תזכורות

רוני325

New member
../images/Emo124.gifתזכורות../images/Emo124.gif

* נא לא לשכוח ששרשור "הקניה השבועית" שהוא בעצם ההתחדשויות עולה פעמיים בחודש ב1 וב-15... * פינת הלק המיוחד עולה פעם בחודש ב-10 אז אם יש לכן לק מיוחד שניסיתן /רוצות לנסות/שמעתן נא לדווח בפינה זו... * בנות שעדיין לא נתנו לי את תאריך יום ההולדת שלהן אשמח אם תכתבו לי אותו במסר
וזהו להפעם שבת שלום

Ultra marine

New member
תהיה -

מה משמעות הפינה של "הקניה השבועית" אם השרשור עולה פעם בשבועיים? ובעצם מה הבעיה כשמישהי פותחת שרשור כזה באופן עצמאי? הרי קורה שהסתובבנו לנו בכיף איפשהו, קלטנו לק יפיפה ורכשנו, לא נראה לי סביר לחכות שבוע וחצי רק בשביל לספר על זה.. כל הרעיון של פורום שהוא זמין, שהוא כאן ועכשיו.. אני מבינה שרשור המלצות/השמצות שאין כל יום כי אחרי הכל, צריך לתת צ'אנס למוצר לפני שמשבחים אותו או שמשמיצים אותו. אבל סתם קניות ספונטניות בכיף? ממש הזוי בעיני להתאפק שבוע בגלל שיש "פינה כזאת" ולא לפרסם "בזמן" שזה קורה

iefrat

New member
כ"יוזמת " הפינה נאלצת להסכים איתך חד משמעית

יצא שפתחתי שרשור כזה מספר פעמים רצוף. כל הכיף זה הספונטנוית, ההתלהבות לספר, לעדכן ולהחליף רשמים. מצד שני אני מבינה את הצורך שיהיה סדר ולא שמעומס שרשורים, נפספס את העיקר. אני מאוד אוהבת לעדכן במה קניתי והתחדשתי וגם להתעדכן מה אצל אחרות לקבלת רעיונות: מה דעתך: נציע לרוני להעביר זאת לפעם בשבוע, ואז "לא נשכח" מה קנינו אך גם לא יהיה צורך "להתאפק"? או לבטל את הפינה ולהשאיר לספונטניות של הגולשות

Ultra marine

New member
לדעתי האישית

(שלא יודעת אם משקפת דעה של אחרות) לא צריכה להיות פינה כזאת. כי כמו שאמרתי, זה מפספס את כל הקונספט של ספונטניות. קניתי משהו - פרסמתי. לא קניתי - לא פרסמתי. זהו.

../images/Emo45.gif

אני מבינה לגמרי את הרצון ליצור מסגרת מסויימת, אבל עם כל הכבוד הפורום עדיין לא עמוס לעייפה כמו פורום איפור, בעיניי אין סיבה למנוע מבנות את ההתלהבות שבלחלוק רכישות חדשות (הרי זו כל המטרה בשרשור התחדשויות). אני חושבת שכולנו כאן מספיק ותיקות בתפוז כדי לדעת לנצל"ש לשרשור קיים, כך שאין בעיה של הצפת הדף הראשון של הפורום... אם וכאשר הפורום יהפוך יותר שוקק ונגיע למצב שנפתחים יותר מעשרה שרשורים ביום, אז יהיה מקום להחיל כללים קשיחים יותר, זו דעתי בכל אופן...

רחלי ג

New member
התחדשות ספונטנית הרי לא תימחק. מי שקנתה ובא

לה לשתף עוד לפני הפינה, למה לא? מי שקנתה ולא שיתפה כי שכחה או לא נכנסה באותו יום-יומיים של הקנייה וכד' אז, באה הפינה הזאת כדי לסכם ולהזכיר מה רכשתי... לא נראה לי כזה נורא...לא?

Ultra marine

New member
אני לא טוענת שזה נורא,

ואני דווקא שמחה שבנות יכתבו מה הן חושבות כי אף אחד לא אמר שאני בדעת הרוב
בכל מקרה, בעיני זה מיותר יותר מידי "מכניס למסגרת" את הפורום. בעיני, איפור ולקים זאת סוג של יצירה, אמירה, משהו שבא לי באופן כללי במוה לכן קשה לי עם הסדר הזה. בפורום איפור ברור לי שאין ברירה כי הוא עמוס לעייפה. אבל הפורום שלנו? מסכן בקושי חי...

רוני325

New member
סבבה, קראתי ואתחשב, הפינה הזו

תבוטל! (סליחה IEFRAT) זו ההזדמנות שלכן להעלות את קניותכן ברגע שיהיו לכן ולא לחכות שבועיים כמו שחשבתי בתחילה. המטרה בזה היה סדר כמובן אבל אין לי בעיה שמדי פעם תעלה מישהי את מה שהיא קנתה זה הלו חלק מהכיף...

iefrat

New member
סבבה מצד אפרת

הכינוי i בתחילה, כי הניק ניים efrat לא היה פנוי. אז קראי לי אפרת. בשמחה, בטלי את הפינה. גולשות יקרותסימכו עלי שכשאני אערוך קניה ובמידה ואין שרשור כזה לאחרונה, אשמח לפתוח אותו ספונטנית...

Ultra marine

New member
הi

מאוד מוסיף בעיני, כמו i-elizabeth את i-efrat כן, כן, גם אני עשיתי שימוש בטריק הזה

iefrat

New member
../images/Emo47.gif אז אני מלכה?

לא הייתי רוצה בחייה ובגורלה, אך אם היו לי אוצרותיה מן הסתם הייתי עושה מעט למען האנושות (ומשאירה לי מעשר, הסירי דאגה)

iefrat

New member
רושם טוב עשיתי עלייך הא?

לאיפה שאני פונה אפרת אחרת הייתה שם לפני אז אני נאלצת להיות יצירתית i for ITAH Love u 2

Ultra marine

New member
ואה מה זה!

לפעמים אנחנו מניחים שאנשים אחרים חושבים כמונו
(בהקשר שכאשר מיטל היה תפוס הוספת ה I היתה נראית לי מתבקשת
)

למעלה