darklighter
New member
../images/Emo124.gif|תוצאות אוסקר הפורום../images/Emo106.gif
Welcome to the first annual Supernatural board awards also known as Golden Impala Awards
ברוכים הבאים לשנה הראשונה של טקס פרסי האוסקר של פורום על טבעי- supernatural
אתם יכולים לקרוא לזה גם פרס "אימפלת הזהב" (כן אני יודעת שבאנגלית זה נשמע יותר טוב)
טוב עכשיו הקטע של הפארודיה השנונה: *צולם מראש*
דין: שמעת על טקס הפרסים החדש של פורום סופרנטורל? סם: עזוב שטויות אנחנו צריכים לתפוס את השד, הרגע היה לי חיזיון שהוא ירדוף את האימפלה ויחליף את כל השירים שיש לנו באוטו לבריטני
דין: אוי זה באמת נורא
אבל אל תדאג אני אפוצץ אותו ביריות עד שהדם שלו יתפזר ויצור סמל של האימפלה על הקיר. סם: לא תמיד אלימות היא הפתרון. לא חבל על האימפלה? דין: גוד פוינט!!! איך נסע ממקום למקום לצלילי מטאליקה וAC/DC? סם: בדיוק, ואנחנו גם גרים בה. דין: סמי שלנו מאוהב, תודה בזה! אתה מאוהב באימפלה! סם: שנינו מאוהבים באימפלה! דין: לא נכון, אני מאוהב ב....(שם של מישהי מקומונת ג'נסן כל אחת תשים את שמה כדי שלא יהיו מריבות) סם: אתה תכניס אותנו לצרות! לא ראית איזה דיבובים מרושעים שמו לנו בפורום הזה? דין: אז מה. להן לא צריך נשק. יש לי דרכים אחרות לטפל בהן. סם חוטף כאב ראש ומתעורר בבהלה. סם: היה לי חיזיון שאני מנצח כשחקן השנה ואתה גונב לי את הפרס דין: זה לא חיזיון, זה הפטריות הזיה שדחפתי לך לקורנפלקס בבוקר סם: אולי די כבר עם התעלולים האלה? תשים קצת מטאליקה. דין לוחץ על הכפתור. דין: מה זה לא יכול להיות שהם התמסחרו עד כדי כך...רררגעעעע....זההה משתנההה... זה הפך לשיר להקת בנים כלשהי...מהה עכשיו זה בלאק אייד פיז? OHHH NOOOO זה השתנה לבריטני! זה השד!!! איפה האקדח שליייי??? סם: "LMAO!!! החזרתי לך!!!! צרבתי פה עירבוביה של חלקיי שירים!!!! גרמתי לך לפחד!!!!! *צוחק בקולניות ונוגס בהמבורגר* דין: לא כדאי לך לאכול את זה... סם צורח בקולי קולות לאחר שהרגיש עכביש בגרונו. דין: צוחק מי שצוחק אחרון. זה היה עכביש צעצוע...איזה סיסי אתה
השניים נוהגים באימפלה לעבר השקיעה.
סוף פארודיה שנונה.
לא הצחיק? דמיינו פארודיה שנונה. טוב הפרסים בהמשך השרשור.