תמונות מתחרות קפיצות ביגור 29.93.2008

Ontario R Z Y H

New member
../images/Emo124.gif תמונות מתחרות קפיצות ביגור 29.93.2008

כרגיל, באיחור אופנתי במיוחד, ונראה מי יעיז להגיד שלא!!!! באתר שלי, למי שלא מכיר:) יש תמונות של: אדר שוורץ אסף עבודי בועז צוריאנו ג'וני רותם דרור מלמן הילה בפמן ויקי שחרור זוהר אברך ליאל לאלו מאיה לביא מיכל טרזי נועם דיין נעה טרובוביץ' עופר טנדלר עידו נוימן עמית רומנו עמרי אלעד עמרי בן חקון רוני וירניק רוני ממרום רועי גידור שחף אפלקר שיר קפלן שלווה בן יהודה תומר אשר -בנוסף- יש לי תמונות שלא היה לי מקום להעלות אותן (אתר מוגבל שכלית אם תשאלו אותי חח) של: אורי גולדפריד גבריאל זאבי גיא שכטר דניאל סיקורל יהב ניסים נעמה אפלבום ספיר אלחנני עידו קמיאל קנהוש זחלאקה אההה.... תהנו לכם, תודה על הסבלנות... מקווה שפעם הבאה לא יהיה כל כך הרבה תמונות לערוך
סתםסתם.. תמשיכו לרכב, להצליח, לנצח, ולהצטלם יפה(>>>)!!!!!!!!!!!!!!!! ושיהיה יום טוב

Ontario R Z Y H

New member
מה קרה? אין צבא?!

יש בצפר, אבל רק ב5 אחרה"צ... זיושקה אתה לא מעודכן בשיט

ש נ י ס

New member
גם לי יש..

מסנג'ר: [email protected] תמונות: דרור ורולנד רוני וסם הילה ואופניטה ליאור וליונל תומר וריבלדו נעה ולאקי בועז וקטר קולור שחף וליונל גיא ולט איט בי ליאל וכרמליטו קנהוש וארטון סנא נעמה וג'רונימו תומר ומייקי אדי ליבוביץ והסוס שלו.. אמיר וריבלדו שני ואורמל נעם ואונסלו מאיה ובלאק שיין אסף עבודי והסוס שלו.. זוהר המותק
וליונל נעה (?) ולאט איט בי נעמה ודיאגו דניאל ולינה עמרי ואמרלד ריזלינג גלי ואולימפיה זד נעם וקוזיר מבצרה-רוכבת על ג'וניור. הרוכבת של בלרינה.. טל ובריזה תומר וסולטן עמית וטאלו גיא שכטר והסוסון שלו רוני ובלרינה הדר וארוולף זוהר ונייטמר ג'וני וג'ני (1) שיר וסולטן (רק תחת
פעם הבאה יהיו טובות יותר!) זיו ואינדיגו לא זוכרת איך קוראים לרוכבת עם סוסה שאני לא זוכרת איך קוראים לה
הסוסה בת פיורי..הרוכבת בלונדינית עם חולצה לבנה קצרה..ג'ל פד אפרוח, סט חום.. מור והרקולס זהו..

למעלה