תחרות: ברכת יום הולדת לגלי!

../images/Emo124.gif תחרות: ברכת יום הולדת לגלי!

שלום לכולם, כידוע לכם בעוד כחודש ב29.12.04 גלי תחגוג את יום הולדתה. חשבתי שנערוך תחרות ברכות לגלי,והברכה היפה ביותר תפורסם בעמוד הראשי בכניסה לאתר (ניתן גם לעצב ברכה, לא רק לכתוב). כמובן שכל מי שיכתוב ברכה, יכתוב אותה בעילום שם. כך תהיו בטוחים שהבחירה תהיה אובייקטיבית לחלוטין. לאחר שכולם יכתבו את הברכות, אני, אכין מעין סקר שבו כל אחד יבחר את הברכה המועדפת עליו. הברכה שתקבל את הניקוד הכי גבוה על פי ידי הרוב, היא זו שתופיע. (כל הברכות תפורסמנה באתר. אך רק הטובה ביותר תופיע בעמוד הראשי ותודפס אישית לגלי). את הברכות יש לשלוח לי במסר, או למייל: [email protected]

willo1

New member
וואו. גיליתי

שלגלי וליודה יש יומולדת אותו החודש. באותו השבוע אם מתעקשים.. יודה נולד ארבעה ימים לפני גלי:) לא בטוחה שבאותה שנה

שרית7

New member
אני חושבת שיודה יותר צעיר מגלי

אמרתי לך ששניהם מזל גדי. יש המון גדיים מפורסמים: יהודית רביץ (נולדה גם היא ב29.12), אריק אינשטיין, טוביה צפיר, אודטה, פנינה רוזנבלום, אסתר שמיר, רוחמה רז עוד המון לא זוכרת כרגע.

willo1

New member
לא, גלי היא הצעירה

היא צעירה מיודה בשלוש שנים.. באיזו שנה גלי נולדה?

שרית7

New member
1953

את בטוחה שיהודה יותר מבוגר? זה שגלי נראית יותר צעירה לא אומר המראה בהחלט יכול להטעות במקרה שלה ובגדול

מזלללל טוב

קודם כל מזל טוב לגלי עטרי שתדעו שיש לה את השירים הכי יפים בעולם ובזכות הסדרה השיר שלנו אני מכירה אותם. וגם בלי שום קשר היא זמרת מדהימה ושחקנית מוכשרתתתת. בהצלחה לכולם בתחרות!!

SHANILIROY

New member
ברכת יום הולדת ל גלי עטרי

01.12.2004 לגלי עטרי, ליום הולדתך, מזל טוב. על כל השירים הנפלאים, על הקול הנפלא, והחיוך שאין כמוהו. הכל קשור לשמש. הכל קשור לשמש, בעולם שלנו כאן. חיים ואור וחום, ובעיקר הזמן. הכל קשור לשמש, ירח, כוכבים, ימים לילות, שעות דקות, חגים ומועדים. הכל קשור לשמש, עונות ונדידה, גשם, שלג, קיץ חם, בצורת מפחידה. הכל קשור לשמש, גורל ומזלות, גאות הים, שאון גליו, ושושנת רוחות. ומי ברא השמש, אם לא האלוהים. ומי נתן בך נשמה, ויופי להדהים. וטוב בלב, מאור פנים, וגם חיוך מקסים, על כן, אני כאן, לברכך ליום הולדתך עד 120 שנות אושר ובריאות שלמה רק טוב יפגוש אותך

למעלה