אופס זה היה מחשבון אחר.... שימו לב, סגרתי מעגל ...
X xurix New member 2/10/03 #1 ../images/Emo124.gifתחרות חדשה../images/Emo70.gif תחרות הדסקטופ הכוסון: אנשים מעלים תמונות של שולחן העבודה שלהם ובסוף מכתירים את הכי כוסון (במשאל דמוקרטי - כמובן). אני מתחיל... (אם אתם שואלים מה זה למעלה - זה הווינאמפ.
../images/Emo124.gifתחרות חדשה../images/Emo70.gif תחרות הדסקטופ הכוסון: אנשים מעלים תמונות של שולחן העבודה שלהם ובסוף מכתירים את הכי כוסון (במשאל דמוקרטי - כמובן). אני מתחיל... (אם אתם שואלים מה זה למעלה - זה הווינאמפ.
D dors New member 2/10/03 #3 ../images/Emo99.gif הדסקטופ שלי, צינזרתי את הרקע אבל אתם יכולים לדמיין מה יש שם
S sattla New member 2/10/03 #7 דסקטופ מכוער ../images/Emo11.gif תוריד את הצנזורה... אהה יש [URL='target=_blank']|קטינים|[/URL]
Y yuval k New member 2/10/03 #11 לא, זה של דור. ומזל שיש צנזורה... עבור כולנו. כי נכון שדור לא אוהב בנות אז זהו... מאחורי המלבן הזה מסתתרת לה בננה (יענטו )
לא, זה של דור. ומזל שיש צנזורה... עבור כולנו. כי נכון שדור לא אוהב בנות אז זהו... מאחורי המלבן הזה מסתתרת לה בננה (יענטו )
S sattla New member 2/10/03 #10 ../images/Emo31.gif גיליתי ששל דור יותר מכוער... לפחות עד שהוא יוריד את הצנזורה
E [eLad] New member 2/10/03 #15 גמאני החלפתי ../images/Emo11.gif לא באמת הייתי עם הוולפייפר ההוא (זוהר לי מדיי)