תזכורת!

שכטרון

New member
../images/Emo124.gifתזכורת!../images/Emo160.gif../images/Emo59.gif

היום בשעה 22:10 "ביקורת גבולות", סרט תעודה שיעקוב אחרי פיק אפ משלבי הפיתוח הראשוניים והאודישנים, עד לעליית הסדרה למסכים. בין הקטעים ישולבו תגובות של השחקנים ויוצרי הסדרה... לא לשכוח!!!

lilach16

New member
תודה!

לא בטוח שאני אהיה בבית בשעה הזאת.. יש לזה אולי ש.ח?

EvaNofit

New member
יש לזה המשך........

חלק א' משודר הערב וחלק ב' שבוע הבא -גם ביום רביעי....

שכטרון

New member
הוא אמר../images/Emo59.gif

ביום רביעי ישודר ספיישל הרגעים הגדולים, וביום רביעי שאחריו ישודר ספיישל מאוחרי הקלעים... נכון שהוא כתב שזה חלק א' וחלק ב', אבל לא בהכרח יהיה ביניהם קשר... גם הוא כתב שהיום יהיה הרגעים הגדולים, ובסוף יש מאחרוי הקלעים, אז...

EvaNofit

New member
חחחח איזה עילגית אני.......

מה הייתי עושה בלעדיך תגיד לי....? תודה מאמי

EvaNofit

New member
רגע אז זה מה ששודר לפני תחילת שידור

הפרקים הראשונים נכון...? כאילו זה משו שכבר היה לא חדש.....

שכטרון

New member
לסרט שהיה בהתחלה../images/Emo59.gif

קראו "שירות טרום טיסה". אז לא נראה לי שזה אותו דבר...

EvaNofit

New member
סבבה אם זה משו חדש אז אני יקליט....

חסר להם שלא יהיה את אלדד
וכאילו שיהיה עם השחקנים לא יוצרים..... איזה באסה עדיין לא הספקתי לתפוס את הפרסומת!!
ואני מתה לתמונות ממנה

ירון212

New member
היה מאוד קצר

אבל גם לא הראו מה כל השחקנים עושים היום לאחר הסדרה. רק לחלק התייחסו. היה אחלה ומעניין. נקווה ששבוע הבא יהיה גם אחלה.

ראיתי והיה כייף ומרגש../images/Emo160.gif

לא מאמינה שהתרגשתי, חחח אפילו כמעט הזלתי דמעה בסוף , הלוואי שגוני ושות' יעשו עוד סדרה מצחיקה ומענינית שכזאת . (אולי המשך לגוני , ..... ) וראיתי את הפירסומת עם אלדד פרבס של שוקלד פרה והוא כזה מתוק כמעט כמו השוקלד ..

EvaNofit

New member
איזה יפה היה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

איזה חמודים כ=ו=ל=ם....
חחח ראיתם את המשקפיים של נגה שחר???? מה עובר עליה?? בטוח יכלה למצוא זוג הרבה יותר אופנתי..... ואביב אלוש!! הם שמים לו רימייל בעיניים!!!! הייתי בשוק.... ואי אפשר בלי..... אלדד
עם תלתלים
כשבר רפאלי מדדה את המדים של הדיילת עם המעצב יוסף הראו כמה שניות גם את אלדד והיה לו תלתלים, לא קצוץ!!!! וואי וואי איזה חמוד הוא היה איתם....
מחכה כבר לשבוע הבא......

ליןןןןן

New member
איזה תמונות יפות!../images/Emo51.gif

באמת היה מזה מוזר לא ידעתי ששמים גם לבנים רימל... איזה עצוב שמקס הסתפר... נראה שונה לגמרי.. נופית בקושי הראו את אלדד..

EvaNofit

New member
../images/Emo92.gif../images/Emo9.gif

וכן על הרימל לא ידעתי..... חשבתי הריסים שלו ככה ארוכות טבעי.... באמת למקס היה שיער מדהים
[חוץ מהפעמיים שהוא עשה פן ואז נראה יצור...] ואלדד
מאוד התבאסתי שהוא לא דיבר.....(!!) רק הראו אותו קצת מהפרקים שהוא צילם וכבר ראינו אבל לא קטעים חדשים איתו כמו ה-2 שניות שקלטתי תלתלים.....
ראית אותו איתם
הספקת?

למעלה