תחרות תמונות יומולדת

../images/Emo124.gif תחרות תמונות יומולדת

בשבוע הבא תיפתח בפורום תחרות תמונות של ימי הולדת (של הילדים
). הילד המצולם בתמונה הזוכה בתחרות יקבל את הספר+תקליטור "יום הולדת פרחוני" של דתיה בן דור בהוצאת מודן - ספר חידון בחרוזים על יום הולדת
, ילדים ופרחים
אז - הכינו את תמונות יום ההולדת המוצלחות ביותר שבאמתחתכם (תמונה אחת לכל ילד, כמובן), לא בהכרח מהיומולדת האחרון. <ונחשו למי פרצו הביתה וגנבו את המחשבים, כך שכבר אין לה יותר תמונות יומלדת
>

יעלה239

New member
../images/Emo46.gifיואו, איזו קריזה!!

מתי זה קרה?? נשארו לך גיבויים לתמונות ומסמכים חשובים? ומצלמות..... אלוהים, איזה רוע ורשעות. כאילו חסרות לך צרות בזמן האחרון

מ י כ

New member
בבקשה תגידי לי שיש לך גיבוי

או שפיתחת לאלבומים...????????????????? איזה נאחס!

baby4me

New member
יאללה איזה באסה....

מצטערת לשמוע, כל כך מעצבן ומבאס!!! אגב, בדרך כלל גם גונבים ביחד עם המחשבים את כל הדיסקים שהם מוצאים ליד, כי אולי במקרה יש שם תוכנות הפעלה וכאלה שהם יכולים גם לנצל כדי למכור, אז אם אתם עושים גיבויים, תסתירו במקום רחוק מהמחשב ובמקום שלא יחשבו אולי לחפש בו. אוף!

דוקא השאירו את כל הדיסקים שלי

במחשב של יונתן, לעומת זאת, היה דיסק של ``איתמר`` - הגנבים הסתומים האלה בטח יושבים ומשחקים בו עכשיו /tapuzforum/images/emo3.gif הוא מבסוט שלפחות השאירו לו את המקלדת, ותמרה אומרת שמזל שגנבו את התכשיטים שלי ולא את שלה...

אויש סוכריה, זה ממש נורא

פריצה הביתה היא קשה גם כך, כי "מחללים" את המקום שלך. אבל אובדן של תמונות ומסמכים אישיים בוודאי מאפיל על זה (וכל זה יחד עם הבדיקות של תמרה). נראה לי שעכשיו חייבת להסתיים מסכת הצרות שפקדו אתכם. די. מקווה שהשנה הלועזית החדשה תביא אליכם ספורים נחמדים יותר לספר בפורום.

אפרסקה

New member
ממש מרגיז, אוף סוכריה, מצטערת לשמוע

באמת לא מה שהיה חסר לכם... מה אני אגיד לך, שיהיה לכפרות והעיקר הבריאות של תמרה וכולם. מחזיקה לכם אצבעות ליום שלישי, לבדיקה קלה ותוצאות טובות.

למעלה