תהיה עונה שנייה!

ziviki g

New member
../images/Emo124.gifתהיה עונה שנייה!../images/Emo124.gif

עכשיו זה רשמי - בעיתון ידיעותהתפרסמה היום כתבה שיאיר לפיד החל לכתוב עונה שנייה לבקשת "רשת".יאיר גם אומר שם שהוא לא ציפה לתגובות על הסידרה ,מכל הסוגים , ושהוא עדיין מעכל את זה. בכל מקרה - יש עונה שנייה.חכו בסבלנות. לא מצאתי את הלינק , אז פשוט תסמכו עלי או שתלכו לקנות עיתון. (לכל המעריצים/ות של יאיר - אין תמונה מצורפת לידיעה).

willo1

New member
העאא../images/Emo12.gif

ווווווווווואווווווווו יש! יש! יש! יייאיי זה מרגש.. אמרתי לכם שאני רואה עתידות! יאיר בא אליי בחלום בשביל להגיד לי את זה .. יאאאאאאא

willo1

New member
בפעם הבאה

אני מוכנה להיות המדיום של הפורום. אני אעביר ליאיר מסרים. את יכולה להצטרף לטליה שכבר ביקשה ממני להעביר ליאיר מסר:)

ענבץ בץ

New member
../images/Emo24.gifיייייייששששששש../images/Emo24.gif

איזה מוי מוי כייף!!!!!!!!!!!!! אהההההההההההה ישישיישישישישי הקפצת אותי משמחה עכשיו!!! מעניין אם הוא ראה את מכתבי..... ואוו איך אני רוצה לדבר איתו להגידד לו כמה הצעות שלי או מיי גאד נו תביאו אותו לתפוז תביאו תביאו!!!! עשית לךיי את היום האני עשית לי אתהיום :)!!!!!!!!!! ישישישישישישישישישיששששששששששששששששששששששששששייייייייייייששששששששששש אהבה לכולם יום חופשי קופצני ומאושר ~ענבץ מאושרת ושמחה מתמיד ~

magition

New member
שלום לכולם

זה היה ברור שתהיה עונה שנייה בגלל הצורה שבא הסתיימה העונה הראשונה וחוץ מזה אין סדרה שתמשך רק 9 פרקים!!

ישששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!

השמש זורחת שוב!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יששששששששששששששששששששששששששששששששש אבל שיעשה את זה מהררררררר

ענבץ בץ

New member
חחחחחחחחח (אנחנו מרבות לכתוב "חח")

אני מביאה רק את ההבדל הזה רק בגלל שהוא ההבדל הכי קורע והכי מצחיק חח מתפתחת אם הפרקים ממש כמו פוקימון חחחחחח:) טוב אני אתן לך עוד דוגמא: אבל מצחיקה וקצרה כי יש לי מכתב רשמי על השביתה שהיתה לועדת דוברת לכתוב.... אני מבטיחה שאם תרצי אני ירחיב לך בהמשך (יש לי הרגשה שיקח לי המון זמן לכתוב את המכתב הזה ככה שנראה לי שאני היה על המחשב עד 12 ככה..:) ) הדוגמא הראשונה היא שסורק היה אישה בלונדינית בעוד האחרים נשארו עצמם...חח זה הסיפתח הנחמד ככה הבנים רענן אורן הוא אסרטיבי אבל יחד אם זאת מקשיב הוא משקיע את כל כולו בעבודה ורוצה לתרום משקיע עצמו בעבודה כל כך עד ש... כולנו יודעים שהוא כיבל התקף לב רענן אדיש וגם דיי סתום מבחינה רגשית ( אירית:"איזה רמז לתת לו?" ענת: "רענן? כזה גדול~מחווה רווח ענקי!! בין הידיים..~") רענן אפשר גם לשים לב שהוא נקרע בין שתי עולמות... פינטו למשל אלים נורא חסר סבלנות נוטה בדרך כלל להקשיב למה שבא לו ישיר מאוד גם זה כן פיטו הוא גם לא צפוי רגע אחד הוא יכול להיות רגיש בשני אלים בשלישי רומנטי.. פינטו הוא כזה ואוו אני תקועה על ההודעה הזאת כבר שעה אני ממש ממש צריכה לכתוב את המכתב אני מבטיחה שאם תרצי אני אפרת עוד בהמשך יום טוב ביי

willo1

New member
כן כן

ניתוחי דמויות! רעיון מעולה. *מכחה להמשך* ועוד עניין- אני כותבת מלאאאאא חחחחחחחחח פשוט מלא. הבעיה היא שאני נקרעת מצחוק מכל שטות.. לכן ריבוי ה- חחח

xxMichaelxx

New member
סבבה

אני רק מקווה שבעונה הבאה הסדרה תראה יותר כמו דרמה איכותית ופחות כמו טלנובלה. (ושיעיפו כבר את כל הגולנצ'יקים מהחמ"ל!
)

The Peanut

New member
../images/Emo12.gif לא ציפה לתגובות על הסידרה?

מה הוא, דפוק לגמרי? סידרה חדשה, עם מיליון יחסי ציבור, משודרת ביום שבת בערב. הוא באמת ציפה שלא יהיו תגובות? נו באמת.

למעלה