שרשור הריונות ולידות

../images/Emo124.gifשרשור הריונות ולידות ../images/Emo95.gif

יאללה בנות, נא להתפקד - פתאום שמתי לב (כן כן לקח לי זמן אני יודעת, זה החוסר שינה
) שיש לנו כאן לפחות חמש בנות בהריון עם תאריכי לידה קרובים יחסית. אז אנא מכן, התפקדו - אני רוצה לדעת בן/בת (אם יודעים) ותאריך לידה משוער, כדי שנוכל לכתוב בספר ילדי הפורום
מסתבר שאני הייתי הראשונה? אז אני אתחיל בכל אופן - לפני חודש (מחר) נולד תבור, במשקל 3,180 ק"ג, 22-4-2003, חמישה ימים לאחר התאריך המשוער שהיה 17-4. יאללה, התפקדו נא.

ronnieyuval

New member
יומולדת שמח לתבור ../images/Emo65.gif והנה אנחנו

אני בשבוע 28 כעת, תאריך משוער - 18 באוגוסט, 2003. בת!!!
שם, משקל, וצבע עיניים יפורטו לאחר הלידה

G a l i 11

New member
אז גם לי מותר

תודה לרוני על הלגיטימציה
. שבוע 32, תאריך לידה משוער 18 ביולי וזה בן ושיולד לפני הזמן (רק קצת)
.

ronnieyuval

New member
ואת פחדת מפדיחות ../images/Emo12.gif

אני עוד חשבתי שהתאריך שלי קרב ובא... אם הוא ייולד ב-10 ביולי יהיה לו יומולדת משותף עם יובלי שלי
ואם הוא יוולד ב-23 ביולי הוא ישתתף איתנו ביום הנישואים!

TulyNY

New member
10 ליולי

זה התאריך שאני אמורה ללדת את הקטנה שלי.. ב"ה.

ronnieyuval

New member
שלום שלום לך!

גם אצלנו זה היה התאריך המשוער ואכן בדיוק ביום זה היא יצאה... דיברת עם ורד? דיברתי איתה לפני חצי שעה והיא פשוט מ-א-ו-ש-ר-ת!!! גם את יולדת עם אותו רופא כמו שלנו?

בקרוב אצלי../images/Emo57.gif

אני בתחילת שבוע 36, התאריך שלנו הוא העשרים ביוני, ויש לנו פמפקינית בבטן. השבוע הייתה לנו הקפצה מיותרת לביה"ח, חשש לרעלת הריון בעקבות גילוי של פרוטאין בשתן, בצקןת מזעזעות וכו', אבל בביה"ח התקבלה תשובה שלילית לגבי הפרוטאין, ועשינו ניטור וראינו שהכל בסדר, נשמנו 3 נשימות "גל" לרווחה וחזרנו הבייתה....

ואפרופו תאריכים...

גם אני מוכנה שהקטנה שלי תצא קצת לפני הזמן, אבל מקווה שהיא לא תבחר בראשון ליוני, היום בו אחגוג את יום הולדתי השלושים. אני מעדיפה שיהיה לה תאריך משלה, ומוכנה לקבל את המתנה הכי יפה של החיים שלי קצת באיחור...

אני בתחילת שבוע 34.

מצידי, ללדת בשבוע 37. נמאס לי כבר לגמרי. השבוע הצלחתי להבין סוף סוף מה היתרון של הריון שלישי - לא מתרגשים יותר מכלום, כנראה. כל צרה שמופיעה הרופא שואל איך היה בהריונות הקודמים. מכיוון שאותן צרות היו גם אז אף אחד לא מתרגש, לא הרופאים ולא אני. וזה באמת די נוח. מצד שני, נ מ א ס ל י. ואני רק באמצע שמיני. ואם כבר מדברים על זה, יש לי שאלה: באיזה שבוע אתן נצמדות לבית החולים? כלומר, לא מתרחקות למרחק של יותר משעה שעתיים נסיעה? בטלתי נסיעה בענייני עבודה שהיתה צריכה להיות השבוע, כי היא היתה די רחוקה, למינסוטה, והרופא שלי לא ממש התלהב מהרעיון. אבל בא לנו ליסוע לסופשבוע במרחק ארבע שעות נסיעה מפה (פעם אחרונה בהרכב רגוע בלי היצור המצווח), ואני לא בטוחה אם אנחנו מטומטמים או סתם לא לחוצים.

G a l i 11

New member
הבעיה שהצרות מופיעות קודם

ואני רק בהריון השני. לא רוצה לחשוב מה יהיה בשלישי (אם עדיין ישאר לי כח). לא ממקום של היסטריה אבל למי יש כח לנסיעות של 4 שעות...

אני נסעתי בפעם האחרונה בשבוע 38

נסעתי לחברים של באפסטייט, 4 שעות נהיגה מהבית (ובית החולים) - הייתי שם לסופשבוע, ונסעתי לבד. לעומת זאת בסוף 38 היתה תערוכה שהייתי צריכה לנסוע אליה בלאס וגאס, והבוס שלי מאוד קיווה שאני אסע והרופא המליץ כבר לא לנסוע. אז לא נסעתי. בדיעבד יכולתי לנסוע בלי בעיות, אבל לא רציתי להסתכן.

אה, ושכחתי. בן. אחרי שתי בנות.

ואנחנו בטוחים בעניין. הרופא שעשה לי סקירת מערכות אפילו הוציא תמונה עם הכיתוב JUST LIKE DADDY, והיה נורא מרוצה מעצמו.

moonshaa

New member
עכשיו תורי.../images/Emo95.gif

אני בשבוע 34 , תאריך לידה משוער 3 ביולי. חיפשו חיפשו ולא מצאו אז כנראה שזאת בת.

MASHY BOSTON

New member
עוד עשרה שבועות ונגמר ../images/Emo60.gif

אתמול נכנסתי לשבוע 30. התל"מ הוא 29/07/03. יש לי שבלולה קטנה בבטן. בגלל הסכרת ההריונית שמצאו לי, אמרו לי שלא ייתנו לי לעבור את התל"מ, ואם צריך יזרזו את הלידה. כך שאני יודעת מתי השבלולה הקטנה תגיע לבקר. זה יצא דווקא טוב, כי ההורים שלי מתכננים להגיע ללידה וחבל היה לי שהם יגיעו בתל"מ ואני לא אלד.

s i v a n1

New member
אז אני הכי קרובה...

מסיימת שבוע 38...בשבוע הבא ניתוח קיסרי מתוכנן עקב מצג עכוז
(מקווה להגיע לתאריך שנקבע, אם כבר ניתוח לא רוצה צירים!) סיוון

משהילי

New member
../images/Emo66.gifגמאנחנו פה...

אני בשבוע 27, ותאריך היעד שלי הוא 22 לאוגוסט. אה, ויש לי צ'לולה בבטן (בכורתינו). אגב, אני בת 32+ ובן-זוגי, שיחיה, 37+, סתם ככה לידע כללי

irisgh

New member
אז כמובן, אמיר

שנולד קצת לפני שהתחיל השרשור הזה, אבל יצא מביה"ח כמה ימים אחרי: אמיר דורון, הגיח לאוויר העולם ב 19-5-2003, במשקל 4145, שבוע לפני התאריך המשוער. בנתיים הוא ישן די הרבה, רק ממש לא רצוף
ואת שרשור השמות הפסדתי דווקא כשהייתי ממש צריכה

למעלה