שרשור התפקדות

../images/Emo124.gifשרשור התפקדות../images/Emo124.gif

שם:
שיר אהוב של ג'נט:
אמנים אהובים:
דרכי קשר: (מסנג'ר/פייסבוק/לאסט):

Bosmat9

New member
היי =]

אז ככה אני בשמת בת 18 מהצפון. שיר אהוב של ג'נט זה feedback אמנים אהובים....מייקל ג'קסון המלך!!!!!
Bosmat Mesika - פיסבוק

מתפקד ../images/Emo195.gif

שם: עומרי בן שושן גיל: 14. מגורים: באר שבע. שיר אהוב של ג'נט: וואי זה קשה...נלך על If. אמנים אהובים: מדונה,ליידי גהגא,אמילי קרפל,פט שופ בויז,מירי מסיקה,עפרה חזה,ויש עוד מלא... דרכי קשר: (מסנג'ר/פייסבוק/לאסט): מסנג'ר: [email protected] וזה 0 בהתחלה.

מתפקד ../images/Emo124.gif

שם: צח
מגורים: תל-אביב
שיר אהוב של ג'נט: קשה מדי. כרגע זה Son of a Gun ו-Daybreak.
אמנים אהובים: כריסטינה אגילרה
, ביונסה, בריטני לפעמים.
דרכי קשר: אין, אין ואין. ובגלל שאני חדש, אז אני מרשה לעצמי להגיד כמה מלים עלי: אז ככה, אני זוכר שכשיצא השיר So Excited התחלתי ממש לאהוב את ג'נט. בטעות נכנסתי ללינק ביוטיוב לשיר הזה ואז גיליתי שהוא ממש מגניב. מאז אני ממש אוהב את ג'נט, במיוחד את האלבומים All For You, Discipline ו-20 Y.O. (סוף סוף שמעתי את כולו
). אני מאוד אוהב גם את הקליפים של ג'נט ואחרי שטחנתי לחבר שלי במוח על הקליפ של Son of a Gun, הוא קנה לי לפני חצי שנה את הDVD של דמיטה ג'ו בניו-יורק (From Janet. to Damita Jo) שאני מאוד אוהב. וזהו, פחות או יותר.

JanetBoy

New member
../images/Emo195.gif מתפקד ../images/Emo195.gif

שם: ג'ייסון
מגורים: נתניה
שיר אהוב של ג'נט: Feedback ,If , So Excited חח וזה רק ההתחלה..
אמנים אהובים: לידי גאגא , ביונסה ,ג'ניפר לופז , פוסיקט דולז .. אבל יותר מכל ג'נט !! זהו ^^" אני ממש חדש כאן XD

mc lyte

New member
מתפקדת../images/Emo26.gif

שם: סימונה גיל: 19 מגורים: מרכז שיר אהוב של ג'נט: If, אמנים אהובים: , מיקל ג'קסון, Mariah Carey, Aaliayh דרכי קשר: (מסנג'ר/פייסבוק/לאסט): פייסבוק Simona G

מתפקד ../images/Emo13.gif

שם: גל גיל: 17 מגורים: ירושלים שיר אהוב של ג'נט: משתנה כל הזמן, נכון לעכשיו New Agenda
אמנים אהובים: קלי קלארקסון דרכי קשר: (מסנג'ר/פייסבוק/לאסט): Gal Cohen בפייסבוק. חג שמח לכל חברי הפורום

למעלה