ערב טוב, אחותי.
מקווה שאתם בסדר. אני דואגת לך. לא יודעת, משהו בכללי עושה לי רושם שאת לא בסדר - מקווה שאני טועה. מאחלת לך מכל ה
רק טוב.
אני תמיד אשמח לדבר איתך ולהשתדל לייעץ הכי טוב שאני יכולה... מקווה שמה שצץ זה לא משהו רע, חלילה
נירי מרגיש יותר טוב, תודה. אני מאוד מקווה שהוא ילך לגן מחר. הוא כבר מתגעגע. בכל אופן, כאבי הבטן האלה שחוזרים אצלו מדי תקופה קצת מטרידים אותי - אני רוצה להתייעץ עם הרופאה שלנו אם ואיזה בדיקות כדאי לעשות. לגבי הספר על גוף האדם: ספר מאוד מאוד נחמד. הוא שייך לספרי מידע לילדים, שנקראים "כייף לגלות" (הוצאת ספרים) והוא מציג את כל מערכות הגוף חלקי הגוף, השלד, השרירים, איברי הגוף, הדם, הנשימה , המוח, מע' העצבים... ואפילו מושגים כלליים יותר כמו שינה, תיאבון, חושים, שמירה על הבריאות ו... באים לעולם. הכל בהסברים מאוד מאוד אטרקטיביים, איורים נחמדים, חידונים וניסויים שאפשר לעשות בבית את הספר - ואת כל הסדרה כתב ניל מוריס. כאמור, חוץ מהספר הזה קניתי מאותה סדרה ספר על החלל - מתנת יום הולדת לחבר טוב של ניר, שחוגג מחר, וספר נוסף על חיות מרתקות גם כן כמתנת יום הולדת פוטנציאלית. שני הספרים הם באותה מתכונת כמו הספר על גוף האדם. שלושתם יחד עלו לי 99 ש"ח במבצע - המחיר הרגיל הוא 64 ש"ח לספר, כך שזה מבצע משתלם, בחנות הספרים האהובה והביתית שלי "יודן" = שווה הצצה אם את מגיעה לחיפה, תמיד יש להם מבצעים טובים והם פחות "פומפודוזים" ויותר זולים מסטימצקי למשל. מחר יום חמישי INDEED ותודה לאל !
תחזיקי מעמד