שרשור הפרק השבועי - הסבר

Moreiro

New member
../images/Emo124.gif שרשור הפרק השבועי - הסבר

קודם כל, סליחה לכולם על שלא השתתפתי הרבה בדיונים פה בשבוע האחרון ולא עניתי למסרים, עקב מחלת השפעת שהגיעה, מה לעשות, גם אליי. ועכשיו לעניין לשמו נפתחה ההודעה: החל מהשבוע, לרגל השידורים החוזרים ותפילתנו לעונה חדשה ומהירה, ייפתח כאן בכל יום חמישי בשבוע (בלי נדר) שרשור לדיון על הפרק הנוכחי (מספר הפרק בכותרת ההודעה) וכל מה שקשור בכך. אתם מתבקשים לשרשר אך ורק לכאן את תגובותיכם על הפרק, שאלות עליו או כל מה שבא לכם לשתף אותנו בו שקשור לפרק. כל שרשור יכלול את תקציר הפרק וקישור לתמונות, ומי שיש לו הצעות לפינות נוספות שהוא מעוניין לערוך בקביעות בשרשור זה מוזמן לפנות אליי במסרים. כמו כן, כמובן, אתם נדרשים לסמן ספוילרים עבור מידע שקשור לעונות 2 או 3 שעוד לא שודרו בארץ.

Moreiro

New member
../images/Emo41.gif 1x01 - Truth be Told ../images/Emo41.gif

תקציר הפרק (מבוסס על תקציר של הרשות השנייה):
סידני בריסטו היא בחורה צעירה, יתומה מאם, סטודנטית לספרות במכללה, וגם סוכנת באגף חשאי מיוחד של סוכנות הביון המרכזית האמריקנית. דניאל הכט, החבר שלה, אינו יודע על חברותה בסוכנות וחושב שהיא עובדת בבנק. הוא מציע לה נישואים, והיא נעתרת. מיד לאחר מכן היא מחליטה לספר לו על עיסוקה האמיתי החשאי. דני ברגע של שיכרות ותסכול אינו מקפיד על אמצעי החשאיות שהורתה לו סידני לנקוט בנושא, ומדבר על כך בטלפון. אנשי האגף באישורו של המנהל ארווין סלואן מחסלים אותו, וסידני מגיבה קשה. היא עוזבת את האגף, והופכת בעצמה למטרה. אביה, ג'ק בריסטו, מחלץ אותה ברגע האחרון מידי מתנקשים, ומסתבר שגם הוא חבר באותו אגף, מבלי שידעה על כך. עוד סידני מגלה מאביה שאגף הSD-6 אינו באמת שייך לCIA אלא שיך לברית ה-12, האויב הגדול של ארה"ב שכנגדו פועל הCIA. סידני רוכשת שנית את אמונו של ראש הSD-6 סלואן כשהיא יוצאת לטאייפה עם דרכון מזויף של איימי, אחותו של ידידה, וויל טיפין, ומשיגה במבצע עצמאי את "התקן מיולר" - רכיב אותו פיתח ארגון בשם FTL (במהלך המבצע היא נתפסת ע"י אנשי המעבדה ומובאת לחקירה אצל אדם שהאיום העיקרי שלו על נחקריו הוא בעקירת שיניים ללא הרדמה, מכונה בתסריטי הסדרה suit and glasses), אותו מבקש סלואן לעצמו. בתום המבצע סידני ניגשת ל CIA ומציעה את עצמה כסוכנת שלהם. היא מוצמדת לשני סוכני מבצעים וייס ומייקל ווהן שמחליטים לשתול אותה חזרה ב SD-6 כסוכנת כפולה שלהם. בסוף הפרק סידני מגלה שאביה, עליו היא כועסת בגלל משקעי העבר ובעיקר בשל שיתוף הפעולה שלו עם הSD-6 בזמן שידע שהם אינם מי שהם טוענים שהם, גם הוא למעשה סוכן כפול של הCIA.
מצורפת כקובץ תמונה מהפרק, ולמי שמעוניין מצורף קישור לתמונות נוספות.
אתם מוזמנים לשרשר לכאן, עם סימני הספוילרים המתאימים, את תגובותיכם/דברים אחרים על הפרק.

dress n glasses

New member
אז אני אהיה ראשונה

אחרי שרואים סדרה במיוחד מז'אנר כזה מתח פעולה אפשר למצוא כל מיני סתירות וחורים בעלילה. הנה מה שאני לא הבנתי בפרק לפי מה שזכור לי הכיסוי של ג'ק בריסטו בכל העונה היה כמו סידני כאיש בנק אם אני לא טועה מנתח מערכות, אבל בפרק הראשון מציגים כאילו הוא מתעסק ביבוא/יצוא של חלקי מטוסים. מישהו רוצה להסביר? משפטים וסצנות שאהבתי:
סידני מתעללת חזרה בחוקר האכזרי "suit and glasses". ובתשובה לשאלה עבור מי היא עובדת היא עונה E-M-E-T-I-B ורומזת לו להפוך את סדר האותיות (bite me או בתרגום חופשי ...קפוץ לי?)
שוב סידני עם suit and glasses שבא להתחיל בתהליך העקירה של שינייה, מבקשת שיתחיל עם השיניים האחרונות (כנראה שגם הביטוח שלה וגם של וויל היה מקיף עד מאוד) והמנצח שלי לפרק זה:
מרשל מתדרך על הטכנולוגיה החדשה שלו למשימה מצלמה בצורת ליפסטיק שיכולה לשמור עד 42 תמונות...אבל הוא שואף לשכלל את זה ל47 תמונות...כי זה מספר ראשוני" אל תתביישו תגיבו...

