שרשור דסקטופים

The Immortal Me

New member
../images/Emo124.gifשרשור דסקטופים../images/Emo215.gif

כי לא היה פה כבר הרבה זמן. וכי אני רוצה להשוויץ בחדש והיפה שלי, כמובן! למי שלא יודע, הולכים לשולחן העבודה, לוחצים על Print screen, הולכים לתוכנת ציור (אני משתמשת בפוטושופ, אפשר גם בצייר) ועושים הדבק. שומרים, ומעלים לפה! רוני
.

YaEl 15

New member
ממש אהבתי את של שתיכן....

((ולוגאן ממש חמוד)) שלי---->>

YaEl 15

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gifמפחדת?! אני?? חס וחלילה!

הוא מאיים רק בשתי דקות הראשונות שצופים ב'האוס'...אחר כך מבינים כמה שהוא חמוד,נפלא, חכם, מבריק, שנון, סקסי, קורע מצחוק ו....באמת, אם אתם עדיין לא צופים ב'האוס', אני ממליצה בחום! אתם לא יודעים מה אתם מפסידים!!!

always be me mc

New member
חח למה שאני לא אראה האוס?

אני רואה פעם בכמה זמן(מאז השידורים חוזרים של אותם פרקים) ופשוט רק עכשיו קלטתי שיש את עונה 2 אז אני באמת אשתדל לראות יותר חח ואיך ידעתי שההודעה שכתבתי מעל תמשוך תגובה
אבל את צודקת הוא באמת שנון ומבריק והכל

The Immortal Me

New member
אע?! נחנקת מה../images/Emo215.gif

מפחיד?! טוב, קצת... אבלאבל לא! הוא בכלל לא מפחיד! זו רק החזות של הכלב העזוב, המסכן והבודד בפנים! (תדמיינו את האוס ככה.) רוני
.

YaEl 15

New member
חחחח....וואוו../images/Emo9.gif

אני מחבבת אותכם יותר מרגע לרגע....
ובתשובה--(ל'למה שלא תיראי?') רוב האנשים מעדיפים לראות שטויות קיטשיות מאשר דברים כאלה... משמח אותי שאני מגלה שעוד אנשים צופים ב'האוס'...חחח... לילה - טוב

o r t a l i t

New member
0= 'שטויות קיטשיות' על 'האוס' ?

NEVER EVER !! האוס שולט.... לא שאי פעם ישתווה למכושפות
, אבל ככ מתקרב וגררר ומחר סופסוף פרק חדש.. יאי ! אהבתי את הדסקטופ P: [אם כי גם 'ורוניקה מארס' קיטשי כזה זה נחמד חחחח]

פעם ראיתי, עד אמצע העונה ה2 בערך. הפסקתי בגלל שלא אהבתי לראות אנשים מקיאים דם ודברים עצובים ולאיודע.. אבל חוצמזה זה אחלה חח..

מקיאים דם?

זה לא קורא כל פרק.. וגם כשכן.. שווה רגע להגעל קצת או לקבל טיפלה בחילה.. הסדרה שווה מדי בשביל לפספס אותה בגלל דבר כזה.

למעלה