שנה טובה לכולכם ^_^ שיהיה לכולכם שנה נפלאה, המון בריאות עושר ואושר ^^
J JeeChan New member 12/9/07 #1 ../images/Emo124.gif שנה טובה לכולכם ^_^ ../images/Emo141.gif שיהיה לכולכם שנה נפלאה, המון בריאות עושר ואושר ^^
../images/Emo124.gif שנה טובה לכולכם ^_^ ../images/Emo141.gif שיהיה לכולכם שנה נפלאה, המון בריאות עושר ואושר ^^
N N o R i K o New member 12/9/07 #2 שנה טובה~ ../images/Emo142.gif סג אני לפעמים תוהה למה אני עדיין גולשת כאן. ס.ס
N Noya Nyan New member 12/9/07 #4 שנה טובה DD: אל תשכחו לאכול הרבה תפוחים בדבש, כדי שהשנה שלכם תהיה סופר מתוקה~ 3> ^_^ + = . כן.
S shui chan New member 13/9/07 #11 שנה טובה =) אני במהלכה של שנת שירות אז לא יוצא לי כל כך לכתוב >: הבנתי שמשדרים בליצ' בערוץ הילדים, האם זה נכון?! אם כן! יאיי! (רק חבל שלא יצא לי לראות את זה > בכל מקרה! שתהיה לכולם שנה מוצלחת ומהנה תאכלו הרבה תפוח בדשבש נשיקות וחיבוקים.
שנה טובה =) אני במהלכה של שנת שירות אז לא יוצא לי כל כך לכתוב >: הבנתי שמשדרים בליצ' בערוץ הילדים, האם זה נכון?! אם כן! יאיי! (רק חבל שלא יצא לי לראות את זה > בכל מקרה! שתהיה לכולם שנה מוצלחת ומהנה תאכלו הרבה תפוח בדשבש נשיקות וחיבוקים.
J JeeChan New member 13/9/07 #12 רעות 3333333>!!111 אכן משדרים את הסדרה בערוץ הילדים ם: בשעה 21:30 בערב. שנה טובה לך 3>