שרשור התפקדות יוני 2007

TheSegal

New member
../images/Emo124.gifשרשור התפקדות יוני 2007

לאחרונה הצטרפו כמה חברים חדשים לפורום וגם לאור הפיכת הפורום לפורום דוקטור הו וטורצ'ווד אתם מוזמנים כולכם (גם הסמויים) להציג את עצמכם
.
שם
הדוקטור שהכי אהבתי
בת הלוויה האהובה עלי
הדמות אחרת שהכי אהבתי
הפרק האהוב עלי
האויב הכי אהוב עלי
הפרק הכי מפוספס לדעתי ואיך הייתי מתקן אותו
ציטוט אהוב

TheSegal

New member
עונה

שם: עדי
מקום מגורים: ראשל"צ
הדוקטור שהכי אהבתי: דייויד הדוקטור העשירי (לא מכירה כל כך את הישנים)
בת הלוויה האהובה עלי: רוז
דמות אחרת שהכי אהבתי: אלטון מהפרק Love & Monsters שהיה אחד מהפרקים האהובים עלי בעונה השניה,
הפרק האהוב עלי: Doomsday (סוף עונה 2)
האויב הכי אהוב עלי: דאלקים כמובן !!!!
הפרק הכי מפוספס לדעתי ואיך הייתי מתקן אותו: The Runaway Bride שהיה לדעתי מפוספס ביותר, עם קומיקאית כמו קתרין הם היו יכולים להגיע רחוק יותר, ויותר מזה אני לא מוסיפה כי זה יהיה ספויילר
ציטוט אהוב: זה יותר קטע אהוב: Cyber Leader: Daleks, be warned. You have declared war upon the Cybermen. Dalek Leader: This is not war - this is pest control! Cyber Leader: We have five million Cybermen. How many are you? Dalek Leader: Four. Cyber Leader: You would destroy the Cybermen with four Daleks? Dalek Leader: We would destroy the Cybermen with one Dalek! You superior in only one respect. Cyber Leader: What is that? Dalek Leader: You are better at dying.

faina s

New member
עונה

שם: פאינה
מקום מגורים: אשדוד
הדוקטור שהכי אהבתי: דיוויד טננט (ראיתי רק את הסדרה החדשה)
בת הלוויה האהובה עלי: רוז
הדמות אחרת שהכי אהבתי: קפטן ג'ק וזאתי ששיחקה בפרק "הילדה באח" (אני ושמות לא הולכים יחד נראה לי קראתי איפשהו שהיא ודייויד יוצאים)
הפרק האהוב עלי: הפרק האחרון של עונה 2 ו"הילדה באח"
האויב הכי אהוב עלי: הדאלקים
הפרק הכי מפוספס לדעתי ואיך הייתי מתקן אותו: כעקרון רוב הפרקים בעונה השלישית

faina s

New member
אה ענו לי למטה

הדמות אחרת שהכי אהבתי: קפטן ג'ק ומדאם פומפדו

zerokool

New member
אני

שם - zerokool (לכל מי שיודעים מאיזה סרט זה מוזמנים להסביר את משמעות השם) גיל - 38 מקום מגורים - חיפה. הדוקטור שלי - עונה ראשונה בארץ. הישנים יותר לא ממש עושים לי את זה.לא זוכר את שמו של השחקן למרות הוא משחק עכשיו גם ב"גיבורים" בתור הרואה ואינו נראה. בת הלוויה - רוז. דמות - מיקי. פרק - הילדה באח. העלה בי דמעות.

orw93

New member
../images/Emo205.gif

שם: אור גיל: 14 מקום מגורים: ישוב ליד חיפה
הדוקטור שהכי אהבתי: העשירי בת הלוויה האהובה עלי: רוז
הדמות אחרת שהכי אהבתי: מיקי הפרק האהוב עלי: doomsday האויב הכי אהוב עלי:סיברמנים חח הפרק הכי מפוספס לדעתי ואיך הייתי מתקן אותו: לא עולה לי עכשיו ציטוט אהוב: "My name is Rose Tyler, and this is the story of Torchwood - the last story I've ever tell, The story of how I die"

ב ת א ל14

New member
חדשה עונה

היוש לכולם קוראים לי בת אל אני בת 14 מרמת אביב התחלתי לראות כשהתחילו לשדר ביס אבל הדר האחרון הוא הכי מגניב! הבת לויה האהובה עליי זאת רוז כפרות הדמות המשנית זאת אימא של רוז כי היא מזכירה לי את אימא שלי הפרק האחרון עם רוז כי הוא עשה לי לבכות אז זה האהוב עליי הדאלק הם האויב המגניב ביותר כי הם מצחיקים כאלו, נורא לואו טק, משעשע הפרק הכי מפוספס זה הפרק של הבחור שהוא לא הד"ר. הרעיון היה מעולה- הביצוע... NOT SO MUCH. הציטוט שאני הכי אוהבת האמת זה כמו שכל פעם שאומרים לו דוקטור במבטא הכבד שלהם זה פשוט מעולה! זה לא בדיוק ציטוט אבל.. תזרמו איתי...

