגע יש רק 2 מטוסי 777 EX יונייטד, אבל יש להם מנועי PW והם לא ER ככה שהם לא יתאימו לאל על.

למעלה