שרשור תמונות שלכם

Drorrrrrr

New member
../images/Emo124.gif שרשור תמונות שלכם ../images/Emo60.gif

אז כדי שנכיר יותר טוב אחד את השניה ואחת את השני, נתחיל כבר בשרשור תמונות שלכם....... אותי אתם לא תראו מהסיבה שאין לי תמונה כשתהיה מבטיח
יאללה בהצלחה בסוף תעלו לגלריות

Drorrrrrr

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo60.gif

הקפצה כאילו כזה שיואו די לאאאאא! מהר הקפצה! כאילו כזה חומה!

Drorrrrrr

New member
תגידי, יש לך חבר ../images/Emo8.gif ../images/Emo60.gif

חחחחחח סתם אני נשוי אבל אבל אבל את נראית טוף!

Charmed 4ever.

New member
העיקר אמרת שהתמונה ההיא לא את

לא נורא.. סולחים.. ואני לא מדברת על זו שמעליי אני מדברת על הצבעונית עם הכיסא. את יפיפיה מור! ויעל, גם את מהממת לא קטנה! אנשים! תנו קצת הערכה עצמית לעצמכם! אתם טיפשים! אם לא תאהבו את עצמכם, מי כן יאהב אתכם?! אני אוהבת את עצמי! אני סנובית לא קטנה וכל מי שמכיר אותי טוב יודע את זה! הנה תמונה שלי: זו עם המשקפיים של ליני, מנהלת פורום מכושפות. אני לא צריכה משקפיים.. אבל התמונה יפה.

ט ל i i ש

New member
ניצןןןןןןן כנסייייייי!!!!

את יפה! ויש לנו את אותה החולצההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

mayjen

New member
בנות......אתן יפות../images/Emo13.gif

איפה כל שאר בני ובנות הפורום עם התמונות?:)

Drorrrrrr

New member
../images/Emo12.gif לא ראיתי כאן תמונה שלך ../images/Emo60.gif

אבל יש לי פה תיקייה שלמה עם תמונות שלך

AngeliC the cat

New member
חיחי../images/Emo9.gif

ניצני, דבר ראשון, את יפה, אז קל לך להגיד את הדברים האלה.. דבר שני, או.קיי.. אני לא מכוערת, אבל אני ממש לא מהממת..
ואחרון, דרור, תנקס
ואחרון, ניצני, תנקס
ואחרון, יעל יפה!

Drorrrrrr

New member
ניצן!! ../images/Emo60.gif

אי אפשר ככה את כל תמונה נראית נורא שונה! אוףףףףףףףף מי זו את אני כבר לא יודע!

Charmed 4ever.

New member
זה בגלל ש... ../images/Emo54.gif

אני לא נראית כל יום אותו דבר! ובכרטיסישי אני עם איפור בתמונה. פה אני עם משקפיים אבל הם לא שלי. ויש לי תמונות שרואים מאוד טוב את הגלים בשיער שלי אבל היא לא יפה.. אני בוחרת תמונה יפה.... רגע.............. הנה!

ArSiT

New member
תמונה שלי...

טוב אני יודעת שאני מכוערת אז אל תשימו לב

Magical me

New member
אני.תמונות.לא.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

מעבר לזה שבמציאות אני רחוקה מאוד מלהיות דוגמנית צמרת, חוסר הפוטוגניות שלי, מונע ממני מראה אנושי בתמונות. כך שתמונות שלי-לא עכשיו, ולא אף פעם.

AngeliC the cat

New member
יעל כנסי!

1.יש לך תמונות מהממות.. 2. האני, את פוטוגנית, כמה שתגידי שלא. 3. את יפה מאוד. 4. מי אמר שאת לא יכולה להיות דוגמנית..? ובקשר אליי: 1. אני לא יפה. 2. אני גם לא פוטוגנית. 3. אני? דוגמנית? זה היה מצחיק{
}

למעלה