תחרות בנצר סירני!!!!

../images/Emo124.gif תחרות בנצר סירני!!!!../images/Emo124.gif

מי יוצא יום שבת לתחרות בנצר? לאיזה מקצה? על איזה סוס? ומי בא סתם לראות? אני יוצאת עם אפולו לתחרות של ה-90-מטר

אני יוצאת!!../images/Emo6.gif

דרור אני יוצאת בסוף.. ל-70..
על ז'ק.. סוס מכוער.. אבל אחרי השיעור של היום אני מעדיפה אותו!!! הוא סוס רגוע זה מה שטוב בו..:) איזה כיף.. חשבתי שאני לא יצא.. כי חשבתי שזה מ-90.. אבל ה-60,70,80 הם אזורי לא ארצי..
טוב הלכתי ביי ביי

narretrulz

New member
אני בא להתחרות

עם נרט אני ייכנס למקצה 110-115, ועם לגולס ל90-100. שאלוהים יעשה נס ולא ייצטרכו לגרד אותי מהמכשולים בסוף התחרות. ועוד משהו, איתי אמר לי שהסט הגיע והוא מדהים, הכי טוב שיש עכשי בארץ, ואפילו יש בו עציצים מפלסטיק וכל מיני שטויות. לפי מה שהוא אומר זה סט אפילו יותר טוב משל אודים, הלוואי והוא צודק...ככה אני ימות על סט יפה.

סטיובן

New member
אני יוצא

אניייייייי יוצאאאאאאאא על ג'ימי למטר 90 או מה שזה לא יהיה...פיייייייייייייי הלוואי הגיע הסט החדש

יאיייייייייייייי פפפפפפ.. וברור

שיהייה סט מדהייםםם הם עשירים שם בנצר.. כאילו יש להם ספונסר ואמרו לי שהסט עלה איזה 5000 דולר אם לא יותר.. ואממממ בהצלחה זוהררררר ויהייה בסדר גמור על לגולס!!!!!!!

Vintage Queen

New member
מישו יכול להגיד לי

איפה זה?! כאילו איך מגיעים וכ'ו.... ובאיזה שעה את מתחרה דרורי?!

סטיובן

New member
תלוי איך את באה ומאיפה

תלוי מאיפה את באה...איפה את רוכבת???? ונצר סירני זה ליד רמלה

זה ליד בית החולים אסף הרופא...

פפ וליד צריפין.. מי שלוקח אותך לדעתי בטוח ידע איפה זה נמצא..

Vintage Queen

New member
אמא?!

לא ממש... חחח וררק אני צריכה תשעה של המקצה שלך! כאילו ה90-100 בהשערה פרועה...

Sweet SuGaR

New member
זה אחרי אסף הרופא

ממשיכים לכיוון רמלה ויש צומת: רמלה ישר ניר צבי שמאלה ותלמי מנשה ימינה פונים ימינה (ומסתכלים על החווה שלי בצד שמאל! רואים רק את הגג של המקורה אבל). וממשיכים ישר משם יש שילוט...

Sweet SuGaR

New member
כן.. שבוע שעבר עצרנו שם בטמפיאדה

ואתם רואים שכל הפח מחורר ובגלל שזה שתי שכבות אז שכבה אחת מחוררת ובין שתי השכבות בפינה יש את כל האומים, הכדוריות ברזל והמסמרים:| זה פשוט מפחיד!

mkuzi

New member
חבל חבל....

איזה מדינה יש לנו פה.... אם מאפיה בשלטון ואנשים שהדבר היחיד שיש להם בראש זה כסף.... אולי נדבר על זה באוף טופיק?? (אני מקוה שיהיה אחד בקרוב)

למעלה