תחרות הלוגו -רגע לפני הסוף..

barhenhalliwell

New member
../images/Emo124.gifתחרות הלוגו -רגע לפני הסוף..

ביום שישי 09.02 תחרות הלוגואים לפורום נסגרת, ואז תיערך ההצבעה. ביינתיים הועלו כ 7 לוגואים יפים ומקוריים, אלו שלא העלו לוגו מוזמנים לקחת חלק בתחרות ולהעלות לוגו לאלבום. אלו הלוגואים שהועלו עד כה: (הלוגואים הועלו באופן אקראי, ולסדר אין חשיבות)

barhenhalliwell

New member
לוגו נוסף ל- תראו אני כאן. אך לצערי

משתמש רשאי להעלות רק לוגו אחד. ולכן אאלץ ממך לבחור לוגו אחד שישתתף בתחרות.

flying eagle

New member
אויש מחר אני בסמינר לקראת פולין

אפשר יהיה להצביע ממוקדם בבוקר? ככה אני אשלח את ההצבעה שלי על הבוקר לפני שאני אסע... רק שקודם אני אצטרך איכשהו לבחור למה להצביע, אבל זה קשה כי כולם כאן ממש מוכשרים...

atoodaahee

New member
חשבתי שאיחרתי לגמרי

אבל אני רואה שפספסתי רק ביומיים. תראו, זה לא לוגו, זאת סקיצה. להבדיל מהלוגואים שהוצעו, הרעיון שלי מבוסס על שימוש במוטיבים של הלוגו המקורי בעיצוב של האותיות בעברית. כשסיימתי את זה התלהבתי מהתמונה של שלוש הבנות וניסיתי לצייר גם אותן. לא בטוח עד כמה מוצלח זה בכלל יצא. בכל אופן, אשמח אם תגידו האם יש טעם לפתח את הסקיצה הזאת באיזשהו אופן.

barhenhalliwell

New member
אני חושב שזה תלוי בחברי הפורום.

היה בערך חודש להעלות לוגואים לפורום. אם לחברי הפורום אין בעיה עם זה, אז אני מצפה ללוגו בדחיפות. אגב הפונט של מכושפות בעברית - לסדרה "הכוח" שתעלה בערוץ 10 יש פונט מאוד מזכיר את Endor האנגלי (הפונט של מכושפות).

atoodaahee

New member
אוקיי, הנה הלוגו שלי.

מאוחר או לא מאוחר, היה נורא כיף לעבוד עליו, אז תודה על ההזדמנות! העלתי אותו לאלבום, ואני מצרף אותו גם כאן. ערב נעים, ובהצלחה לכולם

למעלה