תזכורת אחרונה למסיבה של ערבה וראם

../images/Emo124.gifתזכורת אחרונה למסיבה של ערבה וראם

מחר 15/11/07 שעה 16:30 במשחקיה בבילו לבוא עם מצב רוח בבקשה להתראות מחר איריס

smo

New member
מיכלי, אני מקוה שסיווני הבוקר בסדר../images/Emo57.gif

תודה../images/Emo25.gifבסדר יהייה קצת מוגזם לומר......

אבל לפחות אני לא רואה בינתיים החמרה, עד 03:00 היא ישנה די טוב אח"כ התעוררה כמה פעמים, נראה איך תהייה במשך היום

אוי מיכלי מצטערת לשמוע, מתפללת ומקווה שהיום

היא תהיה במיטבה
תני לה את אלה ממני והיא בסדר
וברור שגם את אהבתי.

היא כנראה נקעה/מתחה משהו בכף רגל ימין

חזרה ביום שלישי מביה"ס עם כף רגל אדומה חמה נפוחה ומאוד כואבת, אף אחד, אגב, בביה"ס לא יודע להגיד לי אם משהו קרא, שהיא קיבלה מכה או משהו... בכל מקרה לאחר שלא ישנה כל הלילה, נסענו למיון אתמול לבדוק שאין שבר, הם חשבו שזה או שבר או דלקת בפרק, עשו צילומים ובדיקות דם לא הודגם שבר ומדדי דלקת בדם יצאו בסדר, האורטופד (שאגב ציין, שמה שהוא רואה ברגל שלה זה לא עצמות אלא ניירות...) חושב שהיא נקעה את הרגל או מתחה גיד או קיבלה מכה חזקה. היינו במיון מהבוקר עד איזה 17:30
בינתיים הרגל עדיין נפוחה וסיון מקטרת.... עכשיו המטפלת יושבת איתה עם קומפרסים, אני מורחת לה גם משחת טראומיל, מקווה שעוד יום יומיים יהייה יותר טוב

מיכלי אני רואה ששידרת מחשבות בריאות וטובות

גם אני כל הלילה שלחתי לסיווני מסרים להיות בריאה ושהכל יעבור איריס

מיריאל1

New member
מיכלוש נשמה,

איזה מסכוננה סיוונוש. אני שמחה שמצאו שזה לא רציני כמו שבר. החלמה מהירה ושתחזרו במהרה לשגרה. נשיקות מירי

מיריאל1

New member
איריס נשמה שלי,

ניסיתי לשלוח לך מסר ואישי לא הצלחתי. אני ממש ממש מצטערת אבל לא נוכל להגיע- לצערי הרב!!!! (אספר לך בהזדמנות למה ....) מאחלת לכם יום הולדת שמח ועליז ומקווה שבקרוב נוכל לתאם פגישה משותפת עם הילדים אצלך או אצלי. נשיקות ורק איחולים לבביים ממני, מירי

מירוש אולי נתאם עם איריס ביחד...

עקב רגלה הפגועה של סיון יש מצב שגם לא נגיע היום
(למרות שכל כך חיכיתי לזה) דיברתי עם איריס והבטחתי שנבוא בקרוב אולי אפילו שבוע הבא שישי או שבת

תודה אהובות../images/Emo24.gif

כל הבוקר המטפלת ישבה איתה עם קומפרסים ורגל על הכרית, אם לא מזיזים אותה יותר מדי אז זה לא נורא לה. מחר אקח אותה לרופא המשפחה לביקורת, שיסתכל ויביע דעתו, כי הרגל עדיין חמה ונפוחה אולי בכל זאת יש שם איזו דלקת והלוואי שמחר כבר אראה שיפור

ח י ה א

New member
איריס ,מתנצלת שלא יכולנו להגיע

האוטו תקוע............. הילדים עצובים אך מה לעשות...........אנחנו מקורקעים.... מקווה שאתם נהנים ושוב מזל טוב.

למעלה