שרשור טרום שרשור מצעד!

limors2

Active member
../images/Emo124.gifשרשור טרום שרשור מצעד!../images/Emo54.gif

למקרה שאיכשהו לא יצא לכם לשמוע(
) ביום שישי מתקיים המצעד העברי השנתי בגלגלצ! ומן הסתם יצא מפה שרשור מפלצתי
הבעיה עם רשור מפלצתי זה שהוא יהיה ממש לא מסודר. אז מה דעתכם? איך בא לכם שנעשה את זה? שרשור אחד גדול שבו נכתוב את כל התגובות ואת כל המקומות ובסיומו שרשור נפרד ומסודר עם הדירוג, שנעשה כבר 2 שרשורים נפרדים שבאחד מהם יהיו המקומות בלבד ובשני את כל ההצפות והתגובות, או שיש לכם רעיון אחר? ובהזדמנות (חגיגית?) זו רציתי להודות לרננה(
) ששמרה על הפורום בהעדרי ועשתה עבודת קודש
תודה סופרננה

chen010189

New member
הבוקר חשבתי...

לעשות במהלך המצעד רשימה מסודרת בוורד, עם כל הקטגוריות והתוצאות ואחרי השרשור המפלצתי (1000 תגובות אנשים! 1000 תגובות!) לפתוח הודעה פה בפורום עם סיכום. אני יותר מאשמח לעשות את זה אז איך שבא לך!

tkuihehr

New member
אני אוהב את הרעיון

שרשור אחד מפלצתי, כמו תמיד, שכותבים את המקום וכולם מגיבים עליו וחופרים. ושרשור שני, אחרי המצעד עם התוצאות המסודרות, וגם תגובות כלליות של המצעד [וגם זה יהיה שרשור גדול]...

chen010189

New member
אז אני מפנה שוב את השאלה לליאורה

אפשר לאמץ את הרעיון שלי ולתת לי לקחת את תפקיד הסיכום מיד אחרי המצעד ב16:00?

tkuihehr

New member
אם את מוכנה, אז בטח שכן

אף אחד לא יעצור אותך מלעשות עבודה לטובת הפורום

limors2

Active member
../images/Emo45.gifבדיוק!../images/Emo54.gif

אז אם זה מקובל על כולם, נעשה שרשור אחד ענק ולא מסודר שבו כולם יוכלו להתלהב ולחפור ולכתוב את המקומות, ובסיומו הודעה אחת מסודרת עם התוצאות...

limors2

Active member
אנחנו עושים חצי מזה כל שבוע,../images/Emo54.gif

נשתפר בקרוב

chen010189

New member
אוקיי אז אני מסכמת את המצעד ../images/Emo13.gif

אז אחרי שבדקתי עם ליאורה במסרים שאני באמת יכולה, מיד בשעה 16:00 אפתח הודעה מסכמת לכל מי שלא יהיה בבית\מפחד לא למצוא את עצמו בתוך השרשור המבולגן וכו'... אני כמובן אהיה פה שוב רק ביום שישי ב12:00! אני הולכת מחר לכפר המוזיקה ולא אהיה פה, לילה טוב

ShukyD

New member
נשמע לי לא משהו למען האמת

גם ככה בשרשור המצעד כולם ידברו על השירים שמשמיעים אז למה לא לעשות מן חבורה של מחשבים תקועים שלוקח שעה לרפרש וכבר לרשום את המקומות? אפשר אחרי זה לעשות שירשור מוגבל בלי תגובות לאנשים שרוצים לראות סיכום רק עם המקומות בלי התגובות בכלל אבל לעשות שני שירשורים עצומים זה לא מסתדר בקושי אפשר לעקוב אחרי אחד בטח לא אחרי שניים

RJlake

New member
הכוונה שבשרשור אחד יהיו רק

השירים...שאחד יירשום בזמן המצעד ולשם לא מגיבים.... והשני יהיה המרכזי בעצם עם כל התגובות והשטויות

ShukyD

New member
חחח לא נכון

סתם עבדתי עליך
זה בכלל לא הגיוני מה שאמרתי איך אני צודק? אתה רואה? אתה אפילו לא קורא הודעה לפני שאתה מגיב לה

למעלה