שרשור הגמד והענק מס' 3

inbal287

New member
../images/Emo124.gifשרשור הגמד והענק מס' 3

אתן יודעות מה לעשות

שחר היקרה../images/Emo140.gif

לא הגבת לי בפעם הקודמת
אתעלם ונגיד שכן הגבת ואהבת את מה שהבאתי לך בפעם הקודמת למרות שאת לא נראה לי
הפעם תגיבי
גיליתי שיש לי תמונות מכמה סדרות שאת אוהבת. אבודים,אוסי. משחק נחמד תמונה שמזכירה דברים-------------------->

DesertRose7

New member
תודה רבה../images/Emo140.gif

פעם שעברה שכחתי לכתוב תודה.. סורי תודה רבה על הכלללל

הדרוש../images/Emo140.gif

איך היה הסופ"ש??...מקווה שמעולה!!! היום הבאתי לך שתיי תמונות..הראשונה של הסרט המהמם מר וגברת סמית!!?. והשני של השחקנית המעולה גניפר אניסטון.. מקווה שתהני.. חולה עלייך!!?..הגמדה********

חח טנקס...

אבל את יודעת כדי שאני אוכל להביא לך עוד דברים אז אממ תצתרכי להגיד לי מה את אוהבת או מה את רוצה שאני אשים לך וכאלה..... מבינה....???... טוב מה עוד אפשר להגיד...חולה עלייך.....בעיוווווווווש.. ותדאגי לעשות את זה מהר למה שרשור הבא או אחריו מגלים מי עושה למי!!!

חנוש!!

טוב אז אני מקווה שהיה לך סופ"ש נעים... שמתי לך היום שתי תמונות הראשונה של פול אוט בוי... והשנייה של קלי!!

loner in love

New member
תודה רבה!!!! ../images/Emo24.gif

קלי
פול אאוט בוי
פטריק
עשית לי חשק לשמוע את הדיסק. טוב נו מזל שיש לי אותו
תודה גם על הספונג'בוב משבוע שעבר
שלא תחשבי שלא ראיתי

ענתי ../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo194.gif../images/Emo140.gif

אני כל כך מצטערת שלא רשמתי בשרשור הקודם.. מחשב דביל |גרררר| עשה בעיות, אבל עכשיו אני כאן, ובמיוחד בשבילך
אז קודם כל קצת שאלות על עצמך
אם היית בן- איך היית רוצה שיקראו לך?
מה הדבר בבנים שהכי דוחה אותך?
באיזה שעה את קמה בבוקר ובאיזה שעה הולכת לישון
איך קוראים לחברה הכי טובה שלך
אל מי את מתקשרת הכי הרבה
מה הכי היית רוצה להיות : גיטריסטית, מתופפת, זמרת, ציירת או פסלת?
מה המספר האהוב עלייך?
מאמינה באמונות טפלות? אם כן, איזו?
איזה צבע שיער את הכי אוהבת?
מה מקום הבילוי המועדף עלייך?
באיזו שנה היית רוצה להיוולד ולמה (שנות ה-60 למשל)..?
בהצלחה
ועוד משו..
כי אני אוהבת אותך המון
תדרגי לי את השירים של לי
- הכי טוב עד להכי פחות
Army Of Lovers Turn Your Car Around When I Think Of You Real Love Parking Wish The Whole World Knew Close To You Miss My Everything Daydreamer Jump How Do I? In The Morning

