שרשור תחפושות שתפו אותנו באיזה תחפושות בחרתם השנה? איזה תחפושות ואביזרים הכנתם בעצמכם?
י יונית102 New member 25/2/10 #1 ../images/Emo124.gifשרשור תחפושות ../images/Emo151.gif שתפו אותנו באיזה תחפושות בחרתם השנה? איזה תחפושות ואביזרים הכנתם בעצמכם?
../images/Emo124.gifשרשור תחפושות ../images/Emo151.gif שתפו אותנו באיזה תחפושות בחרתם השנה? איזה תחפושות ואביזרים הכנתם בעצמכם?
ח חגית מהמדבר New member 26/2/10 #3 אני אמנם לא התחפשתי, אבל הבת שלי התחפשה לשליח פיצה ... יצא ממש מדליק !!
ד דבי זריהם New member 27/2/10 #4 חג שמח להלן מס' תמונות מחג פורים.... ילדיי התעקשו להתחפש לאווטאר .....איך עושים זאת???? נכנסתי לאינטרנט ולא מצאתי כלום אז הלכתי לראות את הסרט [לבד] ואופס נחתה עליי ההשראה.......לפניכם התוצאה..... אני התחפשתי לזברה חג שמח!
חג שמח להלן מס' תמונות מחג פורים.... ילדיי התעקשו להתחפש לאווטאר .....איך עושים זאת???? נכנסתי לאינטרנט ולא מצאתי כלום אז הלכתי לראות את הסרט [לבד] ואופס נחתה עליי ההשראה.......לפניכם התוצאה..... אני התחפשתי לזברה חג שמח!
ד דבי זריהם New member 27/2/10 #7 מי אני מי אני ...איש אינו יודע... מי אני מי אני איש אינו מכיר ולא אגלה לאף אחד רק אני אני לבד יודעת מי אני. [כתבה : סיגל עדי] מי אני?????
מי אני מי אני ...איש אינו יודע... מי אני מי אני איש אינו מכיר ולא אגלה לאף אחד רק אני אני לבד יודעת מי אני. [כתבה : סיגל עדי] מי אני?????
ע ענבלון מהצפון New member 28/2/10 #19 ../images/Emo148.gif רעיון מדליק איזה חמודה! אני לצערי נדבקתי גם כן אז לא התחפשתי.....
ג גליתוי New member 27/2/10 #11 דבי איזה אלופפפפפפפה! איזה אווטרים נהדרים! והזברה חתיכת זברה יפהיפיה!
A ayaly2 New member 28/2/10 #12 דביי איזו זברה יפה את../images/Emo13.gif וכל הכבוד על המקוריות עם הבנים
ע ענבלון מהצפון New member 28/2/10 #18 אם לא היית אומרת מי את לא הייתי מזהה.... איזה יופי כל הכבוד, הילדים ניראים מדהים חג שמח
ס סמיילי forever New member 27/2/10 #10 אני התחפשתי למרבה רגליים תמונה בהמשך ובנתיים נראה לי שיונית צריכה לצרף תמונות ולספר....
A ayaly2 New member 28/2/10 #13 אני התחפשתי למלכת הכוכבים גוטית תפרו לי ../images/Emo13.gif וילדי הגול שלי לקאובוי שריף והקטן עשה בעיות אז כל פעם שמתי לו נסיון אחר וזה מה שיצא היינו במסיבה מדהימה אני ובעלי אתמול היה כיף ובעלי התחפש להוא מהמומיה תמונות בהמשך
אני התחפשתי למלכת הכוכבים גוטית תפרו לי ../images/Emo13.gif וילדי הגול שלי לקאובוי שריף והקטן עשה בעיות אז כל פעם שמתי לו נסיון אחר וזה מה שיצא היינו במסיבה מדהימה אני ובעלי אתמול היה כיף ובעלי התחפש להוא מהמומיה תמונות בהמשך