שמנה

מעיןבר

New member
../images/Emo124.gifשמנה ../images/Emo23.gif

תפוז אירגנו לנו מערכת מאמרים חדשה. לכבוד החידוש החלטתי לארגן את סיפורי הלידה שלנו בקטגוריות ותת קטגוריות לפי אופי הלידה:
עם משככי כאבים - לידה שנעשה בה שימוש באיזה שהוא משכח כאבים (אפידורל/םפטידין/גז צחוק) גם השפעתו פגה בשלב מסויים.
לידות ללא משככי כאבים.
ואקום
קיסרי אלקטיבי
קיסרי חירום
לידות בית. בכותרת הסיפור הוספתי את שם בית החולים ותאריך הלידה אם הצלחתי למצוא. אנא עיינו ידעו אותי אם צריך להעביר קטגוריה או אם אתן רוצות להוסיף פרטים.

מעיןבר

New member
../images/Emo6.gif

מדהים איך השימוש בשפה תקנית מעלה לפעמים חיוך על שפתינו. האמת? אני אוהבת שפה תקנית ומליצית אבל לא מעיזה להשתמש בה אז זה נעלם לי קצת (כילדה תמיד צחקו עלי ועל הדיבור שלי).

ענתש

New member
ואחרי שתסיימי אני אעתיק ממך...

את יכולה לקחת מהריון ולידה את המיון לפי בתי חולים אם תרצי.

מעיןבר

New member
בחרתי במודע לא לחלק לפי בתי"ח...

אלא לפי סוג הלידה
אבל תודה על ההצעה בכל מקרה
אגב, נכון לעכשיו סיימתי.
יש מצב לשיחת טלפון?

ו שתי

New member
מנצלת את ההזדמנות

עדכנתי את סיפור הלידה שלי, והריהו במתכונתו העכשיוית.

נונינקה

New member
אני אשמח לכתוב ולהעלות

עד היום לא השלמתי את המשימה (כבר שנה וחודשיים אחרי) כי לא מצאתי כוחות להתמודד עם הזכרון הטראומטי, אבל אני חושבת שאני כן צריכה לכתוב כדרך לעיבוד החוויה. רק אם אפשר בלי שם בית החולים, מסיבות שונות, אותן לא אכפת לי לפרט במסר, אבל לא מעל גבי הפורום? אפשר?

אבל יש כאלו שעברו גם וגם

כלומר: גם משככי כאבים וגם וואקום, איפה הם נמצאים?

mummy

New member
בדיוק הצלחתי לגמור את סיפור הלידה

של עלמה (כן... יש לי כבר שניים באמתחתי). אז הנה עוד אחד לרשימה. לידה טבעית, בליס, 22/04/05. וכל הכבוד לך מעין על הארגון. את ממשיכה להדהים אותי ביעילותך ובמסירותך (איך העברית התקנית שלי
)

מעיןבר

New member
בובינקה...

הסיפור שלך פתח לי את היום והיה הסיבה להתקף הסדר הזה
הוא כבר מפורסם... האמת
אני אשמח אם תעלי לכאן שוב את סיפור הלידה של איתמר, כי למיטב זכרוני דווקא הוא לא בין הסיפורים... ואיך העברית המדוברת שלי?

mummy

New member
../images/Emo6.gif לרגע לא עלה בדעתי שהעובדה

שפרסמתי אותו אתמול בשרשור של הריון ולידה יכולה להיות קשורה לשרשור הזה כאן... המוח שלי עוד לגמרי מחורר מההריון-לידה-הנקה האלו. אוף. ולבקשתך - קישור לסיפור הלידה של איתמר.

וואו איזה סיפור מדהים ונפלא

כל כך התרגשתי
ובדיוק היום חברה שלי סיפרה לי כמה אורלי המיילדת מדהימה....

mummy

New member
תודה ../images/Emo9.gif

בטח היא יילדה אותה בלידה עם משככי כאבים - לא שחלילה יש לי משהו נגד זה! - פשוט נראה לי שבלידות טבעיות היא לא ממש מאמינה ו/או יודעת מה לעשות (אחרת עד עכשיו אני לא מבינה למה היא התחמקה מלפתוח לי את הג'קוזי...) אבל אולי זה משהו אצלי שלא הסתדר טוב מולה, והיא אכן מדהימה עם כל אחת אחרת

סם2

New member
מרגש../images/Emo99.gif

כתבת מקסים (...כאילו שיש אפשרות אחרת) מעריצה אותך עוד מסיפור לידתו של איתמר.

mummy

New member
תודה גם לך יקירתי ../images/Emo25.gif

אין צורך להעריץ, ובטח שלא לאורך זמן רב כל כך... ורק שלא תחשבי ששכחתי - אנחנו מחכים לכן בשני (שני קבענו, נכון?).

למעלה