שרשור דברים מצחיקים

הר ניר29

New member
../images/Emo124.gif שרשור דברים מצחיקים

שקראו לכם באימונים.... ספרו ספרו

ShallowBay

New member
אני אתחיל.

אני מתאמן כשנתיים ואת רוב האימונים שלי אני עושה בחוץ - גנים ציבוריים, ברחוב ובפארקים שונים. פעם סיימתי ריצה קשה ליד תחנת אוטובוס, ופתאום קיבלתי בחילה מזעזעת והתחלתי להקיא בהיסטריה מול כל מי שישב באותה תחנה. אם זה לא מספיק, הם חשבו שאני שיכור וניסו להעלות אותי על מונית הביתה.

הר ניר29

New member
אני אמשיך

לפני כחצי שנה לימדתי סטודנטים מזה מבחן קופר... בתרגול המעשי, שאל אותי סטודנט כמה זמן זה קופר...(כרגיל הוא לא מקשיב)... עניתי לו בציניות "מנסים לבצע כפול מרחק ממה שאתה מסוגל" אחרי 40 דקות... אני שם לב שהוא רץ ואמר לי... "ארוך הקופר הזה"

גם לי יש אחד...לפחות

רצתי עם מתאמן שלי את הריצה הראשונה שלו ל- 10 ק"מ במרתון ת"א האחרון וכשסיימנו אמרתי לו: "בכדי להבין מה זה ריצת מרתון, אתה יכול לעשות את המרחק הזה עכשיו עוד 4 פעמים ?" הוא פנה לכיוון נקודת ההתחלה ואמר לי (ברצינות): "בוא ננסה"...

tailka

New member
מתאמנת מיוחדת

יש לי מתאמנת מיוחדת (מהחינוך המיוחד) במכון והיא בחורה גינג'ית מהממת ואני הרוסה עליה רק שלמרות גילה (19) היא לא מצליחה להפנים את העובדה שאני אישה עם קרחת אז אנחנו מעבירות משמרות שלמות בלנסות לגרום לה לקבל את השונה.... חוצמזה שלא מזמן הייתה לי שיחה עם מתאמן מיוחד (בדרכו המיוחדת) שכנראה שיש לו איזה כפיתיות קשה בנוגע ליד האחורית שלו (הוא רוצה לעלות מסה ביד אחורית.. כאילו אם היד האחורית לא נתפסת אז האימון לא אפקטיבי לו) וכשהבנתי שאני לא אשכנע אותו לעבוד על שאר השרירים דרך ההסברים חשבתי להציע לו לנפח את היד האחורית עם משאבה והוא קנה את הרעיון עכשיו אני צריכה להבין איך אני עושה את זה ... יש לכם רעיונות ???????????????

הומור זה נפלא אבל לא בכל מחיר

כשאת עובדת עם מתאמן שהוא מורכב מבחינה ריגשית, חשוב להתאים את סגנון השיחה למטרות האימון, אולי לך זה נראה יופי של בדיחה, אבל מתאמן כפייתי יכול לקחת את זה ברצינות, ואז הוא לא להצליח לעשות את מה שאמרת לו ואת בבעיה... צאי מנקודת הנחה שהמתאמן תמיד צודק ! אם הוא רוצה לחזק יד אחורית - תני לו תרגילים שמחזקים את השריר וביחד איתו תמדדי את היקף השריר שלו כך שהוא יוכל לראות במו עיניו את ההתקדמות. לאנשים כפייתיים אין חוש הומור עצמי שמתיחס לבעיה שלהם, הם לוקחים את מה שתגידי בדיוק כמו שאת אומרת את זה, כמו שאומרים ביידיש: "דיר באלאק" עם ההומור, זה לא תמיד מתאים.

tailka

New member
אני לא מבינה

לזרום איתו - אם הוא רוצה לעבוד רק יד אחורית זה מה שאני יתן לו? המתאמן תמיד צודק גם אם הוא מבקש משהו שלא מסתדר עם מה שאני יודעת ? אני יודעת שזו שאלה של מתחילה , אבל אני מתחילה ואני באמת אשמח אם תאיר את עיניי בנושא אמרתי לו בו תנסה לעשות תרגילים לקבוצות שרירים גדולות - נגיד במיקרה שלו תרגיל לחזה וככה היד האחורית תקבל יותר גירוי

לכי איתו, תלמדי אותו.

להרבה אנשים קשה ללמוד, הם רוצים משהו מסויים וחושבים שזה נכון..., אל תלחמי איתו לכי איתו, הוא רוצה יד אחרוית - תתמקדי ביד אחורית, אבל משם תלכי לזרוע, לכתף, גב עליון, גב תחתון, שרירי בטן... ולאט לאט תראי לו שיש קשר בין כל האברים - קוראים לזה גוף. ומשם תתחילי לצעוד איתו כמה קילומטרים בהמשך גם לרוץ, כי הוא חייב לפתח את "שרירי האמון", להרגיש שהוא יכול לסמוך עליך, שאת יודעת על מה את מדברת, רק אז הוא ייתן את עצמו, תוותרי על האגו שלך ופשוט תקשיבי לו באמת, לצרכים שלו, למטרות שלו, אל תשפטי אותו ב"נכון/לא נכון", תעזרי לו לכוון גבוה ופשוט תהיי איתו בדרך, זה מה שנקרא חינוך !

נתן.ל

New member
מקרה שהייתי עד אליו בחדר כושר

בנאדם עושה חתירה במכשיר T-BAR. מדבר כל הזמן ולא סותם את הפה אף לא לרגע אחד. הוא מדבר עם מתאמן אחר. ותיק ודי בודיבילדר. אני ניגש אליהם לראות על מה השיחה ולפתע אני שומע את החותר שואל את השני האם התרגיל עובד על יד אחורי. המתאמן השני, הבודיבילדר, כניראה עוד לא התחיל חיטוב ונחה עליו רוח שטות מתחיל לספר לו על כל שריר בגוף שהמכשיר הזה עובד עליו חוץ מהשרירים שהמכשיר באמת עובד עליהם. אני עד לכל העניין מגחגך לי מתחת לשפם וכמעט נופל לרצפה כשהחותר מבין סוףסוף שהמכשיר עובד נורא חזק על התאומים. בהדרכתו הצמודה של הבודיבילדר כמובן. לאחר הצחוקים הסברתי למתאמן על מה עובד המכשיר חתירה אבל אני לא בטוח שהוא לגמרי השתכנע

למעלה