שרשור שאלות לאנט

היויו

New member
../images/Emo124.gifטוב,הגיע הזמן להמשיך... שאלות לאנט!!

שרשרו כאן שאלות לאנט בלה בלה ... בדיוק כמו שהיה עם תומאס. אז יאללה,תתחילו לכתוב. יש רק איזה 5...

blacknwhite

New member
טוב, אני תרמתי את חלקי:) (אבל יש עוד!)

ואנשים אפילו אמרו שהשאלה שלי היתה טובה
אממ... אפשר גם לשאול אותה למה בעצם היא בכלל שלחה את המועמדות שלה לשיר בנייטוויש אם היא לא הכירה אותם קודם, וממה שהיא שמעה, האם היא אוהבת? וכדי שלא תתחיל לקשקש על כמה היא אוהבת את האלבום החדש, תשאל אותה בכוונה על אנג'לס פול פירסט או משהו
ו... בואו נראה... או! תשאל אותה איך הבן שלה הגיב לזה שהיא עכשיו שרה בלהקה מפורסמת כ"כ (יחסית, נו
) ואם הוא אוהב את נייטוויש
זהו בינתיים (זה יותר ממה שאני בד"כ חושבת עליו
) אבל אם יהיו לי עוד רעיונות כמובן שאני אכתוב:)

mary06

New member
יהיי

1. האם תמיד רצית להיות זמרת או שהיו לך שאיפות אחרות/ מה היית רוצה להיות אם לא היית זמרת? 2. איך את נערכת לקראת סיבוב הופעות בקנה מידה כזה? 3. איפה את מתגוררת כרגע והאם הקפיצות ממדינה למדינה לא מתישות? 4. האם אנשים כבר מזהים אותך ברחוב? 5. למה את מצפה מעצמך בתקופה הקרובה? 6. מיהם שלושת הנשיאים הראשונים של ישראל? סתם סתם.. 6 (באמת). מה העצה הכי חשובה שחברי הלהקה הביאו לך? 7. כיצד את מתמודדת עם התקשורת וההתעניינות המתגברת בחייך? 8. מה תמיד רצית לעשות ולא הספקת עדיין? 9. מה היה הדבר/חוויה האהובה עלייך בהקלטת האלבום? 10. האם יש לך חששות לגבי ביצוע השירים הישנים בלייב? ממ אחשוב עוד..

לא נמאס לך להלבש כמו ילדה בת 14?../images/Emo3.gif

חח סתם... כששמעת שהתקבלת ללהקה, מה הייתה התגובה הרישונית שלך? היית מופתעת? כשאת עם הלהקה את מדברת איתם באנגלית? איך ההבדלים בין התרבויות מתבטאים בקשר שלכם? את לא באה מתרבות המטאל, האם זה יצר קשיים? את מתחברת למוזיקה שאת יוצרת?

היויו

New member
לגבי השאלות הראשונות...

על "איך הרגשת כש..." היא סיפרה בהרחבה בראיון שלה (באתר) . לגבי איך היא מדברת עם הלהקה? כן, באנגלית, אבל יוקה אומר בנייטמייל האחרון שהם לומדים שבדית
היתר סבבה

The Cat Woman

New member
../images/Emo41.gifמפרסמת שוב שאלות שכבר פרסמתי../images/Emo41.gif

שאלה ראשונה- האם ברגע שהיא התקבלה לנייטוויש היא טרחה לחזור אחורה ולחקור את השירים- לא רק מבחינה מוזיקלית, אלא להבין אותם ברמה ספרותית (כלומר- כמו שאנחנו פה בפורום מכירים ויודעים)?
שאלה שניה- מאחר והיא לא באה מרקע של מטאל (בלשון המעטה... פרחולת פופ קטנה) האם היא אוהבת מה שהיא שרה? מתחברת?
שאלה שלישית- איך העובדה שהיא במקור משבדיה והלהקה בעצם מפינלנד משפיעה על העבודה שלה? הרי יש לה ילד... כמובן שצריך לסגנן ולהסיר את הציניות שלי מהשאלות
סומכת עליך שתעשה את זה...

Itay Simons

New member
המ

לא יודע, אולי השאלה טיפשית
נאמר שאת שוודית, באיזו שפה את מתקשרת עם שאר חברי הלהקה? פינית? אנגלית?

היויו

New member
תקרא את הנייטמייל של יוקה ../images/Emo8.gif

הוא אומר שם שהם מדברים אנגלית, אבל כל הבנים לומדים שבדית. לא הבנתי... למה ענט לא לומדת פינית??

box 5

New member
חחח אבל היא אחת והם ארבעה...

קצת יותר הגיוני שהיא תלמד, לא?

LadySilkworm

New member
אה ויפה שאתה זוכר את הנייטמייל והראיונות

כי גם אני זוכרת, אבל אני לא אומרת כלום כי לא נעים לי. P:

LadySilkworm

New member
אוקייי..

1. מי האמנים שהשפיעו עלייך בילדותך? 2. למרות שאת לא זמרת קלאסית, האם את אוהבת אופרה? P: 3. האם את מפחדת מכל הלחץ והנסיעות של סיבוב ההופעות שמתקרב? 4. איזה מהשירים הישנים של נייטוויש הכי היית רוצה לבצע בלייב? 5. אני אחשוב על עוד אח"כ P:

Super Alonit

New member
המפ.

לא יודעת כמה זו שאלה טובה אבל זה מעניין אותי... (למרות שגם הניסוח שלי עקום
) איך את מרגישה עם הכיוון החדש שתפסה הלהקה? האם כשאת מסתכלת על מצב הלהקה (מבחינה מוסיקלית) בצורה אוביקטיבית את חושבת שגרמת לשיפור מעידן טאריה או שהשינוי היה קיצוני מדי ללהקה?

בדנתמ

New member
הפורום שוב בעמוד הראשי של תפוז!

ראיתם? כתוב בעמוד הראשי של תפוז על הראיון עם תומאס! וכמה אירוני... הכותרת אומרת: "אתם שואלים, חברי נייטוויש עונים" או משהו בסגנון הזה... ויש תמונה גדולה של טאריה

למעלה