שקילות יום ראשון

אורלי14

New member
../images/Emo124.gif שקילות יום ראשון

אני צריכה ללכת לדיאטנית עכשיו. בטוחה שלא ירדתי, השאלה כמה עליתי. אבל ירדתי בהיקפים וזה גם חשוב!!! היה לנו אתמול ארוע וקבלתי מלא מחמאות. נכון שזה כיף?! תתפללו בשבילי...

magic40

New member
מתפללת

והכי מוזר זה שאנשים מחמיאים והמשקל לא זז

אורלי14

New member
עדיף מאשר שאנשים לא יחמיאו למרות

שהמשקל והמאמצים שלך זזים .... לא?! חחחחח

אורלי14

New member
אכן, לא ירדתי. אבל הגענו למסקנה

בעקבות כל החודשים האלו, שאני צריכה לעשות הרבה יותר מאמצים מהרבה נשים בנתונים שלי כדי לרדת. זה שאני רושמת ולא עולה זה נהדר!!! ולשמוע מחמאות מהדיאטנית שלי זה בהחלט הישג. כשהייתי בקופ"ח עכשיו ראיתי שנפתחת שם קבוצת תמיכה להרזיה. אני בהחלט מעוניינת להירשם ומקווה שזה יתן לי דחיפה נוספת. היעד הקרוב הבא שלי הוא ירידה של 4.5 ק"ג. מקווה להשיג אותו עד פסח. מה אתן אומרות, זה אפשרי?

אורלי14

New member
אה, ושכחתי לכתוב מה שרציתי על

היקפים: הדיאטנית התפלאה שלא עשיתי ספורט בשבועות האלו ולמרות שלא ירדתי במשקל, ירדתי בהיקפים. זהו. סימן שזה קורה. לא תמיד הדברים זזים איפה שאנחנו חושבים שהם צריכים לזוז. אבל העיקר שהם זזים, ולטובה. בעצם, מה זה חשוב כמה אנחנו שוקלות? יותר חשוב איך אנחנו נראות, ועוד יותר חשוב, איך אנחנו מרגישות!!! המון חיבוקים ידידותיי למשקל ולמאמצי הירידה בו...

חן123

New member
קודם כל ברכות לצמצום הקפים ולמחמאות

עד פסח 4.5 ק"ג כשאת כבר עמוק בדיאטה זה טיפה מצפוף, אבל ביננו העיקר הכיוון, ואם זה יהיה 3.5 לא תהיי מרוצה?

magic40

New member
את שותה מיים?

לדעתי מי ששותה 2 ליטר ביום יש לה סיכוי של ירידה משמעותית שזה אומר 2 בחודש לפחות

אורלי14

New member
2 ליטר ביום?!?!? נשמע לי המון מדי

גם יותר מדי מים זה לא טוב, זה יוצר עומס מיותר על הכליות. אני שותה בערך 8 כוסות בחורף, ו-10 או 12 בקיץ.

magic40

New member
תתפלאי,,,,,,,,גם אני התפלאתי../images/Emo13.gif

השבוע ביום השרב שתיתי בקבוק 2 ליטר אני??????????????. שבקושי שותה 2 כוסות מים ביום ואז הרגשתי שמתחילה ירידה כמה ימים כאלו והרגשתי קלילות

אורלי14

New member
את חושבת שזה לא ילך? זה עוד חודשיים

בטח שאהיה מרוצה. כל זמן שאני לא עולה, אני מרוצה. אני מקווה שמזג האויר יתחיל להיות יותר יפה, ואוכל להתחיל שוב בהליכות בערבים וזה יהיה זרז נוסף לירידה.

חן123

New member
חודשיים ? ../images/Emo2.gif

אבל... תיכף פורים ופסח חודש אחרי פורים, לא? חודשיים זה כבר ספור אחר. נראה הרבה יותר ריאלי

אורלי14

New member
פורים ופסח הם בהפרש של חודש,

ועד פורים יש עוד שבועיים... נכון שהחגים האלו בעייתים, אבל בשביל אני פה, לא?

magic40

New member
חושבת שזה ילך

ושוב משמעת מיים! הליכה בטוח תתרום וכמובן תפריט דל קלוריות

אורלי14

New member
בטח שחשבתי. לפחות חלק ארי מזה

אל תייאשי אותי בטרם עת, אה? יש משמעת מים, למרות שמאז אני מרגישה יותר מסוחררת. מין שינוי בלחץ הדם. נשמע מוזר, לא?

magic40

New member
חס וחלילה מלייאש

רוצה לראותך
מחייכת אבל יש תנאים

אורלי14

New member
אוף, חוץ מללכת לשרותים כל 5 דקות

המים לא עוזרים לי בכלום!!! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

magic40

New member
מצויין