AnnaScott

New member
Reporting for duty!

אוקיי אז אני רואה יותר מדיי סטאר טרק בזמן האחרון... I'm back! שם: SarahSheep גיל: 20 מקום מגורים: איי שם בקריות הדוקטור שהכי אהבתי: קשה לבחור, אני אוהבת גם את התשיעי והעשירי, כל אחד מהם הביא משהו שונה ומיוחד לסדרה :) בת הלוויה האהובה עלי: רוז!! הדמות אחרת שהכי אהבתי: ג'קי, כי היא כ"כ פולניה P: הפרק האהוב עלי: Doomsday, בכיתי במשך שבוע! האויב הכי אהוב עלי: דאלקים FTW! הפרק הכי מפוספס לדעתי ואיך הייתי מתקן אותו: Love and Monsters, היה דיי משעמם כי לא הדוקטור בקושי הופיע שם. ציטוט אהוב: Exterminate!

TheSegal

New member
איזה star trek את רואה בימים אלה ?

אני טרקית קטנה בעצמי

AnnaScott

New member
DS9

כי בשיר וגול דוקאט שולטים P: ראיתי את הסדרה ממזמן אז חשבתי לראות עוד פעם XD אח"כ אני אראה ווייאג'ר

TheSegal

New member
גול דוקאט בהחלט שולט !!!!!

והיה עוד קארדסי שאהבתי... לא זוכרת את השם...

AnnaScott

New member
גאראק? XD

אה ולא לשכוח את אודו! הוא כ"כ אימו שזה חמוד D:

TheSegal

New member
פשוט נשלח בלי כלום.... תפוז מעצבן ../images/Emo10.gif

כן !!! גאראק !!! אני מאוד אוהבת אותו

AnnaScott

New member
גם אני!

אם איי פעם אני אצטרך חייט אני אלך לחנות שלו P:

נאמ.

שם: דניאל. גיל: 19. מקום מגורים: בקעת אונו. הדוקטור שהכי אהבתי: 10
בת הלוויה האהובה עלי: רוז. הדמות אחרת שהכי אהבתי: האמ.. אהבתי את מאדאם פומפדור ואת ג'קי. גם ג'ק היה מגניב, לתקופה. הפרק האהוב עלי: וואו, מש קשה. אין לי שמץ. האויב הכי אהוב עלי: האמ.. שום דבר לא צץ לי עכשיו. הפרק הכי מפוספס לדעתי ואיך הייתי מתקן אותו: 309, לא בגלל שהוא לא היה טוב, אלא בגלל שהוא היה יכול להיות הרבה יותר טוב. וזה ספוילר, אז אשתוק עכשיו. ציטוט אהוב: I'm the Doctor! או הסוף של Doomesday.

הנה אני בא

שם: דובי גיל: 27 מקום מגורים: נתניה הדוקטור שהכי אהבתי: כריס אקלסטון בת הלוויה האהובה עלי: רוז הדמות אחרת שהכי אהבתי: קפטן ג'ק הפרק האהוב עלי: כל פרקי סטיבן מופאט: The Empty Child + The Doctor Dances ובעונה השניה The Girl in the Fireplace. האויב הכי אהוב עלי: הממ. שאלה קשה. אני מניח שהדאלק. בכל זאת, הם כל הזמן חוזרים והם כאלה חמודים. ;) הפרק הכי מפוספס לדעתי ואיך הייתי מתקן אותו: וואו, שאלה יצירתית וקשה! מבחינה מסויימת, כל העונה השניה מפוספסת לדעתי. בעונה הראשונה התאהבתי בדמויות ובסיפור ואחרי שלקחו לי את אקלסטון היה לי קשה לקבל את זה שרוז התרגלה כ"כ מהר לזה שהוא השתנה. זאת גם הסיבה שהעונה השלישית יותר טובה לדעתי מהשניה, החיבור של רוז לדוקטור התשיעי עבד מאוד טוב בעיני, ודוקטור חדש צריך מלווה חדש/ה. ציטוט אהוב (בעיקר השורה האחרונה): Rose: Who are you then, Doctor? What you called, what sort of alien are you? The Doctor: I'm just The Doctor. Rose: From what planet? The Doctor: [Defensively] Well, it's not as if you'd know where it is! Rose: Where are you from?! The Doctor: What does it matter? Rose: Tell me who you are! The Doctor: This is who I am, right here, right now, all right? All that counts is here and now, and this is me!

נעה666

New member
עונה

שם: נעה גיל: 14 מקום מגורים: ירושלים הקדושה והמדהימה הדוקטור שהכי אהבתי: ראיתי רק את העשירי והוא ממש חמוד!!! בת הלוויה האהובה עלי: ראיתי רק את רוז הדמות אחרת שהכי אהבתי: אלטון הוא ממש חמוד הפרק האהוב עלי:האחרון. עצוב! האויב הכי אהוב עלי:האלה שנראו כמו עטלפים לא זוכרת איך קוראים להם. הפרק הכי מפוספס לדעתי ואיך הייתי מתקן אותו: אין ציטוט אהוב: לא זוכרת...

למעלה