תוצאות החלטת הורי כיתות א'

אילןסול

New member
תוצאות החלטת הורי כיתה א'

רציתי לברך על נכונות רוב ההורים לתרום באופן אישי לשיפור תנאי ההוראה של ילדנו בכיתה א'. ולסוגיה עצמה. מהתוצאות עולה שיש רוב, דחוק אמנם, לאופציה א' - פיצול ל-3 כיתות. לכאורה זו היתה צריכה להיות האופציה הנבחרת כמו בכל הליך בחירות והשאלה הנובעת להבהרה, האם הבחירה באופציה ב' נבעה מאי נכונות מוצהרת של הורים שבחרו באופציה זו לקבל עליהם את העלויות הכרוכות באופציה א'? אם כן, האם אין כאן טעם לפגם בהליך עצמו? אין בשאלה לחלוק או לערער על ההחלטה אלא להבין את הנסיבות להחלטה.
 

hagitshani

New member
תוצאות החלטת הורי כיתה א'

אילן שלום, צריך לזכור כי חישוב הסכומים שהוצגו בתחילת התהליך נעשה על בסיס 85% הורים משלמים על אופציה א' (בדומה לכל שאר האופציות). בפועל התוצאות הצביעו על שיעור נמוך מהותית עבור אופציה זו. לפיכך גם אם נסכום את התשלום הכולל שההורים מוכנים לשלם עבור כל האופציות, אנו נשארים עם חוסר בתקציב לפיצול הכיתות. הערכתנו כי הסכום הכולל למימוש אופציה ב' ניתן להשגה, תוך הבנה שמדובר עבור חלק מההורים, בפשרה. זאת האופציה הטובה והאפשרית מכל האופציות העומדות לפנינו. כמו כן נזכיר כי כמות הילדים בפועל קטנה יותר מהכמות שהוערכה בהתחלה. המשמעות של זה היא א. פחות ילדים בכיתה. ב. פחות הורים משלמים ולכן סכום גבוה יותר לכל הורה. במידה ועולות שאלות מהותיות נוספות, ניתן לפנות לעופר למרוביץ' (מספר הטלפון צויין במכתב)
 

barco11

New member
גם אני רוצה לברך

על היוזמה של לדאוג יחד לתנאי טובים יותר לילדנו בביה"ס, על שיתוף הפעולה של ההורים, וגם להודות בהזדמנות זו לעופר על ניהול ישיבת ההורים בצורה נעימה ורגועה יחסית. חוץ מזה, חגית, כמה ילדים פחות ממה שהוערך בתחילה צפויים ללמוד בכיתה א? (אשמח לקבל מושג גם אם המספר לא סופי...)
 
למעלה