שרשור חדש

survivorUS

New member
הרגע הגבתי בשרשור הקודם אז אשאל פה שוב

מה יוני סיפר לאתי ? לא הבנתי כלום ... למה יוני כועס עליו ? אני מת לדעת עכשיו! חח..

NevaEva

New member
איתן התלונן בפני יוני שהקרבה שלו לדניאל,

הקרבה הפיזית שלו, מציקה לו.. ואז בן גיבה את איתן והתחיל לנאום ולהסביר כמה זה לא יפה שחברה של מישהו נמרחת על החברים. יוני הרגיש ששלושתם יוצאים עליו במתקפה, ונפגע... הלך לפרוק אצל אתי.

didush100

New member
ובן אמר לו שהוא לא אהב את

העובדה שליהיא היתה איתו בבריכה הוא נעלב ואמר שבחיים לא יעשה קטע לחבר שלו

survivorUS

New member
טוב אין ספק השלשייה הזאת משעממת !

זה כל מה שקרה?! חשבתי משהו רציני שיוני ראה בחוץ או לא יודע.. איזה דרמטי הוא , איזה כועס הוא נראה כשצחצח שיניים "שחרר אותי , נדבר על זה מחר" ..אפשר לחשוב , איזה לחוץ! טוב מה ציפיתי מהם

KEEK

Member
אני אנסה להסביר בקצרה

שהבנים ואיתן חזרו הם ערכו שיחה קצרה להשלים את החסר. איתן זרק ליוני הערה - הפריע לו שהוא חיבק את דניאל לפני כמה ימים. זאת היה הערה תמימה ולגיטימית ויוני קיבל את זה אבל אז בן פצח במונולוג איך שבחיים הוא לא יעשה דבר כזה לחבר וכו'.. ואז יצא כזה שאיתן אורן ובן קצת נכנסו ביוני שלא כל כך בצדק ועשו עליו מיני עליהום כולם ביחד יוני התרגז והגיב במגננה איתן אמר לו בקול המעצבן שלו שאין לו מה להתרגז אבל זאת היתה באמת סיטואציה מרגיזה וראו שיוני ממש התעצבן והתאכזב מאיך שכל זה נאמר. יכול להיות שהיו עוד דברים אחר כך.. כי יוני ממש מאוכזב מהבנים כרגע ואפילו אמר לאתי כל מיני דברים, בין היתר אמר שהוא והיא זה החברות האמיתית היחידה שיש בבית. אז הוא ממש מאוכזב מהבנים..

sevenup7

New member
תיקון קטן

איתן רצה לתת דוגמא כמה קשה לדניאל לראות אותו מתעסק עם הבנות האחרות, הוא אמר שהוא ראה את דני ויוני שוכבים בבריכה על המזרן אז באינסטינקט רצה להגיד ליוני לתפוס מרחק. ואז הוסיף אפילו שאני לא מאוהב אני "מקנא" אז מה מרגישות דני,קרן, ואורטל שרואות אותי עם מישהי אחרת. בטח קשה להם... ואז יוני החפרן לקח את זה אישית ..

שריוקי

New member
בדיוק...איתן רצה בסך הכל להסביר עד כמה קשה

לבנות ,כשכל אחת רואה/יודעת שהוא עם אחרת. לכן נתן את הדוגמא הזו,הוא לא בא בטענות ליוני שלקח את זה רחוק מדי...

בן רצה לדבר עם יוני, והוא לא היה מוכן בגלל

שהוא כעס. אתי סיפרה לליהי ולקרן, על השיחה שלה עם יוני. היא הבינה שיוני פגוע מהבנים. קרן וליהי רצו לדבר עם יוני, אבל הוא הלך לישון.

survivorUS

New member
זהו את כל זה ראיתי .. אבל מעניין למה כועס

מה הוא ראה בחוץ ? אתי אמרה לבנות והן היו בהלם . נראה לי זה לא קשור לאיתן ולאורן אלא רק לבן .

didush100

New member
בן כעס על יוני בגלל שהיה קרוב לליהיא בבריכה

ואמר שזה מוריד לו ממנה ושהוא לא היה עושה דבר כזה לחבר שלו

בן הטמבל לא קולט שליהי היא השרלילה הכי גדולה

בוילה הוא לא יודע שליהי כבר התמזמזה עם הזמר הערבי הבלונדיני בבריכה 5 דקות לאחר שהם ניפגשו הוא לא מבין למה היא קרה אליו ומתחיל לאבד מהאישיות שלו הקטע עם יוני הוא כסף קטן בהשוואה למה שליהי עשתה עם הקוף האפריקני זמר החתונות הערס

לאיתן הפריע שיוני חיבק את דניאל

והוא אמר לו את זה. בן היה לטובת איתן ואמר שהוא לא היה עושה את לחברים שלו.

הדיעה שלי על איתן השתנתה

לא ראיתי את החיבוק אבל אני בטוח שזה לא היה חיבוק אינטימי החלטתי סופית שהפייבוריט של זה יוני ואני אסמס רק ליוני

למעלה