שרשור הגמד והענק מס' 2

inbal287

New member
../images/Emo124.gifשרשור הגמד והענק מס' 2

שרשרו לכאן מתנות ושטויות מגניבות שיגרמו לענק שלכם לחייך.
אל תשכחו לוודא שאתם בשם המשתמש המיוחד למשחק.

מור ../images/Emo99.gif

היום אין לי זמן להשקיע כמו פעם קודמת...
אבל... שיהיה לך שבוע נחמד
תהני לך עם דני
מקווה שתעמדי בעומס של כיתה י"ב...
רמז
אני ימנית
לא יודעת אם זה רומז לך חיחיחי
-
- הגמדה שלך
נ.ב. - צירפתי תמונה של הסרט "נפלאות התבונה"
אם בא לך, תוכלי לספר לי עליו, ולמה הוא כל כך טוב לדעתך?
כי לא ראיתי אותו עדיין...

bar jones

New member
../images/Emo25.gif תווווודההה../images/Emo23.gif

את פשוט כל כך חמודה
וזזה בסדר שאין לך זמן.. זה עדיין מושקע
כל מה שלא תעשי, זה פשוט יפה מצידך
(אגב, אני אמרתי לך היום כמה שאני אוהבת אותך
) אז כן.. אני ודנדן קצת עסוקים
- אבל בשבילך תמיד יש זמן !
את ימנית
... אמממ.. נראה לי שאו שהרמז ממש קשה או שאני חסרת קליטה ... אפשר עוד אחד
אגב, בנוגע לסרט זה מדבר על פרופסור אחד שחולה במחלת נפש וכל הזמן הוא רואה שלוש דמויות שמלוות אותו.. הסרט מראה איך הוא מנסה לצאת מזה.. עד שבסופו של דבר הוא מבין שהוא צריך להשלים עם קיומן, הן לא דמויות רעות- מדובר בילדה, בגבר ועוד דמות כלשהי.. והוא פשוט נהנה מחברתן, אפילו שהן בדמיון שלו. בסוף האו גם זוכה באיזה נובל על תגלית כלשהי שלו- פשוט סרט מדהים- תראי!

צ'חר../images/Emo9.gif

סיפרת שיש לך אובססיה: 380166&b=0&c=0380166&b=0&c=120063211774.gif&d=43.22.23.21.21.27.24.23.22.22.28.28.25.19.76.78.75.59 target=_blank>20063380166&b=0&c=120063211774.gif&d=43.22.23.21.21.27.24.23.22.22.28.28.25.19.76.78.75.59 target=_blank>211774.jpg&d=79.-15.-13.-15.-15.-9.-1380166&b=0&c=120063211774.gif&d=43.22.23.21.21.27.24.23.22.22.28.28.25.19.76.78.75.59 target=_blank>2.-13.-14.-14.-8.-8.-11.-17.43.49.40.9 target=_blank>1 380166&b=0&c=120063211774.gif&d=43.22.23.21.21.27.24.23.22.22.28.28.25.19.76.78.75.59 target=_blank>2 3 מקווה שאהבת

לקורלייי../images/Emo70.gif

אממ..הבאתי מילים של השיר של הזמרת האהובה עליך..כך לפחות הבנתי ויש בזה מסר... מקווה שתזהי איזה שיר זה חח והבאתי אנימציה של של האו סי
שהיה לך יום מהנה
Grew up in a small town And when the rain would fall down I'd just stare out my window Dreaming of what could be And if I'd end up happy I would pray (I would pray) Trying hard to reach out But when I tried to speak out Felt like no one could hear me Wanted to belong here But something felt so wrong here So I prayed I could break away I'll spread my wings and I'll learn how to fly I'll do what it takes til' I touch the sky And I'll make a wish Take a chance Make a change And breakaway Out of the darkness and into the sun But I won't forget all the ones that I love I'll take a risk Take a chance Make a change And breakaway Wanna feel the warm breeze Sleep under a palm tree Feel the rush of the ocean Get onboard a fast train Travel on a jet plane, far away (I will) And breakaway Buildings with a hundred floors Swinging around revolving doors Maybe I don't know where they'll take me but Gotta keep moving on, moving on Fly away, breakaway I'll spread my wings And I'll learn how to fly Though it's not easy to tell you goodbye I gotta take a risk Take a chance Make a change And breakaway Out of the darkness and into the sun But I won't forget the place I come from I gotta take a risk Take a chance Make a change And breakaway, breakaway, breakaway

לספיר...

שלום! מה קורה??
אז ככה, לגמד שלך יש הפתעה בשבילך....אבל, קודם את צריכה לגלות מיהו הגמד שלך! ניחוש??
וכדי שלא תשתעממי...קבלי בינתיים משחק במיוחד בשבילך(ילדה מפחידה שכמוך...
): http://www.miniclip.com/sudoku/sudoku.htm שיהיה לך יום נפלא!

sap sapir

New member
תודה רבה לך מתוקה!

