שרשור רוצחים

../images/Emo124.gif שרשור רוצחים

[עלול להכיל
] מי הרוצח [או הרוצחת במקרה של ברנדה] הכי סקסי, עם המניע הכי מוצדק [וכל החרטה הזאתתת] ?

D i l D o

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo6.gif אני מת עליך!!!!

לא עליך אור! עליה! אידיוט!

D i l D o

New member
שללללללללללחחחחחחחח לייייי

למסן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נוווווווווווווווווווווווו מת עליך! רק אותך אני אוהב נו...

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifחחחח אני מת על ../images/Emo58.gif

ברנדה! היא פשוט שחקנית מעולה (רבקה גייהארט), והמניע שלה גם די מוצדק, וגם (ספוילר לאגדה עירונית 2
) הופעת האורח שלה באגדה עירונית 2 הייתה פשוט גאונית ומצחיקה! חוץ מזה שהיו עוד רוצחות חוץ מברנדה....
גם פמלה וורהיס (אמא של), וגברת לומיס (אמא של בילי מצעקה) דורותי (יום אהבה קטלני) ועוד שאני לא זוכר כרגע....

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif ../images/Emo58.gif

דורותי
יום אהבה קטלני
מותק, נראה לי שאתה מתבלבל...

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifהאמת,

אף פעם לא הבנתי את הסוף של יום אהבה קטלני, אבל לפי מה שאני הבנתי, דורותי הייתה הרוצחת, כי מתי שהורידו את המסיכה, אחרי שהם כבר הרגו אותה, הם ראו שזאת דורותי. אם זאת באמת היא אז המניע שלה קצת תמוה (קנאה), אבל אם זאת לא היא אז למה לעזעזל היא התחפשה לרוצח? ומה הקטע עם הדם שיורד להם מהאף?

europe1990

New member
לדעתי- ספוייילר

אדם הוא הרוצח!!! לדורתי היה מניע זה נכון, יכול להיות שהיא שיתפה פעולה עם אדם!!! אבל את כול הרציחות ביצע אדם!! תראה נכון היה את הקטע של המסיבה-דורתי השתכרה שם, אז תחשוב שזה לא ממש בעיה להלביש עליה מסכה, בשביל שיחשבו שהיא הרוצחת!! אם אני זוכר נכון-לדורתי לא ירד דם מהאף!!! רק לאדם!! יכול להיות שאני טועה, פשוט ראיתי את הסרט מזמן, וסרטים משעממים כאלה-אני לא זוכר!!!

D i l D o

New member
כוסאמק! אני רוצה לראות את זה!!!!!!!

זה עם דניס ריצ'רדס השווווווווווווווווווווווווווה נכון?

europe1990

New member
למרות שדניס ריצ'ארדס באמת:

שוווווווווה!! אבל הסרט כולכך אידיוטיM משעמם, ולא מעניין!! לא ממליץ לראות אותו-סרט דפוווווווווווווווווק

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifיש שם כמה רצחים ממש מגניבים!

כמו מתי שהרוצח\ת הצמידה לאחד הבני זוג של הבנות מגהץ לוהט לראש!!! וכשרצחו את דניס ריצ'ארדס אז הכניסו מקדחה פועלת לתוך הג'אקוזי שלה!

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifכן....../images/Emo58.gif

היא כזאת שווהההה! מ-ד-ה-י-מ-ה! והרצח שלה בסרט היה אחד הרצחים הכי מגניבים שראיתי בסרטי אימה!!

D i l D o

New member
היא מתה????????????

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא! מי יכול להרוג דבר כזה מושלם????? במאי מניאק! רוצח מניאק! כולם מניאקים!

europe1990

New member
ממש לא מגניב!!! - ספוייילר

סך הכול הוא לכד אותה בתוך הג'קוזי, ואחר כך הרג אותה באמצעות המקדחה!! קטע עלוב -לא משהו!!!

למעלה