שרשור מפגש

../images/Emo124.gifשרשור מפגש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אוטוטו כבר סוכות,ואיתו בא כמובן המפגש פורום שלנו
אז צריך כבר להזיז עיניינים
כל מי שמתכוון להגיע, קיבצתי לפה את התאריכים של כל חופשת סוכות
[חוץ מהשבתות לאלו ששומרים]: 18/10-יום שלישי
19/10-יום רביעי
20/10-יום חמישי
23/10-יום ראשון
24/10-יום שני
25/10-יום שלישי
כל מי שיכול להגיע באחד/חלק מהימים האלו,שישרשר לפה את הימים שהוא יכול
ואז נקבע תאריך ע"פ מספר האנשים הכי גדול שיכול ביום הזה
עוד נושא שצריך לדון עליו, הוא זה שהמפגש יהיה בעזריאלי [כמו כל שאר המפגשים של תפוז
]... למי שיש רעיון אחר,מוזמן להעלות אותו לפה. אם זה יתאים לכולם אז אפשר להעביר אותו גם למקום אחר
יופי,ברור?
יאללה להצביע

amitush26

New member
אממ.

סיפרתי שאני רקדנית, נכון? בקיצור, בסוכות יש את פסטיבל מספרי סיפורים ואני מופיעה שם... אני פשוט צריכה לדעת באילו תאריכים אני מופיעה כדי לומר... אני הולכת לברר

EliranMaor

New member
רק שתדעו...../images/Emo19.gif

אי אפשר לקיים את המפגש ב-23 כי זה חג ולא תהיה תחבורה ציבורית... ונראה לי שגם ביום שלישי שאחרי זה, בשמחת תורה גם אין...וגם אם אז אנ'לא יכול לבוא [בית כנסת והכל..]

OneBiteStand

New member
תלוי בצבא

בעיקרון אני יכולה לבוא אם זה ביום שבו משתחררים מהצבא (יש כמה ימים כאלה- אני רק לא ממש בטוחה מתי הם)... אני מניחה שביום היציאה יהיה הכי נוח במקרה שלי (אז אם למישהו יש מושג איזה ימים הצבא מחשיב כ*חופשת* סוכות- זה טוב, אם לא אני אנסה לברר לקראת הסופש)...

breakaway girl

New member
חחחחחחח

ביום האהבה.. עליתי לקומה האחרונה של עזריאלי יש שם מסעדה משהו בן זונה , עם חבר שלייי!!..חח..זה היה מגניב.. חח...איזה לא קשורה אני , הא? חח.. כל יום. אני כל החופש אצל ידיד שלי ויש לו רשיון אז הכל מעולה..!

a charmed girl

New member
בעיקרון אני יכולה כל יום

אבל זה עדיין לא בטוח שאני אהיה בבית...
אני חושבת שכדאי לעשות את המפגש במקום אחר כי זה ממש מבלבל...תמיד עושים את המפגשים בעזריאלי ואפשר בקלות ללכת עם קבוצה אחרת בטעות....חחח אם יהיה מפגש באמת...יש מישהו מראשון או משהו באזור? כי מזה לא בא לי ללכת לבד...

Deanb

New member
לי עדיף סוף החופש בעיקר... אני לא

יכול ב-19.10... ואפשר לקיים את המפגש בפארק הירקון? זה גם מקום מקסים ומאוד מהנה ומרווח
מה דעתכם?

למעלה