תזכורת ברביעי אמיר מתארח בפסטיסוויסי

../images/Emo124.gifתזכורת ברביעי אמיר מתארח בפסטיסוויסי

שחר סוויסה בהופעה חגיגית 23/9/09 בלימה לימה ‬ יתארחו: אמיר פי-גוטמן, שורטי, חמי(שבק ס'), קוואמי,לוקא"ץ, נצ'י נץ, קאשי, סול ג"יי , ואורטגה. במהלך כל הערב ינגנו וישרפו את הרחבה במקצבים חדישים וסקסיים הסאונד סיסטם מס 1 במדינה : Rudeboy Sound, rudeboy sound' rudeboy sound.!!! אז תכינו מצטים באויר, כי הולך להיות חם!! הולך להיות שורף!! הולך להיות מ ט ו ר ף !!!!!!!!! שימו לב:כניסה חינם עד חצות (ומחצות 10 שקלים בכניסה) בואו מוקדם!! מכנסים את מיטב הפייטנים למפגש פסגה אשר יתקיים ב23/9/09 יום ד בשעה 22-00 במועדון הלימה לימה ברחוב לילינבלום 42,ת"א, יתארחו: אמיר פי-גוטמן, שורטי, חמי(שבק ס'), קוואמי,לוקא"ץ, נצ'י נץ, קאשי, סול ג"יי , ואורטגה. במהלך כל הערב ינגנו וישרפו את הרחבה במקצבים חדישים וסקסיים הסאונד סיסטם מס 1 במדינה : Rudeboy Sound, rudeboy sound' rudeboy sound.!!! אז תכינו מצטים באויר, כי הולך להיות חם!! הולך להיות שורף!! הולך להיות מ ט ו ר ף !!!!!!!!! שימו לב:כניסה חינם עד חצות (ומחצות 10 שקלים בכניסה) בואו מוקדם!!

Jen74

New member
אני מתכננת להגיע ../images/Emo45.gif

יש לי אסיפות הורים אצל הילדות עד תשע בערך אז נראה לי שלא תהיה לי בעיה להגיע. נראה לי אבל שלא אגיע בעשר אלא יותר קרוב לחצות, רגע לפני שמתחילים לגבות עשרה שקלים
כי ממילא ההופעות מתחילו רק אחרי עשר וחצי ופעם קודמת שאמיר היה בפסטיסוויסה בלימה-לימה זה היה בסביבות אחת בלילה.

היה מוי כייף../images/Emo9.gif

אמיר ושחר שרו את האור שבקצה הבמה ובכלל הייתה אחלה הופעה. תמונות בקרוב

למעלה