לא ממש הצלחתי לגלות מי את חחחח והמשחק ממש חמוד תודה

לינוי!!!!../images/Emo140.gif

לינוי! המשך שבוע מהנה!(למרות שהוא כבר כמעט נגמר... טופ..אז תמונות של מי כבר שמתי לך? ג'סי מקטני,דרייק בל,הילארי דאף... אז מי עוד נשאר...? אשלי סימפסון! (אני מקווה שזאת באמת היא בתמונה)

חח..איזה מאמי...

רק רציתי להגיד לך משו קטנטן
אל תחשבי שאני שונאת אותך...(מההודעה האחרונה שכתבת.....) חחח אני פשוט לא שמתי לב להודעות....אבל בגלל שעכשיו כתבת ששמת לי את ג'סי דרייק וכל זה אז לא הבנתי למה התכוונת ואז הסתקלתי בשרשור הראשון וראיתי שהוספת...אז ממש ממש תודה
את ממש חמודה!!!=][= *LOVE YOU*

פלורי../images/Emo99.gif

מה שלומך? מקווה שהכול טוב
איך עבר עלייך היום? גם מקווה שהכול טוב חח... את יודעת מי אני? נעעע...את לא יודעת חח... טוב אז אני ישים לך דברים שאת אוהבת! וזהו אין לי כוח חחח... רמז??? אממ...זה רמז
(מי שיודע לא לגלות) בת כמה? מאיפה? איך הגעת? מנגנת על כלי כל הוא? אוהבת אנימה-מנגה? חתול-בעד או נגד? כלב-בעד או נגד? ספרי לי על חלום שלך: ספרי לי על פאדיחה שלך: ספרי לי על פאשלה שעשית לאחרונה: ספרי לי משהו: שאלה מטומטמת: בדיחה מטומטמת: מסנג'ר או אייסיקיו? סגנון מוזיקה מועדף: להקות אהובות:(כולם כדי שאני ידע מה לשים לך פעם הבאה) סרט אהוב: שחקן אהוב: שקנית אהובה: אוהבת(
)

L u L i1

New member
תודהה!../images/Emo24.gif

על הכל! איזה יפה הקליפ! ליאוווו!
תודה!
ומה זה הרמז הזה?!?!? אני דורשת עוד רמז
והנה אני עונה לך
: בת כמה?16 מאיפה?מודיעין איך הגעת?ב...רגל?
מנגנת על כלי כל הוא?לא..אבל רוצה על גיטרה אוהבת אנימה-מנגה?לא..בע חתול-בעד או נגד?בעד כלב-בעד או נגד?-נמנעת-:| ספרי לי על חלום שלך:לא יודעתתת...אין לי חלום מסויים
ספרי לי על פאדיחה שלך:ממ...אין לי ספרי לי על פאשלה שעשית לאחרונה:פאשלה? נמממממ...איןליייי ספרי לי משהו:ממ...אני צריכה ללמוד...ומשומה אני פה
שאלה מטומטמת:למה? בדיחה מטומטמת:אממ...בלונדינית אחת שואלת בולנדינית אחרת:" אם את מנחשת כמה מטבעות יש לי בכיס אני מביאה לך את שלושתם..." השניה עונה לה:" אממ..שתיים?" [קראתי עכשיו
] מסנג'ר או אייסיקיו?מסינג'ר
סגנון מוזיקה מועדף:פופאנק להקות אהובות:(כולם כדי שאני ידע מה לשים לך פעם הבאה)סוד, מקפליי, באסטד, סימפל פלאן, גרין דיי, ניו פאונד גלורי, פאל אווט בוי, ילוקארד, בלינק, פאניק אט דה דיסקו...זהו בערך....נו יש מלא
סרט אהוב:בחזרה לעתיד שחקן אהוב:מייקל ג'יי פוקס שקנית אהובה:אין לי שוב, תודה

../images/Emo26.gif להדרושששש...

אז מה הי לנו עד עכשיו....תמונה של צ'אד,מקפליי ודאגושש....אז עכשיו באה קלי קלארסון המהממת...

ובגלל שאת אוהבת את מלך האריות....

אז ההייתי חייבת לתת לך תתמונה הנוסטלגית הזאת....חחחחח כאלה חמודים

=]

יוא איזה חמודה תודה.. אה ורק למי שקנתה כרטיסים למופש של קלי..המופע התבטל כי יש לה דלקת גרון...=[

sap sapir

New member
מה???????

מה פתאום!!! המופע לא התבטל הוא הוקדם ל25 איך את יודעת שהוא התבטל??

Mai 17

New member
התבטל...=[

בהתחלה באמת הקדימו, אבל מסתבר שלגברת קלארקסון יש דלקת גרון חריפה והיא לא תוכל להגיע ארצה כדי להופיע... איזה ביאוססס! =\

למעלה