שרשור VMA הרשמי!

shay08

New member
../images/Emo124.gifשרשור VMA הרשמי!../images/Emo124.gif

כל ההתרגשות לקראת ההופעה, הרשמים מההופעה, התמונות והתגובות שאחרי לכאן
הטקס ייערך בשעה 3 לפנות בוקר והשטיח האדום ישודר בשעה 2...
בהצלחה לנלי [ולבריטניייייי
] שתהנה ותופיעה הכי טוב שהיא יכולה עם DO IT!!
עוד כ - שש שעות ל - VMA!!!!!

../images/Emo41.gifבהצלחה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היא מלכה, בטוח תיתן את ההופעה הכי טובה שלה
כי רק היא יודעת To do it

../images/Emo60.gifבהצלחה../images/Emo57.gif

לא ידעתי בכלל שזה היום O: חחח הייתי בטוחה עוד כמה שבועות... אז אני מקווה שאוכל להשאר ערה!!
בהצלחה לנלי ולשאר...

West Doll

New member
בהצלחה../images/Emo9.gif

תחרות קשה
אבל לפחות נזכה לראות את נלי מופיעה

West Doll

New member
עכשיו היתה ההופעה של ניקול מהפוסיקאט דולז

איזה כוסית

babsou

New member
VMA עכשיו אני רואה!

אוקי, אני חושב שאני היחידי שער פה כי אני באמת מעריץ שלה אז אני מתכוון לראות תהופעה ביינתיים זה השטיח אאדום ועוד 25 דקות זה מתחיל אז אני יכול להגיד לכם כבר עכשיו בשורות רעות,היא נראת ממש רע :((( כי היא בלונדינית עכשיו וזה לא ממש הולם לה אם היא הית\יתה כמו MANEATER אז היא הייתה יפה אבל היא לא,עכשיו מה גם השיער מוזר וגם יש לה קצר!!! זה הורס עוד יותר אבל למרות הכל קורים לה נלי פוטרדו אז היא עדיין נשארת יפה אז אני יעדכן אותכם ראשון מי תזכה אבל אני רוצה להגיד לכם כבר עכשיו בין מי התחרות rihanna vs nelly BEYONCE וכל השאר אין להם סיכוי המלחמה האמיתית זה ביניהם אני ממש מפחד בשביל נלי כי ריאנה יצתה יפה הערב כמו איזו דוגמנית ונלי לא כל כך השקיע בזה אבל העיקר מי האנשים מעדיפים ומי הם מעריצים אז כבר נראה אז יאללה האדכן ביי

babsou

New member
תווצאות!

טוב אז ככה הזמרת הכי טובה לשנה היא: FERGIE!!!! ממש לא התכוננתי לזה אז מצטער לנלי אבל היא הפסידה אבל לא חשבתי שהיא תנצח אם כבר בכבל מקרה אני ראיתי את זה וזה היה ממש מסריח ה VMA לא משהו בכלל לא אהבתי

furtadofanatic

New member
מי מלללכה?

. נשארתי ער-ובסוף ץ.אחרי 10 אלף פרסומות...נלי דפקה הופעה מעולה עם גסטין וטימבאלנד אני אביא לכם קישור להורדה תוך כמה שעות

West Doll

New member
המצנחים של הערב:

Monster Single of the Year Winner: Rihanna f/ Jay-Z "Umbrella" Quadruple Threat of the Year Winner: Justin Timberlake Best Collaboration Winner: Beyoncי f/ Shakira "Beautiful Liar" Male Artist of the Year Winner: Justin Timberlake Female Artist of the Year Winner: Fergie Best Group Winner: Fall Out Boy Best New Artist Winner: Gym Class Heroes Video of the Year Winner: Rihanna f/ Jay-Z "Umbrella" Best Choreography Winner: Justin Timberlake "My Love" Best Direction Winner: Justin TImberlake "What Goes Around....Comes Around" Best Editing Winner: Gnarls Barkley "Smiley Faces" -בקיצור! ג'סטין הלך הביתה עם הכי הרבה פרסים(4) ואחריו ריהאנה(2) ואחריהם כולם.... אני בהלם שביונסה לא לקחה יותר פרסים(1) כי באמת היתה לה שנה טובה. אבל שיהיה

תודה חן ../images/Emo25.gif

אני דווקא שמחה שיש אמנים , שאני אוהבת שניצחו (Fall Out Boy , Justin , Gym Class Heroes) וכמובן ריאנה
לזוכים ...

לדעתי ביוננסה היא כל כך זמרת השנה

פשוט בושה שבחרו בפרגי! יש לה בדיוק שיר אחד שהוא מהמם- BIG GIRLS אבל על שיר אחד לא זוכים בזמרת השנה.. ביונסה הביאה אותה עם השירים הכי יפים ששמעתי כולל IRREPLACABLR LISTEN וברור שAMOR GITANO והיא גם יותר יפה !

West Doll

New member
מותק, אמנם ביונסה הוציאה מליון קליפים השנה

ופרגי רק שלושה סינגלים אבל שלושתם הגיעו למקום הראשון במצעדים.

ביונסה עדיין יותר טובה מכל בחינה לדעתי

יופי, איכות קול, סגנון מגוון של שירים שפות שונות היא פשוט אלילת מוזיקהההה!

furtadofanatic

New member
שמעו אין ויכוח..נלי זמרת השנה..

בוא נסתכל על מכירות מי הזמרת הכי מוכרת השנה? נלי . ועוד האלבום יצא שנה שעברה - וגם אז מכר מלא בואו נסתכל על השירים מה השיר הכי מצליח השנה? SAY IT RIGHT ... (אני לא סתם רושם חח.זה לפי מכירות והשמעות!) מי זמרת השנה? נלי. יש לה גם את האלבום הכי נמכר, וגם את השיר הכי מצליח ( למרות שבטח עד סוף השנה יהייה איזה אלבום שיימכור יותר מלוז ..אבל היא תסיים במקרה הכי גרוע במקום ה-3 .)

West Doll

New member
הופעת הסיום היתה הכי טובה בכל הטקס!

ההופעה של נלי, טימבאלנד וג'סטין
הם דפקו את ההופעה הכי שווה בכל הטקס[לא שראינו ממש הופעות
חוץ משל כריס בראון
אבל נלי וחבריה היו יותר שווים]. בקיצור, טקס מעפן ביותר, חבל שנשארתי ערה בשביל החארטה הזאת. הדבר הכי טוב בטקס היה ריהאנה
וההופעה של נלי

למעלה