שרשור הכרות

Meytar 888

New member
../images/Emo124.gifשרשור הכרות../images/Emo70.gif

אם אפשר לנעוץ
יש המון חבר'ה חדשים שהצטרפו ואף פעם לא מזיק לעשות את זה
אז שכולם יענו על השאלות הבאות כדי שנכיר אחד ת'שניה יותר טוב
שם: גיל: עיר: איסיקיו: מסנג'ר: תמונה (ותשימווו!!!): פורומים שאני נמצא בהם: קומונות שאני נמצא בהם: הדבר שאני הכי אוהב ברן
: זהו..לא קשה נכון?
כולם לענותתתת!!

Meytar 888

New member
אני../images/Emo13.gif

שם: מיתר
איסיקיו: 317938852 מסנג'ר: [email protected] תמונה (ותשימווו!!!):
פורומים שאני נמצא בהם: הרוב פה
ניני טייב,השיר שלנו,ראש גדול והראל סקעת
קומונות שאני נמצא בהם: רן דנקר,רן דנקר ומייקל לואיס הדבר שאני הכי אוהב ברן: הוא בנאדם אמיתי

סליחה

זה ממש מעצבן שאת בכל הפורומים מפרסמת את התמונה שלך. ואני התן לך טיפ מישהוא יכול לימצאו את התמונה שלך ולקחת התמונה של ולפגוע בתממונה שלך אז רק תיזארי. זהו

אני../images/Emo3.gif

שם: סיון גיל: 14 וחצי עיר: רחובות איסיקיו: 200441117 מסנג'ר: [email protected] תמונה (ותשימווו!!!): http://img404.imageshack.us/img404/2640/dscn05515zb.jpg בלונדון
פורומים שאני נמצא בהם: מיה דגן, פלוריסיינטה, קטנטנות ופינת אור קומונות שאני נמצא בהם: ארתור ריד
הדבר שאני הכי אוהב ברן
: האופי, בן אדם מדהים!

OנעמונתO

New member
../images/Emo15.gifאני

שם:נעמה גיל:14 עוד חודשים 14 מהיום! עיר:ערד איסיקיו:302321328 מסנג'ר:[email protected] תמונה (ותשימווו!!!):לא רואים כל כך טוב את התמונה אבל לא נורא פורומים שאני נמצא בהם:רן דנקר אמ..לא זוכרת קומונות שאני נמצא בהם:נחמדים ועוד כמה שאני בטח לא זוכרת הדבר שאני הכי אוהב ברן:הכל!

ortalav

New member
עונה

שם:אורטל גיל:21 עיר:ת"א איסיקיו:לא זוכרת בע"פ אני אשים בערב מסנג'ר:אין תמונה (ותשימווו!!!):
פורומים שאני נמצא בהם:טלנובלות,אופנה,איפור וציורי גוף קומונות שאני נמצא בהם:באף אחת הדבר שאני הכי אוהב ברן:את התמימות והרגישות שלו זה פשוט סקסי!!!!

עונה ../images/Emo9.gif

שם: יפית גיל:16 ו-7 חודשים עיר: בית שמש איסיקיו: 276514571 (כולם מוזמנים להוסיף) מסנג'ר:[email protected] תמונה (ותשימווו!!!): חח תמונה שלי מאילת
פורומים שאני נמצא בהם:אוו בעיקר זה ופורום מזרחית כי אני מנהלת אותם קומונות שאני נמצא בהם: - הדבר שאני הכי אוהב ברן: אעע את החיוך שלו

יוב101

New member
אני../images/Emo9.gif

שם:יובל גיל:13 וחצי
עיר:מושב ליד כפר סבא... איסיקיו:במסר...
מסנג'ר:במסר גם...
תמונה (ותשימווו!!!):עדיף שלא
פורומים שאני נמצא בהם:רן דנקר
אחלה פורום אתן מכירות
קומונות שאני נמצא בהם:הקומונה שלי כנסו: http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?FolderName=ranidanker הדבר שאני הכי אוהב ברן: הכל

nata23

New member
אני:)

שם:נטלי גאון גיל:15 עיר:עכו איסיקיו:334690418 מסנג'ר:nata_2468_@walla/com תמונה (ותשימווו!!!): הדבר שאני הכי אוהב ברן:הכללל!הוא כזה מתוק:):)

gal255

New member
עונה

שם: גל גיל: עוד מעט 15 עיר: מושבה נידחת איסיקיו: אין מסנג'ר: אם אתם רוצים תבקשו בפרטי תמונה (ותשימווו!!!): אין לי על המחשב פורומים שאני נמצא בהם: רן דנקר, השיר שלנו וקצת מגרש ביתי. קומונות שאני נמצא בהם: אין כאלו. הדבר שאני הכי אוהב ברן: אני הכי אוהבת ברן את הכישרון שלו ואת הפונטציאל שלו (בתקווה גדולה שהוא גם יממש אותו).

0o0o loren o0o0

New member
עונהההה../images/Emo55.gif

שם:לורן גיל:כמעט 14 עיר:איפןשהו בצפון
איסיקיו:לא פה מסנג'ר:^^ תמונה (ותשימווו!!!):אין לי על המחשב כרגע......
פורומים שאני נמצא בהם:סקעת, עידן יניב, השמיניה, ופה...
קומונות שאני נמצא בהם:של רן[מיתר&יובל], ופפרצי.... הדבר שאני הכי אוהב ברן:הוא אמיתי, ונחמד

../images/Emo132.gifעונה =]

שם:שרין אברהם גיל:15 עיר:נצרת עילית אייסקיו:267346726 מסן:[email protected] תמונה:אין לי במחשב! פורומים:רן דנקר , נינט טייב קומונות:אנ'לא נמצאת בקומונות הדבר שאני הכי 3> ברן:שהוא חתיך , יודע לרקוד , זמר , שחקן , רגיש , נחמד , מקסים .

YUZY

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo185.gif../images/Emo85.gif

שם: יובל גיל: עוד שבוע מהיום 14 :) עיר: ראשלצ איסיקיו: -- מסנג'ר: -- תמונה (ותשימווו!!!): אינלי פורומים שאני נמצא בהם: הפיג'מות, השמינייה ועכשיו פה :) קומונות שאני נמצא בהם: - הדבר שאני הכי אוהב ברן: שהוא כזה מתוקקקקק ויפה ומושללללללם

InBaR38

New member
עונההה..../images/Emo13.gif

שם:ענבר.. גיל:12.. עיר:פתח תקווהה.. אייסיקיו:206829039 מסנג'ר: תמונה:שמתייי.. פורומים שאני נמצאת בהם:רקק רןןן..!! קומנות שאני נמצאת בהם:איןןןן.. הדבר שאני הכי אוהבת ברןן:הכללל...!!!!

למעלה