מקום 1 ובמקום הראשון זכתה הבובה של... boly וכל הכבוד
R RinRan New member 17/8/02 #21 ../images/Emo47.gifמקום 1../images/Emo47.gif ובמקום הראשון זכתה הבובה של... boly וכל הכבוד
R RinRan New member 17/8/02 #22 ../images/Emo70.gifלזוכים...../images/Emo70.gif הזוכים מוזמנים לשלוח לי את כתובות האי מייל שלהם כדי שאוכל לשלוח את הפרסים. יכול להיות שייקח לי קצת זמן להכין אותם...
../images/Emo70.gifלזוכים...../images/Emo70.gif הזוכים מוזמנים לשלוח לי את כתובות האי מייל שלהם כדי שאוכל לשלוח את הפרסים. יכול להיות שייקח לי קצת זמן להכין אותם...
M motib4 New member 17/8/02 #25 יש אייקון בצורת גביע... ../images/Emo106.gif | גביע | (רק בלי הרווחים כמובן.
R RinRan New member 17/8/02 #26 ../images/Emo13.gifSmile, be happy../images/Emo13.gif מקווה שכולכם נהנתם מהתחרות, ו... נדבר בפורום, אז יאללה בביי נ.ב: למוטי- טוב שעכשיו אתה אומר לי על הגביע... רציתי לשים אותו במקום הכתר אבל לא משנה כבר... תודה בכל מקרה...
../images/Emo13.gifSmile, be happy../images/Emo13.gif מקווה שכולכם נהנתם מהתחרות, ו... נדבר בפורום, אז יאללה בביי נ.ב: למוטי- טוב שעכשיו אתה אומר לי על הגביע... רציתי לשים אותו במקום הכתר אבל לא משנה כבר... תודה בכל מקרה...