תגידו... מישהו הולך להופעה ביום שבת בבארבי כפר סבא???
L lifie New member 18/9/08 #1 ../images/Emo124.gifתגידו... מישהו הולך להופעה ביום שבת בבארבי כפר סבא???
ע ע נ ב ר נ ט ל New member 18/9/08 #3 וואי.. בא לי! אפשר פרטים עליה? אני אוהבת להתאהב באמנים דרך הופעות, בגלל זה העדפתי עדיין לא לשמוע את הדיסק במלואו. כמה עולה? באיזה שעה?
וואי.. בא לי! אפשר פרטים עליה? אני אוהבת להתאהב באמנים דרך הופעות, בגלל זה העדפתי עדיין לא לשמוע את הדיסק במלואו. כמה עולה? באיזה שעה?
ע ע נ ב ר נ ט ל New member 18/9/08 #5 מה 70? כבר התחלנו לחוש, עלמה?? אין אולי איזה הנחה לחיילים? העוני....
ה ה אiר New member 19/9/08 #9 הבטחתי לכם לוח הופעות מעודכן אני צריכה לבדוק את זה. ברגע שייתנו לי תשובה, אידע אתכם חגיגית
L lifie New member 20/9/08 #11 טוב אז... להופעה מחר אני כנראה לא אלך ... כי לא הצלחתי לארגן מישהו שיבוא איתי ... אבל אני בהחלט אביא את עצמי לזאפה ... בין אם זה יהיה אני לבדי או עם חברה ... (הבעל לא מוכן לבוא איתי ...)
טוב אז... להופעה מחר אני כנראה לא אלך ... כי לא הצלחתי לארגן מישהו שיבוא איתי ... אבל אני בהחלט אביא את עצמי לזאפה ... בין אם זה יהיה אני לבדי או עם חברה ... (הבעל לא מוכן לבוא איתי ...)
כ כלה להשגה New member 20/9/08 #14 כי מספיק גם ככה הוא צוחק עלי על כמה הופעות של קרן פלס/מירי מסיקה/איה כורם אני הולכת