LeeR4Ever

New member
יווו!!!!../images/Emo9.gif../images/Emo7.gif

דייי
את כ"כ חמודה! טוב....
אם היית בן- איך היית רוצה שיקראו לך?
אמ... יונתן
מה הדבר בבנים שהכי דוחה אותך?
אל תגרמי לי להתחיל
אל מי את מתקשרת הכי הרבה
לא כ"כ אוהבת שיחות בפלאפון... מעדיפה פנים מול פנים
מה הכי היית רוצה להיות : גיטריסטית, מתופפת, זמרת, ציירת או פסלת?
מתופפת
מה המספר האהוב עלייך?
5
מאמינה באמונות טפלות? אם כן, איזו?
נואפ
איזה צבע שיער את הכי אוהבת?
ללא ספק ג'ינג'י
מה מקום הבילוי המועדף עלייך?
אצל חברות או בקן
באיזו שנה היית רוצה להיוולד ולמה (שנות ה-60 למשל)..?
ללא ספק שנות ה-80!
כי הכל היה כ"כ שול
בגדים, מוזיקה, שיער, אווירה, הכל
לי-
Army Of Lovers-2 Turn Your Car Around-3 When I Think Of You-6 Real Love-7 Parking-4 Wish The Whole World Knew-11 Close To You-12 Miss My Everything-5 Daydreamer-9 Jump-8 How Do I? -1
In The Morning-10 כ"כ תודה מתוקה!

|לב../images/Emo70.gifלקורלילהה../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

היושש מה המצב?? מקווה שהכל טוב! ומתגעגעת..ומקווה שתגיבי להודעה הזאתי..לא כמו הקודמת..חח אז הנה לך 2 סירטונים על אלייז'וש! איזה חמוד הואא 1. אלייז'ה (לא) יכול לרקוד..-http://youtube.com/watch?v=rJUtFU3vmHo&search=elijah%20wood 2.אלייז'ה שר ספייס גירלז..חח חמודיי-http://youtube.com/watch?v=R18N_Do0qvY&search=elijah%20wood ועוד אחד מבחזרה לעתיד! הסרט הבאמת הכי טובב
השיררררר האהוב עליי-http://youtube.com/watch?v=01aN4AEB6GE&search=michael%20.j.%20fox

Rowdy Girl

New member
יוואוו חאמודהה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

בחזרה לעתיד
ג'וני בי גוד
ו...אלייז'ה?
אממ חחחחח לקחת יותר מדי ברצינות את היותי בפורום שלו נראלי
אני לא ממש אוהבת אותו.. סתם נכנסתי לפורום לכתוב על שראיתי איזה סרט איתו לפני קצת יותר מחצי שנה ופשוט נשארתי
חיחי אבל תודה

תבינו לבד מי צריכה להיכנס

טוב.. קודם כול רציתי להגיד לך סילחה על זה שאתמול לא כתבתי.. כי הייתה לי בעיה עם המחשב..=\ לא נורא.. אז... שבוע טוב(קצת באיחור) תהני בחופש מחר.. ו...אממ.. טוב אני באמת שלא יודעת מה לכתוב.. או איזה תמונות לשים.. אז אני צריכה קצת עזרה.. איזה עוד להקות את אוהבת..? מה התחביבים שלך..? ו..אמממ.. אוף אני לא יודעת תעזרי לי.. תגידי לי מה את רוצה שאני אשים שאין לך... תמונות שירים..הכווווול! סורי שחרשתי.. גמדתך..
נ.ב-בינתיים סתם תמונה לא קשורה

חחח אהבתי!!!

אוקי אז FALL OUT BOY ואם בא לך ככה בקטנה לעזור לי אז...אני לא יודעת למה אבל אפפעם לא מצאתי תקליפ של ג'סי מקרטני " Because You Live" שהוא עד הסוף אז אם יש לך פלייייז שלחי לי..=][= אממ ו...אני אוהבת את קלי קלארסון סאן אוף דורק ובאסטד ואמממ נראה לי זה יספיק לך!!!....
חולה עלייך ותודה על הכל!!!?..

נ.ב

עדיין לא ענית לי על השאלה!!!?...=][= את אחת מאלה???.... ליטל, מיכל, ענבל, אוריה, יובל ,שני,ספיר, שחר או אלה????????????????? אני נורא אשמח אם תעני לי

חחח לא ראיתי ששאלת....

טוב.. שמחה שאהבת. אבל לא ראיתי את השאלה לפני..אז לא עניתי .. אמ.. בואי נראה.. כן..אני אחת הילדות...

למעלה