תחרות הסיפורים חוזרת

הייזל

New member
../images/Emo124.gifתחרות הסיפורים חוזרת../images/Emo124.gif

ותיקי הפורום ודאי זוכרים ששנה עברה ערכנו תחרות סיפורים קצרים. הזוכה אז היתה יולי גמא
החלטנו להפוך את התחרות למסורת. התחרות תחל ב 1.8.03. תאריך אחרון לפרסום סיפורים הוא 13.8.03 שאז ייבחרו 10 הסיפורים היותר מוצלחים וייערך סקר שבו תבחרו את הסיפור המוצלח ביותר. שלושת הסיפורים שיזכו למירב הקולות יזכו בפרסים. נושא התחרות השנה :מעברים לא יתקבלו סיפורים בעלי מעל ל 1500 מילים (שזה פחות או יותר סיפור שנכנס להודעה). לא יתקבלו סיפורים שיפורסמו כלינק או כקובץ מצורף או שישלחו אלינו(המנהלות) המייל. נא לרשום בכותרת ההודעה שזהו סיפור לתחרות כדי שאפשר יהיה להמשיך לפרסם סיפורים בלי קשר לתחרות. (פינת תמונה סיפור או תרגילים בכתיבה יוצרת) מותר לפרסם יותר מסיפור אחד אבל שימו לב! כל סיפור בפתיל נפרד. אנחנו בהחלט מצפות לגובות מאנשים על הסיפורים שפורסמו. ניתן לפרסם סיפור מחדש אבל לפרסם אותו באותו הפתיל של הסיפור המקורי עם הבהרה שזאת גירסה נוספת.

אני הולך

לשלוח סיפור אחד או יותר לתחרות הזאת... אחד כבר מוכן, הוא לא מדע בדיוני, הוא פנטזיה... אמרו לי שאפשר לשלוח גם פנטזיה... אולי אני אכתוב עוד אחד של מדע בדיוני ואשלח אותו לפה...:))

Rivendell

New member
אפשר גם מד"ב וגם פנטזיה

הפורום הוא פורום כותבי מד"ב ופנטזיה. זה פשוט ארוך, אז בכותרת הוכנס רק "מד"ב"

Boojie

New member
מנסיון עבר - כל מה שתרצה/י. ../images/Emo13.gif

כלומר, איך שאת/ה מבין/ה את המושג "מעברים", זה מה שיתקבל. כל עוד זה סביר, כמובן. אבל אני לא הרשויות המוסמכות, אז עדיף לחכות שהמנהלות יענו...

הייזל

New member
../images/Emo26.gifמעברים../images/Emo36.gif

מחיים למוות ובחזרה לידה התבגרות, טקסי התבגרות וכו' גיל המעבר בין יקומים בין מד"ב לפנטסיה ולהיפך יש עוד, תחשבו קצת לבד, יא עצלנים

Boojie

New member
תופסת טרמפ: לפורום יש כתובת מקוצרת?

לא ידעתי אפילו איפה לחפש. דברים כאלה היו צריכים להופיע במקום בולט לעין בדף הראשון.

Rivendell

New member
יש בהחלט ../images/Emo13.gif ואת צודקת, תודה על התז

כורת - forums.tapuz.co.il/fiction

Rivendell

New member
../images/Emo6.gif שטויות, האמת שהיה טוב אם הייתי

טורחת לפרט שם מה זה כל פורום. בהזדמנות.

TheDUKE

New member
יש לי סיפור מעולה (וקצת מצמרר)

אבל הוא לא ממש מדע בדיוני.. מה גבולות הסיפורים? (הסיפור זה יותר כמו רומן שכזה)

davidt123

New member
../images/Emo98.gif

היי רציתי לשאול אם בקשר לתחרות סיפורי מדע בדיוני לא הבנתי לאן צריך לשלוח את זה לאיזה כתובת

davidt123

New member
היי מה קורה

רציתי לשאול אם משהו איך מצטרפים לתחרות סיפורי פנטזיה ואיך שולחים

Rivendell

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

כל הפרטים הטכניים על התחרות נמצאים כמה הודעות למטה, בהודעה של הייזל על התחרות. אם משהו לא ברור אתה מוזמן לשאול
בכל מקרה, את הסיפורים מפרסמים כאן בפורום, בשרשור המתאים. בהצלחה!

cwen

New member
זו קנוניה נגדי, נכון? ../images/Emo46.gif

ידעתי, הם רודפים אותי, הם בעקבותי... (1500 מלים... מה אפשר לכתוב בכזה קוצר?)

למעלה