תפתחו אדיר מילר

../images/Emo124.gif תפתחו אדיר מילר../images/Emo70.gif

רועי בר נתן עושה חיקויים של גלי עטרי במשך כל התכנית... עכשיו בתחילת התכנית הוא שר את השיר "סתיו ישראלי"... מה דעתכם על החיקוי?

עדי 345

New member
הוא בא להופעה של גלי כדי ללמוד ...

הוא הגיע (הוא לא היה מחופש לגלי...) להופעה ב- ZAPPA, ב- 28.8, כנראה כדי להכיר את כל השירים...

זה היה זוועתי...

אני ישבתי מול הטלוויזיה המום הוא הציג את גלי בצורה כל כך מכוערת

גם אני לא ממש אהבתי...../images/Emo4.gif

דווקא את החיקוי שעשו ב"מת להיות" בערוץ 24, מאוד אהבתי ונקרעתי מצחוק, אבל החיקוי הזה היה פשוט לא קשור לכלום
לפחות פרסמו את עניין ההופעה מחר
אגב, התכנית עם גלי ששודרה יום שלישי השיגה אחוזי רייטינג מאוד גבוהים לתכנית(23%) ואילו התכנית ששודרה באותו שבוע ביום שישי השיגה נתוני רייטינג נמוכים(13%, שזה הרייטינג בד"כ של התכנית), אולי החליטו להביא שוב את "גלי"?)

R o b b i e D

New member
היה חיקוי שרחוק מהמציאות

תנועות הידיים והפנים של רועי בר נתן קרעו אותי מצחוק. אבל הקול לא היה קרוב בכלל והוא סתם עשה עם החיקוי הזה רע לגלי.

שרית7

New member
את גלי עטרי אי אפשר לחקות וזהו

זה גם שם של כתבה שעשו עליה בסוף שנות ה70 אגב... ראיתי קטע קטנטן שרחוק מאוד מהמציאות. רק הבחורה בערוץ 24 הצליחה לעשות חיקוי של העמידה של גלי על הבמה והתנועות שלה פחות או יותר ואני מדגישה פחות או יותר וזה היה משעשע. שבריר השניה בו צפיתי, מהחיקוי של רועי בר נתן היה ממש נפילה. הוא קומיקאי ענק ומוכשר מאוד אני מתפקעת מהדמות של פריצי וגידי גוב זה פשוט גידי! חיקוי מושלם ואולטמטיבי באשר לגלי הדרך ארוכה ואני בספק רב אם הוא יצליח אי פעם. אין קשר לקול וודאי שלא למראה. התנועות מוגזמות יתר על המידה. בקיצור ממש לא מוצלח שיחפש דמות אחרת. אני מבינה שהרבה מנסים ורוצים להכנס לנעליים של גלי במיוחד שהיא להיט אבל... שיחסכו מעצמם. מה אני אגיד לכם?

למעלה