קרלוצה

New member
העיניין של ג'ק לדעתי.......

זה שבעצם אין לו עוד מישהו שהוא צריך היה להסתיר ממנו דברים חוץ מסידני, ומאחר ועכשיו סידני יודעת שהוא גם CIA אז הוא שינה מקצוע

dress n glasses

New member
נסחפת..

אמנם הבנאדם קצת קר וכל חייו סובבים סביב העבודה או חברויות מזויפות (עם סלואן). אפילו סידני רומזת לו באחד הפרקים ש"אם היו לו חברים הוא היה מבין אותה.." אבל מכאן עד שרק בשביל סידני הוא ממציא זהויות? מה מחוץ לפרקים אין לו אחים? דודים? אמא? פקיד דואר? משהו??? מישהו? אם את זוכרת בארוחת ערב אצל סלואן ואמילי וויל מדבר עם ג'ק על העיסוק שלו וגם פרנסי בעונה השנייה מזכירה בפני ג'ק את העיסוק שלו כמנתח מערכות...את לא יודעת מה ההורים של חברות שלך עושים?

קרלוצה

New member
../images/Emo6.gifוואלה לא חשבתי על הפקיד דואר....

וחוץ מזה שהפקיד דואר בטוח ברח מהפרצוף תשעה באב שיש ל'ק ואנשים דיי מפחדים ממנו כך שאפילו אמא שלו נראה לי ברחה ממנו
תראה את דני הוא שיקשק כשדיבר איתו

dress n glasses

New member
ג'ק משתלב יופי בדואר

שחקן מעולה ויקטור גרבר שמשחק אותו. לא מפחיד, סתם אנטיפת מהאנשים האחרונים שאפשר לחשוד בהם שזה מה שהוא עושה בחיים (בנק או מטוסים הרבה יותר מתאים...) נראה לך עם כל הפתיחות לענייני
- הניק שלי הוא dress and glasses בדגש על הdress..כן אני בת.

קרלוצה

New member
פרק יפה......

אני חייבת להגיד שזה טוב השידורים החוזרים כי שכחתי מלא פרטים מהפרקים הראשונים והיה טוב לראות שוב...... דני הזה דיי אהבל אבל חמוד, והבכי של סיד היה קורע לב כשראתה אותו מת, זה היה נורא...... הכי אהבתי את הקטע שהיא הייתה שבוייה וכתבה לסיני הזה קפוץ לי ושיקרא את זה הפוך
וכשאמרה לו להתחיל עם השיניים האחוריות
חהה גדולה נכון מצחיק לראות את המשרדים של SD-6 עפושטים כאלה לעומת סוף העונה שהם מסודרים ויפים??

dress n glasses

New member
../images/Emo45.gifשכחתי את זה

כמה עובש יש שם על הקירות מילא במשרדים במרחב הפתוח אבל אפילו בחדרי התדריכים הכל נראה ממש ג'יפה..ככה זה פיילוט לא השקיעו בצבע.. והם עוד באמת מאמינים שזה CIA עם כזאת הזנחה...

קרלוצה

New member
../images/Emo6.gifנכון....

זה עוד לפני שהיה תקציב לסדרה ולפני שהיא הצליחה

הגעתי למסקנה: ../images/Emo66.gif

אני חולה על ג'ק. הוא כזה חמוד. ובקטע שדני דיבר איתו בטלפון, רק אני צחקתי
(חוץ מזה, הניק שלי לא קשור אליו, אלא לג'ק מהשבט, אבל נראה לי שעכשיו הניק מתאים ב-2 מקרים). I love JACK

קרלוצה

New member
גם אני צחקתי../images/Emo6.gif

ג'ק הוא בהחלט אחד האנשים הכי מייבשים בעולם, איך הוא ייבש אותו
שאלה: אהבתם את דני?

Moreiro

New member
הוא היה חמוד ../images/Emo13.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

אבל אני מעדיפה את מייקל
ואת וויל וסארק

A n g e l u s

New member
לא ראיתי ב-12../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif

אבל החלטתי לפצות את עצמ, להוריד תפרק ולראות.. שוב.
אני מת על הפרק הזה, למרות שהוא דיי עלוב לעומת עונה 2 והכל כזה יותר מדי מצועצע.. XD טוב, ביי ביי אני בדרכי ל103.. ^^

indeed ../images/Emo66.gif

בשידור הראשון לא ראיתי את הפרק הראשון, ובקטע בהתחלה של ההצעת נישואים הוא לא היה נראה כזה טוב. אבל הוא חתיך לא קטן
. חוץ מנוח, אפשר לומר שיש לסידני טעם טוב.

veds girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifג'קיתע יקירתי,אני מבקשת

שזיף לא קטן....שזיף...
כן לסידני באמת יש טעם טוף ודני היה כזה חמודדד
כל כך חבל שהוא מתתת!!!! לאנשים בעולם הזה פשוט אין לב!! אין לב!!! זה נורא!!! איך אפשר לרצוח דבר כל כך יפה?! לא....פשוט לא... אני תאמת מעדיפה את מייקל
על דני
.... אבל אפשר לומר שגם על דני הייתי מתפשרת חיחיח.... אבל אף אחד לא יביס את אהובי המדהים,דן וויקס האנה ההורסססס
!!

haunter

New member
ובקשר לפרקים

של העונה הראשונה שעוד לא שודרו בשידורים החוזרים שבימי רביעי - הם יסומנו כספוילרים? (לטובת מי שלא ראה את השידורים של יום ראשון ומתחיל לראות את זה עכשיו?) ודרך אגב, חתימה יפה

למעלה