שרשור ביטחון ובטיחות

שי כספי

New member
../images/Emo73.gifנהגי שודים

למי שחושב שהרכב שלי לא תקין, אז זהוא שלא! אני החניתי אותו שם (רח' נחל מודיעין מול בית 16) בכדי להאט את מהירות הנסיע של הרכבים החולפים שם. במידה וילד רץ לכביש אין שום סיכוי לרכב לעצור במהירות בו הרכבים נוסעים שם. היום אני מחנה את הרכב שלי. מחר אני רושם את מספרי הרכבים ומגיש תלונה במשטרה. ואם זה לא יעזור השלב הבא זה צעדים חריפים יותר. ריבונו של עולם אילו ילדנו ורק המחשבה על הילד שלי מתחת לרכב גורמת לי ל...... תחשבו לבד.

hagai rosenberg

New member
אבטחת צהרון בבית הספר לקויה

לאחר שעות הלימודים נותרים בבית הספר תלמידי הצהרון ופועלים מחברון, שילוב קטלני.... אבקש לקבל תשובה כיצד היישוב- מנהל אתר הבניה מאבטח את התלמידים. תודה.

לארי

New member
../images/Emo124.gifשרשור ביטחון ובטיחות../images/Emo18.gif

בשרשור מטה

חגי שלום

אין פועלים מחברון או משטחי הרשות בבית הספר. נכון במהלך אוגוסט היתה קבוצה של פלשתינאים מהשטחים שעבדה עם אבטחה צמודה. מה-1 לספטמבר כל הפועלים שעובדים במתחם הינם ערבים ישראלים או בדואים בלבד. אבטחת בית הספר ע"פ חוק ובמימון משטרת ישראל.חוק אבטחת מוסדות חינוך אינו מממן אבטחה לצהרונים. גם הצהרונים שמתנהלים בגני הילדים אינם זוכים באבטחה. במידה וההורים יחליטו כי ברצונם להציב שמירה והם גם יממנו אותה,אשמח לסייע באירגון הנושא.

יהלומים

New member
יפה אמרת

ואני מניח שכאשר יותקנו במפרים גם ברחוב הזה המהירות תואט. בהזדמנות זו אני קורא לכל ההורים שילדיהם משחקים כמעט מדי יום ברחוב נחל מודיעין על סקייט-בורד, גלגיליות, כדורגל ושאר ירקות - אנא הרחיקו אותם מהרחוב לפני שיקרה אסון!! הילדים האלה נמצאים לפעמים ממש בתוך הכביש ומסכנים את חייהם באופן ממשי, וגם את חיי הנוסעים ברכב. כפי שאמרת: "רק המחשבה על הילד שלי מתחת לרכב גורמת לי ל..."

ולהוסיף על היהלומים

ברחוב נחל מודיעין מסתובבים באופן קבוע כמה כלבים שמרגישים נפלא לרוץ אחרי כלי רכב.לא פעם נהג מנסה להמנע מלדרוס כלב וסוטה עם הרכב באופן פתאומי. במקרה הטוב זה נגמר ברכב דפוק,במקרה הרע בדיוק שיחק שם ילד.

אכפת לי1

New member
הכלב של נורית מSWEAT

מסתובב חופשי וקופץ לכביש בפתאומיות. גם אני חרקתי בלמים שם (כמובן עם ילדים באוטו) לא אחת ואף הערתי לה (היא ראתה זאת) אך לשוא. יש תושבים שלא אכפת להם מהזולת והשאלה היא כזאת: האם ובמידה ואנו יודעים למי שייכים הכלבים המשוחררים (ושמות בעליהם מוזכרים לא אחת בפורום) אי אפשר לעשות במידע זה משהו?

לארי

New member
אני מבקש להפסיק עם פרסום פרטים אי

אישיים על תושבים כגון שמות וכתובות. ניתן לפנות אליהם במסרים אישיים (או לגורמים המוסמכים במזכירות) ולא לעשות להם "Outing" מעל הפורום, ואני לא נכנס למידת הצדק או אי הצדק שבנושא. פירסום פרטים אישיים מנוצל , לא מעט, ל"סגירת חשבונות" ואנו לא בית משפט שיכריע האם התיאור והמידע שניתן, אכן נכון. תארי לך שאת טועה בזיהוי הכלב, ואז מה? משפחה שלמה קיבלה פירסום שלילי על לא עוול בכפה, רק בגלל שה
שלהם דומה או לא דומה ל
ששוחרר באותו רגע. אני בטוח שגם את לא היית רוצה לקום מחר בבוקר ולראות שכל תושבי הישוב מדברים על כך שמשפחתה של "אכפת לי 1" זורקים את הזבל מחוץ לפח, לדוגמא, רק מפני שמישהו החליט שכך אכן את עושה ומניעיו לא ברורים (ואני רק נותן דוגמא, אין לי מושג מי את). בואו נמנע מפרסום פרטים אישיים ונתמקד בנושא ובפתרונות.

נקיון הקהילה

לארי , ברכות על העירנות והענייניות. בהערתך גלומה תרומה לנקיון הביטוי בקהילה וזאת לטובת ביקורת עניינית לגופו של ענין ולא לגופו של אדם

yyyasmin

New member
כל הכבוד

על היזמה הנחישות והפעולה. שכולם יהיו כמוך-נרויח

למעלה