שרשור שאלות לאירוח של דודו!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
../images/Emo124.gifשרשור שאלות לאירוח של דודו!

ביום חמישי הקרוב, 17.8.06, דודו טסה יתארח ב-BlogTV כאן בתפוז! האירוח יתקיים בשעה 18:00! שרשרו לכאן את שאלותיכם לדודו על מנת שיוכל לענות עליהם באירוח!

וול../images/Emo3.gif,

1. בשיר "מעליות", מה הסיפור מאחורי המעליות
? 2. אם היה נשאר לך יום אחד לחיות <חס וחלילה
>, מה היו הדברים הראשונים שהיית עושה? 3. עם איזה זמר/ת <מהארץ> הכי היית רוצה לבצע דואט? 4. כשאתה מסתכל אחורה- יש משהו שעשית ואתה מצטער שעשית אותו? <בנוגע לקריירה שלך
> 5. יש שיר שלך שהתחברת אליו במיוחד? תודה
, צליל.

RTur

New member
והשאלות שלי:

1. על מה מדבר השיר "פוג אל נאחל"? 2. ועל אותו השיר ("פוג אל נאחל"..), מה הסיבה להופעתו של השיר הזה בשני דיסקים שלך בעיבודים קצת שונים אחד מהשני ועם קטע דיבור שונה בצרפתית? 3. בחלק משיריך השתמשת בפסנתר/קלידים בהקלטות (בדיוק בזמן, גברת מזרחי, כי ככה זה ועוד..) אך בהופעות אין שום זכר לזה והפסנתר והקלידים קיבלו הסבה מקצועית לגיטרה חשמלית - למה זה והאם יש סיכוי שמתישהו בהופעות כן יצורף קלידן להרכב? 4. מהאזנה לדיסק החדש שלך זיהיתי בטקסטים פחדים, חששות ואולי גם סוג של דכאון כלשהו (מה שמתבטא למשל בשירים "2006" ו- "הימים האבודים") - האם באמת כתבת את זה מתוך אותם רגשות? 5. איך אתה מתחיל לכתוב שיר? מה דומה ומה שונה כשאתה כותב שיר לבד לבין כשאתה כותב שיר ביחד עם מישהו (למשל עם רועי שופן שאתה כותב איתו הרבה..)? 6. אשמח אם תענה לנו על דילמה בין חלק מחברי הפורום: בשיר "רוקי מאונטן" של שלישיית מה קשור (שאתה הפקת..) שומעים בסוף השיר את ציון ברוך נסחף יותר מדי עם השירה ואז מישהו מודיע לו "זה גם יהיה בדיסק מה ששרת עכשיו, ביי!" - האם זה אתה?!
7. ואם כבר במה קשור עסקינן - לאחרונה פורסם שהשלישייה תחליף את יצפאן בערוץ 3 - האם תמשיך לנגן בלהקת "החברים של ביזונה" גם בתוכניתם?

שלי פאר

New member
דודו הסלב חחח

כפרע עליך תכלס אין לי מה לשאול אותך אני סתם רוצה לדעת מה שלומך ולהזכיר לך שאני אוהבת אותך הכי הרבה בארץ הקודש תשמור על עצמך ;)

Moshik9

New member
יאווו אני בדיוק טס ביום חמישי בבוקר

איזה באסה..~~!!!! תהנו חברים לפורום...דודו אוהב אותך!!

RTur

New member
אתה תוכל לראות את זה בארכיון אח"כ

אבל תשאלו שאלות.. האירוח יעלה אחרי זה לארכיון האירוחים בתפוז ותוכלו לראות את מה שהיה..

A t z a

New member
../images/Emo11.gifנו אערתור../images/Emo7.gif...../images/Emo80.gif

היי דודו,וולקאם לתפוז
1.עם מי היית רוצה לצאת לסיבוב הופעות? 2.בשירים שכתבת והלחנת,מה בא קודם-הכתיבה או ההלחנה? 3.מה דעתך על שיטת הפלייליסט של גלגל"צ? 4.מה הדבר הכי מטורף שמעריץ או מעריצה עשו בשבילך? 5.האם יש שיר בדיסקים שלך,שבמבט לאחור אתה מתחרט שנכנסו לדיסקים?

דודו..:]

שמעתי שהשיר "לולה"נכתב על מישהי ..על מי?? אם מי היית רוצה לשיר דואט??נינט:]או שירי מימון?:| אממ זהו.:]

גוזמבו

New member
שאלה..

בהופעה שלך בצפון ששודרה לגלי צה"ל שרת שיר על האגדות.. "פינוקיו רצח את סבא שלו, נילס מפטם אווזים".. זה שיר שלך? (אם מישו מהפורום יוכל לענות לי זה עדיף
) מי כתב את המילים, ובכלל, איך נקרא השיר?

RTur

New member
תשובה:

כן זה שיר של דודו.. השיר נקרא "לחיות באגדות" והוא מופיע כשיר נסתר בדיסק "בדיוק בזמן" (הדיסק הקודם) - אחרי השיר האחרון, "פוג אל נאחל" יש שקט של בערך 2 דקות ואז מתחיל השיר הזה את המילים והלחן דודו כתב

הי דודו!

במוסיקה שלך אתה משלב לצד הרבה רוק גם הרבה כלים מזרחיים יותר. ממי/ממה הושפעת הן בחלקים הרוקיים והן בחלקים המזרחיים

didigirl17

New member
היי דודו טסה!

האם השיר לולה נכתב על מישהי? המון אהבה דיאנה זאת שמסרת לה ד"ש בגלי צהל! אתה המלך!

didigirl17

New member
דודווווווו

האם חשבת ללכת על כיוון אחר חוץ ממוזיקה טובה? נגיד קולנוע,תיאטרון וכו? מדיאנה שמסרת לה ד"ש בגלי צהל ועשית לה את השנה!

שאלון לדודו טסה

שלום שלום... אז הנה כמה שאלות אלייך... ציין 3 תכונות שאתה שונא בעצמך: ציין 3 תכונות שאתה אוהב בעצמך: ציין 3 תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: לאיזה שיר אתה הכי מתחבר?? ממתי התחלת לעסוק במוזיקה? מה היה ההישג הכי גדול שלך שקשור לעולם המוזיקה?

../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

באיזה גיל התחלת לשיר? איך זה לשמוע את עצמך ברדיו? עם איזה זמר/ת היית רוצה לעשות דואט? היית רוצה להשתתף באירוויזיון?

RTur

New member
עוד שאלות:

* ציין דיסק ישראלי שאתה מאוד אוהב וממליץ עליו במיוחד * ניגנת באלבומים של לא מעט אמנים (לירז צ'רכי, מירי מסיקה, מה קשור, אייל גולן, יוסי אזולאי, הראל מויאל ועוד..) - באיזה מהם הכי נהנית לקחת חלק? (מבחינת היחס של האמן, העיבודים שנדרשת לנגן, תהליך העבודה והתוצאה הסופית)

למעלה